If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това го писах преди 40мин. :
След като от S&P понижиха прогнозата си за рейтинга на САЩ, това лично за мен е един изключително сериозен сигнал към пазара в дългосрочен период и той означава само едно - не залагайте на $. В следващите дни ще станем свидетели на волатилна търговия, но след задължителна корекция до 1.4200/20 и дори до 1.4140, еврото ще поеме отново в посока нагоре.
П.П. докато пишех и те го натиснаха до 1.4205
А бутнат ли рейтинга на САЩ, ефекта на снежната топка ще се превърне в страшна лавина за държателите на щатски дълг.
Защо бе Пешка? Нали гоним вълната? Като дава защо да не го острижем?
затварям 1/3 на +30 на демо! Ще ги купя като върне към ма50 на 5 мин.
местя стопа на останалите2/3 на 1,0541 (+10) Шипа беше много бърз и ме наду шубето да купя отново продадената 1/3, въпреки че бях вече на печалба.. дето се казва : Шубето е голям страх
Графиките отдавна не ги гледам, защото отдавна няма нормален пазар... Конкретната причина за засилването на долара е, че хамериканците ще направят всичко възможно да намалят цената на бензина която обикновения хамериканец плаща на бензиностанцията! Ако обаче цената на златото и нефта сорт БРЕНТ не отбележат спад, очаквам взривно възстановяване позициите на еврото!!! Причината е, че китайците активно диверсифицират портфейла си от щатски съкровищни бонове в други валути и ценни метали!
Това го писах преди 40мин. :
След като от S&P понижиха прогнозата си за рейтинга на САЩ, това лично за мен е един изключително сериозен сигнал към пазара в дългосрочен период и той означава само едно - не залагайте на $. В следващите дни ще станем свидетели на волатилна търговия, но след задължителна корекция до 1.4200/20 и дори до 1.4140, еврото ще поеме отново в посока нагоре.
П.П. докато пишех и те го натиснаха до 1.4205
А бутнат ли рейтинга на САЩ, ефекта на снежната топка ще се превърне в страшна лавина за държателите на щатски дълг.
Графиката е доста показателна за това какво да очакваме.
Графиките отдавна не ги гледам, защото отдавна няма нормален пазар... Конкретната причина за засилването на долара е, че хамериканците ще направят всичко възможно да намалят цената на бензина която обикновения хамериканец плаща на бензиностанцията! Дори с цената на режисирани "изцепки" като днешната... Ако обаче цената на златото и нефта сорт БРЕНТ не отбележат спад, очаквам взривно възстановяване позициите на еврото!!! Причината е, че китайците активно диверсифицират портфейла си от щатски съкровищни бонове в други валути и ценни метали!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар