IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    Едва ли ще цъкнат, вероятно са доволни
    Ааааааа......цъкат,цъкат, те още със ставането сутрин първо там цъкат. И лошо няма в това, човек да си свери часовника.
    И на новините всички са там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Ми аз пак съм си написал грешните прогнози, пък после да се обадят тези на които да се извиня, ако съм сгрешил
      Едва ли ще цъкнат, вероятно са доволни

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
        Алън, има проблем, много са ти грешките, ето заради това се получава така.Ако някой реши да сметне печелившитети и губещите ти прогнози ще се види, че един акаунт бавно , но сигурно отива надолу както при Димо.Ако не е така опровергай мнозинството, а от ме ще има Извинение, защото не съм безгрешен, както и никой не е.Видя ли, че съм сгрешил искам Извинение, това не е срамно, а точно напротив!
        Виж ти. Явно си персоналният ми статистик. Ми значи би могъл веднага да ми пратиш отчет с % верни-грешни прогнози по дни, месеци и години. Ако ги нямаш на това РС, то знаеш в кой сайт можеш да ги намериш за последните 6г. Щото така както си го казал е малко не ами много като лексиката на премирера Б.Б.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          ,голем си шегаджия

Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Аз на @ 4155 си затворих третинка и ще си чакам.
            Прасчо,бягай,че Ред-а,е тръгнал към тебе с големата сабя
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Няколко дни издирвах МУТРОПРАС
              по ИП адреса му !!!
              Таз НОЖ патувам за там и
              сабахлен ще дебна МУТРОПРАС с:

и след това ще почерпя форума с:

а от Крадливата мижатурка ще е бирата !!!
              Гледай си търговията бе Реде, що са мъчиш с глупости ! Питай за адреса и ще ти се каже ! Нъл си аверче !
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Аз на @ 4155 си затворих третинка и ще си чакам.
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Ми аз пак съм си написал грешните прогнози, пък после да се обадят тези на които да се извиня, ако съм сгрешил

Коментар

• Алън, има проблем, много са ти грешките, ето заради това се получава така.Ако някой реши да сметне печелившитети и губещите ти прогнози ще се види, че един акаунт бавно , но сигурно отива надолу както при Димо.Ако не е така опровергай мнозинството, а от ме ще има Извинение, защото не съм безгрешен, както и никой не е.Видя ли, че съм сгрешил искам Извинение, това не е срамно, а точно напротив!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      на кривата ракета .....рукито му виновно.
                      ама на рукито первият таргет @ 04 му излезе преди да пропадне и да те ошмули
                      ,голем си шегаджия

Коментар

• Няколко дни издирвах МУТРОПРАС
                        по ИП адреса му !!!
                        Таз НОЖ патувам за там и
                        сабахлен ще дебна МУТРОПРАС с:

и след това ще почерпя форума с:

а от Крадливата мижатурка ще е бирата !!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Е на и аз се подлъгах по Рукито,ама си поправих грешката и ся и лимита си достигнах,ай лека

на кривата ракета .....рукито му виновно.
                          ама на рукито первият таргет @ 04 му излезе преди да пропадне и да те ошмули
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                            Гледам и се чудя на глупостите които се изписаха. Бил съм такъв, онакъв, КАРАЛ съм едва ли не някой да влиза в пазар от определени нива !? Ужас. Толкова глупости изписани за толкова кратко време от няколко човека чиято цел е единствено да ме компрометират и оклепат.
                            Че съм си написал прогнозата какво лошо има? Че съм казал къде трябва да е стопа технически - пак лошо.Бил плитък - ми сложете си дълбок.Като е дълбок обаче - много е дълбок. Няма угодия, но пък плюването се активизира и нЕкой изпадат в словесни полюции. Ми хубаво - щом им харесва.
                            Явно се чувстват безгрешни.
                            Всички грешим,но разликата е,че умните си признават грешките и искат прошка

Коментар

Ред-а там Караиванов е спец

и то от най-големите

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Боко не си ме разбрал.
                                Не съм те иронизирал.
                                Комарджи,след близо 3ч.мислене те разбрах на половина,дано до утре избистря напълно

Коментар

Working...
                                X