IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Фицката , като ти прочетох подписа и сетих за Черкеза .....Един ред постинг ---десет реда подпис
    Ами той покрай него, всички във форума луднахме !
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Хммм, пък аз примирие сключих с Реда !
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
        Не знам на какъв фрейм гледаш тоя рейндж, но от 12 седмици пазарът е в добър uptrend, който доста хора (всички) гледат и бутат. Бая ресурс е хвърлен да се докара цената дотук и мисля, че лесно няма да го пуснат надолу, но все пак това е пазар и да не забравяме , че всичко е възможно. Доста по съм склонен да се съглася с мнението на Пенчев от преди няколко поста.
        Светът се е засилил към Рим да види Папата, .....
        Гледам го на дневна тренда, защото по-големите рамки почват да ме объркват. Та от почти седмица не виждам пробив на никъде, за да кажа надолу ли сме нагоре ли сме. А имам и една РСИ-ка която много много отдавна ми казва, че двойката е надкупена.
        П.П. Пък той папата може и да е зает и да не му е до аудиенции.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          абе апологета на лайняното Евро , ded0t0 ми се губи нещо последните дни. беше тръгнал уроци да ни дава.тамън с е нагласих да попия малко висши знания за маркета и той изчезна.
          дано да е добре, че както е отрекъл стоповете много отдавна......
          Крадлива мижатурка,
          не се притеснявай за липсата на оногова.
          Та нали сега получаваш уроци от
          МУТРОПРАС
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Фицката , като ти прочетох подписа и сетих за Черкеза .....Един ред постинг ---десет реда подпис
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Аз мисля, че рейнджа все още не е свършил, така, че вървят и дълги и къси.
              Не знам на какъв фрейм гледаш тоя рейндж, но от 12 седмици пазарът е в добър uptrend, който доста хора (всички) гледат и бутат. Бая ресурс е хвърлен да се докара цената дотук и мисля, че лесно няма да го пуснат надолу, но все пак това е пазар и да не забравяме , че всичко е възможно. Доста по съм склонен да се съглася с мнението на Пенчев от преди няколко поста.
              Светът се е засилил към Рим да види Папата, Наско им се изпречва и ги спира - най много да го видим отбелязан на някоя подметка.
              Логичното би било да бутнат предишния връх 1,4285, но ще видим, времето ще покаже. Ако пък точно там е и стопът на Наско.........

Коментар

• абе апологета на лайняното Евро , ded0t0 ми се губи нещо последните дни. беше тръгнал уроци да ни дава.тамън с е нагласих да попия малко висши знания за маркета и той изчезна.
                дано да е добре, че както е отрекъл стоповете много отдавна......
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater Разгледай мнение
                  Здрасти Наско, бая път има надолу до 1,40 , какво ще кажеш...
                  Не знам какъв анализ използваш, но според мен доста трудно се предвиждат такива Радикални обръщания на тренда. Едно от нещата , които все повече ми се набиха и набиват по пътя на обучението е баналното станало вече "Да не се ловят дъна и върхове", но да знаеш има истина.
                  Всеки преминава през някаква метаморфоза по този дълъг път в стремеж да намери своето място в Нещото, наречено форекс. Спомням си един коментар на Крителин, че и той на даден етап е минал период, в който са му се привиждали само обръщащи модели - много се посмях Ако може човек да се оттърси от такива въобразявания за обръщане, после е много по-лесно (извод за мен от личен опит). Много по-лесно е да го видиш обръщането като факт и тогава да почнеш да търгуваш новата посока.
                  Да не забравяме и момента кога откриваш тази позиция - забелязал съм, че по принцип големите движения стават в четвъртъка преди NFP, в петъка има екстремно движение и чак тогава обръща ако е решило да обръща.
                  Дай поне и стоп да видим цялостната ти позиция.
                  Поздрави
                  Аз мисля, че рейнджа все още не е свършил, така, че вървят и дълги и къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Дебела е тая заплата , за град като Пазарджик ...че даже и за Пловдив
                    ПеЙшо е дебел
                    забогатЕл ще е от търговията

Коментар

• Първоначално изпратено от borkoоо_pz Разгледай мнение
                      .....
                      Населено Място: Пазарджик / България
                      Заплата: от 300 до 800 BGN на Месец.....
                      Дебела е тая заплата , за град като Пазарджик ...че даже и за Пловдив
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Това е от Пешко,набира си рибки

Търговски представител
                        Ref.No: Пз
                        Описание и
                        Изисквания: Ние сме финансово-консултантска компания с присъствие на пазара от над 5г. Във връзка с равитието на дейноста ни,
                        търсим амбициозни хора с познания по финанси, за популяризиране на дейността ни и привличането на нови клиенти. С предлаганите от нас услуги можете да се запознаете в детайли от тук : http://www.finance5.bg/services.html

Изисквания към кандидатите:

-привличане на нови клиенти
                        -изготвяне на оферти
                        -обобщаване и анализиране на данните за продажбите
                        - лаптоп - задължително

Заплащане:
                        -много добър % от реализирани продажби + трудов договор след едномесечен изпитателен срок
                        Населено Място: Пазарджик / България
                        Заплата: от 300 до 800 BGN на Месец

Кандидатствай по тази обява

Коментар

• Първоначално изпратено от nasko123 Разгледай мнение
                          продавам евро цел 1,40
                          Здрасти Наско, бая път има надолу до 1,40 , какво ще кажеш...
                          Не знам какъв анализ използваш, но според мен доста трудно се предвиждат такива Радикални обръщания на тренда. Едно от нещата , които все повече ми се набиха и набиват по пътя на обучението е баналното станало вече "Да не се ловят дъна и върхове", но да знаеш има истина.
                          Всеки преминава през някаква метаморфоза по този дълъг път в стремеж да намери своето място в Нещото, наречено форекс. Спомням си един коментар на Крителин, че и той на даден етап е минал период, в който са му се привиждали само обръщащи модели - много се посмях Ако може човек да се оттърси от такива въобразявания за обръщане, после е много по-лесно (извод за мен от личен опит). Много по-лесно е да го видиш обръщането като факт и тогава да почнеш да търгуваш новата посока.
                          Да не забравяме и момента кога откриваш тази позиция - забелязал съм, че по принцип големите движения стават в четвъртъка преди NFP, в петъка има екстремно движение и чак тогава обръща ако е решило да обръща.
                          Дай поне и стоп да видим цялостната ти позиция.
                          Поздрави

Коментар

• продавам евро цел 1,40

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Сел евро от 1,4229/1,4242/1,17
                              Тандеме,няма смисъл да губиш пари при тази бича еуфория,ще го откарат до 4310-20 като нищо,че и нагоре.Вторачили са се в лихвите и нищо друго не чуват и не поематBe patient,мечото отмъщение е след броени седмици
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                Ти кво се сбърка бри?
                                Аз станах бик от две седмици насам, а ти почна да ръмжиш кат мече . Да беше си държал дългите.
                                Скоро няма да има обрат. Поне до 7 април. Гони си 1,47 и хич не му пука от фундамента.
                                търся под вола теле
                                гледам и Тандема е дигнал целта на късите с 5 фигури /1.17 /
                                п.с . ко пробие 42/ смисъл върха / се измества всичко
                                е.а го долара средносрочно

Коментар

Working...
                                X