IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    Не бих казал неприятни резултати.
    Винаги използваш момента да си рекламираш я книгата, я сайта.Имаш бизнеснюх, ей така между другото прокарваш някое изречение за нещо твое....хитрец си
    Хитрец е Андрешко,но кара каруца
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Какво има да се обяснява. Подкрепата на 60 бе пробита защото имаше повече стопчета за обиране. От 45/50 всеки можеше пак да влезе дълъг и да спести 10 пипса. Класическо изпълнение за "одрусване на крушите"
      Добре де, ама така и не разбрах, ти по какво разбра, че рейнджа е пробит на север и къде точно е последният лоу хай ?
      Attached Files
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Егото ти е прекалено голямо, което означава, че се взимаш много на сериозно. Това е една от 5 основни причини които изкривяват погледът ти за реалноста и води до неприятни резултати при търговия. Цяла страница съм отделил на това в книгата си
        Не бих казал неприятни резултати.
        Винаги използваш момента да си рекламираш я книгата, я сайта.Имаш бизнеснюх, ей така между другото прокарваш някое изречение за нещо твое....хитрец си

Коментар

Егото ти е прекалено голямо, което означава, че се взимаш много на сериозно. Това е една от 5 основни причини които изкривяват погледът ти за реалноста и води до неприятни резултати при търговия. Цяла страница съм отделил на това в книгата си
          Ти си типичен пример,ся и книгата ли трябва да си купим,че да разберем за твойта светла личност
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

ако бяха 200 страницищях да се бръкна. ама за безсмислени вълни само не си струва
            постфактум и сам ги виждам на чартовете
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Фичка, отговор сигурно няма да получиш, зает е да ми преглежда профила

Коментар

Ми точно като него говориш с полуистини
                Добре, чакаме утрешната прогноза

Коментар

Фичка, отговор сигурно няма да получиш, зает е да ми преглежда профила
                  ааа получи отговор...добре.Хич и не очаквах.

Коментар

пък и отде ти щукна за б.б., де те чукнах де се пукна
                    Ми точно като него говориш с полуистини

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Гледай си търговията бе Реде, що са мъчиш с глупости ! Питай за адреса и ще ти се каже ! Нъл си аверче !
                      Питай питай, но като разбереш защо
                      няма да кажеш. РЕДА е живял достатъчно
                      дълго за да знае , че на никои не му се МРЕ, даже и на аверчето ми МУТРОПРАС
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Фичка, отговор сигурно няма да получиш, зает е да ми преглежда профила

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Никой не се чувства безгрешен. Обясни на аудиторията само, как определи вчерашният стоп на @4060, при положение, че двойката е в рейндж и последният лоу-хай е на @4046
                          Какво има да се обяснява. Подкрепата на 60 бе пробита защото имаше повече стопчета за обиране. От 45/50 всеки можеше пак да влезе дълъг и да спести 10 пипса. Класическо изпълнение за "одрусване на крушите"

Коментар

• пък и отде ти щукна за б.б., де те чукнах де се пукна

Коментар

Гледам и се чудя на глупостите които се изписаха. Бил съм такъв, онакъв, КАРАЛ съм едва ли не някой да влиза в пазар от определени нива !? Ужас. Толкова глупости изписани за толкова кратко време от няколко човека чиято цел е единствено да ме компрометират и оклепат.
                              Че съм си написал прогнозата какво лошо има? Че съм казал къде трябва да е стопа технически - пак лошо.Бил плитък - ми сложете си дълбок.Като е дълбок обаче - много е дълбок. Няма угодия, но пък плюването се активизира и нЕкой изпадат в словесни полюции. Ми хубаво - щом им харесва.
                              Явно се чувстват безгрешни.
                              Никой не се чувства безгрешен. Обясни на аудиторията само, как определи вчерашният стоп на @4060, при положение, че двойката е в рейндж и последният лоу-хай е на @4046
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Виж ти. Явно си персоналният ми статистик. Ми значи би могъл веднага да ми пратиш отчет с % верни-грешни прогнози по дни, месеци и години. Ако ги нямаш на това РС, то знаеш в кой сайт можеш да ги намериш за последните 6г. Щото така както си го казал е малко не ами много като лексиката на премирера Б.Б.
                                мхм мхм, това със стастиката ти трябва да ги свършиш, смляно и удобно за четене, формата ти си избираш

Коментар

Working...
                                X