IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Добри ден
    На колко процента оценяте шанса
    днеска да се осъществи
    1.4242 ??????
    Оценям го на 100% за днес или имаше в предвид 1,4141? или може би 1,4040 за днес ?
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Прибирам позицията. За мен приключи с късите.
      Хубав ден, ама да се не лакомим
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Това го писах преди 40мин. :
        След като от S&P понижиха прогнозата си за рейтинга на САЩ, това лично за мен е един изключително сериозен сигнал към пазара в дългосрочен период и той означава само едно - не залагайте на $. В следващите дни ще станем свидетели на волатилна търговия, но след задължителна корекция до 1.4200/20 и дори до 1.4140, еврото ще поеме отново в посока нагоре.

П.П. докато пишех и те го натиснаха до 1.4205

А бутнат ли рейтинга на САЩ, ефекта на снежната топка ще се превърне в страшна лавина за държателите на щатски дълг.
        Защо бе Пешка? Нали гоним вълната? Като дава защо да не го острижем?

Коментар

• Наркотиците са много важни за форекса
          Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            затварям 1/3 на +30 на демо! Ще ги купя като върне към ма50 на 5 мин.
            местя стопа на останалите2/3 на 1,0541 (+10) Шипа беше много бърз и ме наду шубето да купя отново продадената 1/3, въпреки че бях вече на печалба.. дето се казва : Шубето е голям страх
            Last edited by 4un4o; 18.04.2011, 19:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ново дълго 4204, че имам пари да връщам на маркета))
              Мечките ще огладнеят пак в сряда -по ранна икиндия ,ако днез не освирипееят де

Коментар

Ново дълго 4204, че имам пари да връщам на маркета))
                ... и аз съм от 4202

ПП: Каса +15 и нов вход над 4220
                Last edited by EpicFailure; 18.04.2011, 18:51.
                Buy now, think later !

Коментар

• Ново дълго 4204, че имам пари да връщам на маркета))

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                    Благодаря, подобно!Не чета чужди сайтове, защото не разбирам от форекс
                    Мечките избягаха до Великден.Това беше за днес.
                    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Графиките отдавна не ги гледам, защото отдавна няма нормален пазар... Конкретната причина за засилването на долара е, че хамериканците ще направят всичко възможно да намалят цената на бензина която обикновения хамериканец плаща на бензиностанцията! Ако обаче цената на златото и нефта сорт БРЕНТ не отбележат спад, очаквам взривно възстановяване позициите на еврото!!! Причината е, че китайците активно диверсифицират портфейла си от щатски съкровищни бонове в други валути и ценни метали!
                      Това го писах преди 40мин. :
                      След като от S&P понижиха прогнозата си за рейтинга на САЩ, това лично за мен е един изключително сериозен сигнал към пазара в дългосрочен период и той означава само едно - не залагайте на $. В следващите дни ще станем свидетели на волатилна търговия, но след задължителна корекция до 1.4200/20 и дори до 1.4140, еврото ще поеме отново в посока нагоре.

П.П. докато пишех и те го натиснаха до 1.4205

А бутнат ли рейтинга на САЩ, ефекта на снежната топка ще се превърне в страшна лавина за държателите на щатски дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        Мерси ,но бас ловя че Страника чете чужди сайтове където е видял моята прогноза и тука я копна Успех мен
                        Благодаря, подобно!Не чета чужди сайтове, защото не разбирам от форекс
                        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Графиката е доста показателна за това какво да очакваме.
                          Графиките отдавна не ги гледам, защото отдавна няма нормален пазар... Конкретната причина за засилването на долара е, че хамериканците ще направят всичко възможно да намалят цената на бензина която обикновения хамериканец плаща на бензиностанцията! Дори с цената на режисирани "изцепки" като днешната... Ако обаче цената на златото и нефта сорт БРЕНТ не отбележат спад, очаквам взривно възстановяване позициите на еврото!!! Причината е, че китайците активно диверсифицират портфейла си от щатски съкровищни бонове в други валути и ценни метали!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Тандеме, през 200 вече се обаждаш Честито теб!
                            Мерси ,но бас ловя че Страника чете чужди сайтове където е видял моята прогноза и тука я копна Успех мен

Коментар

• [QUOTE=tandem;1059080144]

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Не се превземайте толкова. Още днес ще видим и по-ниски стойности!
                                Аз се притеснявам дали ще мога да заредя утре. Тунджата пак взе да качва, доларът и той... Горкият аз

Коментар

Working...
                                X