If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам на какъв фрейм гледаш тоя рейндж, но от 12 седмици пазарът е в добър uptrend, който доста хора (всички) гледат и бутат. Бая ресурс е хвърлен да се докара цената дотук и мисля, че лесно няма да го пуснат надолу, но все пак това е пазар и да не забравяме , че всичко е възможно. Доста по съм склонен да се съглася с мнението на Пенчев от преди няколко поста.
Светът се е засилил към Рим да види Папата, .....
Гледам го на дневна тренда, защото по-големите рамки почват да ме объркват. Та от почти седмица не виждам пробив на никъде, за да кажа надолу ли сме нагоре ли сме. А имам и една РСИ-ка която много много отдавна ми казва, че двойката е надкупена.
П.П. Пък той папата може и да е зает и да не му е до аудиенции.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
абе апологета на лайняното Евро , ded0t0 ми се губи нещо последните дни. беше тръгнал уроци да ни дава.тамън с е нагласих да попия малко висши знания за маркета и той изчезна.
дано да е добре, че както е отрекъл стоповете много отдавна......
Крадлива мижатурка,
не се притеснявай за липсата на оногова.
Та нали сега получаваш уроци от
МУТРОПРАС
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Аз мисля, че рейнджа все още не е свършил, така, че вървят и дълги и къси.
Не знам на какъв фрейм гледаш тоя рейндж, но от 12 седмици пазарът е в добър uptrend, който доста хора (всички) гледат и бутат. Бая ресурс е хвърлен да се докара цената дотук и мисля, че лесно няма да го пуснат надолу, но все пак това е пазар и да не забравяме , че всичко е възможно. Доста по съм склонен да се съглася с мнението на Пенчев от преди няколко поста.
Светът се е засилил към Рим да види Папата, Наско им се изпречва и ги спира - най много да го видим отбелязан на някоя подметка.
Логичното би било да бутнат предишния връх 1,4285, но ще видим, времето ще покаже. Ако пък точно там е и стопът на Наско.........
абе апологета на лайняното Евро , ded0t0 ми се губи нещо последните дни. беше тръгнал уроци да ни дава.тамън с е нагласих да попия малко висши знания за маркета и той изчезна.
дано да е добре, че както е отрекъл стоповете много отдавна......
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Здрасти Наско, бая път има надолу до 1,40 , какво ще кажеш...
Не знам какъв анализ използваш, но според мен доста трудно се предвиждат такива Радикални обръщания на тренда. Едно от нещата , които все повече ми се набиха и набиват по пътя на обучението е баналното станало вече "Да не се ловят дъна и върхове", но да знаеш има истина.
Всеки преминава през някаква метаморфоза по този дълъг път в стремеж да намери своето място в Нещото, наречено форекс. Спомням си един коментар на Крителин, че и той на даден етап е минал период, в който са му се привиждали само обръщащи модели - много се посмях Ако може човек да се оттърси от такива въобразявания за обръщане, после е много по-лесно (извод за мен от личен опит). Много по-лесно е да го видиш обръщането като факт и тогава да почнеш да търгуваш новата посока.
Да не забравяме и момента кога откриваш тази позиция - забелязал съм, че по принцип големите движения стават в четвъртъка преди NFP, в петъка има екстремно движение и чак тогава обръща ако е решило да обръща.
Дай поне и стоп да видим цялостната ти позиция.
Поздрави
Аз мисля, че рейнджа все още не е свършил, така, че вървят и дълги и къси.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Търговски представител
Ref.No: Пз
Описание и
Изисквания: Ние сме финансово-консултантска компания с присъствие на пазара от над 5г. Във връзка с равитието на дейноста ни,
търсим амбициозни хора с познания по финанси, за популяризиране на дейността ни и привличането на нови клиенти. С предлаганите от нас услуги можете да се запознаете в детайли от тук : http://www.finance5.bg/services.html
Изисквания към кандидатите:
-привличане на нови клиенти
-изготвяне на оферти
-обобщаване и анализиране на данните за продажбите
- лаптоп - задължително
Заплащане:
-много добър % от реализирани продажби + трудов договор след едномесечен изпитателен срок
Населено Място: Пазарджик / България
Заплата: от 300 до 800 BGN на Месец
Здрасти Наско, бая път има надолу до 1,40 , какво ще кажеш...
Не знам какъв анализ използваш, но според мен доста трудно се предвиждат такива Радикални обръщания на тренда. Едно от нещата , които все повече ми се набиха и набиват по пътя на обучението е баналното станало вече "Да не се ловят дъна и върхове", но да знаеш има истина.
Всеки преминава през някаква метаморфоза по този дълъг път в стремеж да намери своето място в Нещото, наречено форекс. Спомням си един коментар на Крителин, че и той на даден етап е минал период, в който са му се привиждали само обръщащи модели - много се посмях Ако може човек да се оттърси от такива въобразявания за обръщане, после е много по-лесно (извод за мен от личен опит). Много по-лесно е да го видиш обръщането като факт и тогава да почнеш да търгуваш новата посока.
Да не забравяме и момента кога откриваш тази позиция - забелязал съм, че по принцип големите движения стават в четвъртъка преди NFP, в петъка има екстремно движение и чак тогава обръща ако е решило да обръща.
Дай поне и стоп да видим цялостната ти позиция.
Поздрави
Тандеме,няма смисъл да губиш пари при тази бича еуфория,ще го откарат до 4310-20 като нищо,че и нагоре.Вторачили са се в лихвите и нищо друго не чуват и не поематBe patient,мечото отмъщение е след броени седмици
Ти кво се сбърка бри?
Аз станах бик от две седмици насам, а ти почна да ръмжиш кат мече . Да беше си държал дългите.
Скоро няма да има обрат. Поне до 7 април. Гони си 1,47 и хич не му пука от фундамента.
търся под вола теле
гледам и Тандема е дигнал целта на късите с 5 фигури /1.17 /
п.с . ко пробие 42/ смисъл върха / се измества всичко
е.а го долара средносрочно
Коментар