IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
    Стига да вадиш пари, не да те съдя, а шапка ти свалям !
    Дриймтеатър, не е нужно да ми сваляш шапка, за това, че се старая да се грижа за семейството ми. А и що се отнася до търгуването, аз съм дребна риба, влизам на петминутка и крещя неистово, подкрепяйки позицията си, на часова.
    Успехи и на тебе !
    П.П. Пък и на Уол стрийт сигурно има много, които не знаят, кой е папата.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Реде, тука се превърна в говорилня ! Влез си в ролята !
      МУТРОПРАС аз си вземам болнични
      и те уторизирам да въдвориш в РЕД
      всеки които не го спазва !!!!!
      РЕДА !!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Добре, така да е. Обаче аз търгувам на обратно на тълпата. Съди ме, ако щеш !
        Стига да вадиш пари, не да те съдя, а шапка ти свалям !

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          МИ ЩО БРЕ ПРАСЧО.
          МУТРОПРАС от мутирало прасе,
          пък и мутрата му е голяма
          МУТРОПРАС много напомня на
          имената давани от ВЕЛИКИЯ
          Тери Пратчет
          Реде, тука се превърна в говорилня ! Влез си в ролята !
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            Тва да не ти е животински форум уе?
            Тебе не та ли е фанал шапа,да ти резнат тиквоча уа?
            Господин Корлеоне, това е форум за Форекс. Моля, за мнения по темата !

Коментар

Папата като излезе и каже , че е зает - тогава ще знаем, сега още нищо не знаем със сигурност по въпроса.
              Но знаем(видно от графиката), че хората са се запътили към Рим и да търгуваме това , което знаем(горе долу) , или поне да си направим добра услуга и да не търгуваме хипотетични ангажименти на папата.
              Добре, така да е. Обаче аз търгувам на обратно на тълпата. Съди ме, ако щеш !

Коментар

Не позна мой човек, първо , второ, трето...........
                Усещам "леката" ти острота към мен и моето мнение, леката ти ирония с намеци за демо, реал и т.н и т.н. Точно на такива путки майни като теб им връзвам шията на клюс за отрицателно време ама това е друг въпрос, далече съм от мисълта да си меря пишката с теб или който и да било тук или някъде другаде. Който какъв чеп си има - негов си е, ще си носи съдбата. Лошото е, че точно такива като теб убиват форума и карат много да не пишат мнения.
                Пренасочи си гадателските усилия в търговията, там евентуално биха ти били полезни. Обаче жестоко се съмнявам да ги имаш.
                наблегни на последното иЗречеЙние в поста ми .
                ЛитУргииЙни съЙчинения от неизвестен автор --не ми се четат / то тази причина и трудно се Обиждам /
                успех с Папата

Коментар

Усещам "леката" ти острота към мен и моето мнение, леката ти ирония с намеци за демо, реал и т.н и т.н. Точно на такива путки майни като теб им връзвам шията на клюс за отрицателно време ама това е друг въпрос, далече съм от мисълта да си меря пишката с теб или който и да било тук или някъде другаде. Който какъв чеп си има - негов си е, ще си носи съдбата. Лошото е, че точно такива като теб убиват форума и карат много да не пишат мнения.
                  Пренасочи си гадателските усилия в търговията, там евентуално биха ти били полезни. Обаче жестоко се съмнявам да ги имаш.
                  това е за темата на рапана
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                    Бая си се надъхал / надъхала -- залагам на второто -- с теория !!
                    вземи да търгуваш и ще видиш и Рим без Папата и Рим с Папата и само Папата в Каспичан
                    пусни някоя сделка в реално време , като ти дойде музата

Коментар

• днес е спокоен ден. никой още не е уважил темата на рапана
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Привет как е днес? Гледам екшън на ниво е имало. Явно всичко ще си излезе по сценария както изглеждаше в началото на седмицата. Пътят към 1.43 е открит, но ще има яка консолидация преди това. Най-вероятно идеята ще е един бърз тест нагоре, след което слизане обратно до 1.40-3970 за потвърждение на пробива на трендлинията, след това консолидация - до следващия рейт десижън, когато ще бъдем като по магия пак на 1.43 - и ако дигнат, пробиваме и там, ако ли не - пак консолидация.
                        Общо взето планът - играйте рейндж 1.3970-43 този месец - едното се явява пробит трендлайн който ще бъде потвърждаван, а другото непробит такъв който ще бъде тестван. Обръщам внимание към немските иелдове - яко нагоре. Петрола - нагоре, еврото - като дрогирано. Въпрос с повишена трудност - идва ли крахът на световната икономика? Това ли беше? Не знам защо имам натрапчивото чувство, че ако петролът не слезе драстично съвсем скоро, всичко ще свърши, по грозен, брутален начин. Да цитираме шута на Уолстрийт, с малка вариация "This is about Trichet... he has no idea, he has no idea!"
                        http://www.youtube.com/watch?v=u4Qc6q0sCR4
                        Играта с петрола е*ава според мен самите основи на цивилизацията - за това казвах, че трябва да се смажат тия арабски бунтове още в зародиш, с оръжие и брутална военна намеса - но на, наивници демократи - сега си плащайте петрола на Алкайда - айде честито! Повече възторжено квичене искам от Ал джазира. Абе киайското проклятие ни застигна.
                        Яяя колко добре се движат нещата за сега - като по магия, ето ни насочваме се тъкмо към 43 точно седмица преди мосю Трише да заседава с приятели. А преди това ще зарейнджим около върха според мен.
                        ПП колко интересно, и според наклонената трендлиния има място точно за около седмица рейндж свещи на дневна.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

....
                          П.П. Пък той папата може и да е зает и да не му е до аудиенции.
                          Папата като излезе и каже , че е зает - тогава ще знаем, сега още нищо не знаем със сигурност по въпроса.
                          Но знаем(видно от графиката), че хората са се запътили към Рим и да търгуваме това , което знаем(горе долу) , или поне да си направим добра услуга и да не търгуваме хипотетични ангажименти на папата.

Коментар

Хммм, пък аз примирие сключих с Реда !
                            МИ ЩО БРЕ ПРАСЧО.
                            МУТРОПРАС от мутирало прасе,
                            пък и мутрата му е голяма
                            МУТРОПРАС много напомня на
                            имената давани от ВЕЛИКИЯ
                            Тери Пратчет
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ами той покрай него, всички във форума луднахме !
                              Тва да не ти е животински форум уе?
                              Тебе не та ли е фанал шапа,да ти резнат тиквоча уа?
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

Не знам на какъв фрейм гледаш тоя рейндж, но от 12 седмици пазарът е в добър uptrend, който доста хора (всички) гледат и бутат. Бая ресурс е хвърлен да се докара цената дотук и мисля, че лесно няма да го пуснат надолу, но все пак това е пазар и да не забравяме , че всичко е възможно. Доста по съм склонен да се съглася с мнението на Пенчев от преди няколко поста.
                                Светът се е засилил към Рим да види Папата, Наско им се изпречва и ги спира - най много да го видим отбелязан на някоя подметка.
                                Логичното би било да бутнат предишния връх 1,4285, но ще видим, времето ще покаже. Ако пък точно там е и стопът на Наско.........
                                Бая си се надъхал / надъхала -- залагам на второто -- с теория !!
                                вземи да търгуваш и ще видиш и Рим без Папата и Рим с Папата и само Папата в Каспичан
                                пусни някоя сделка в реално време , като ти дойде музата

Коментар

Working...
                                X