Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИ как и къде ще го изтъргуваш това бе колега ?
Нужно е да знам какво, как и защо ще се случи в понеделник, а не да съм вечно изненадан и да си играя на гатанки
Коментар
-
Чесно да ви кажа тази вечер много се забавлявах с вас ...даже емотките ми идват малко на настроението ..ще си ги ъпдейтна ....
сега ви пожелавам лека нощт и хубав уикенд ! /ако няма някой и през това време ..../Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеbokogega
аз друга графика щях да чертая за оферти в рамките на 30 минути ..обаче ти щом тази пусна нея ще ползвам ....сега на всеки трябвада се уважава труда ...хихихихХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеТака като те гледам доста кльощава ми се видиш,та язе обичам по зафатни,дет се вика да имат секси дръжки
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПрасчо сори,исках да помогна,ама що си каза годините бря,трябваше първо банковата сметка. Еййй къв съм нарцис ! Пък банковата сметка, тя Ефчето ако иска може да се разходи да и я покажа. Сметка като сметка.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеbokogega
аз друга графика щях да чертая за оферти в рамките на 30 минути ..обаче ти щом тази пусна нея ще ползвам ....сега на всеки трябвада се уважава труда ...хихихих"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНеделя е далече, до сутринта в 7 ще е ясно дали правителството в САЩ ще има бюджет или не.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеПрав си ...по добре да си починем след петък вечер ...да се поогледаме ..поослушаме пък в неделя ще видим какви ще ги измъдрим .. сега пожелавам лека нощт на всички трейдъри които избутаха тежката седмица......."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеПрав си ...по добре да си починем след петък вечер ...да се поогледаме ..поослушаме пък в неделя ще видим какви ще ги измъдрим .. сега пожелавам лека нощт на всички трейдъри които избутаха тежката седмица.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКой дрът бе ?На 36 съм !
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕфче, в петък вечер не ми се иска някак да обсъждам търговията за понеделник. Чакай първо да видим как ще кара Алонсо в неделя и после в зависимост от класирането + подредбата на планетите ( там е силен Петър ) ще начертаем трендовете.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениехихисега ще чертая тренд линия ,на М30 първо предложение за обсъждане на курса
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеМалиййй,май само ние дрътите останахме у форумоНа 36 съм !
Коментар
Коментар