IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    Руки да запитам.
    няма ли да бъдеш много нахален.
    в 17:15 ти излезе сетъпа .... оня.
    сега пак ли същия чакаш.
    е-йййй без усещане си.
    там сетапа беше за надоле. едно на стоте феил там чаках къси ама не се задейства късото
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Гледам и се чудя на глупостите които се изписаха. Бил съм такъв, онакъв, КАРАЛ съм едва ли не някой да влиза в пазар от определени нива !? Ужас. Толкова глупости изписани за толкова кратко време от няколко човека чиято цел е единствено да ме компрометират и оклепат.
      Че съм си написал прогнозата какво лошо има? Че съм казал къде трябва да е стопа технически - пак лошо.Бил плитък - ми сложете си дълбок.Като е дълбок обаче - много е дълбок. Няма угодия, но пък плюването се активизира и нЕкой изпадат в словесни полюции. Ми хубаво - щом им харесва.
      Явно се чувстват безгрешни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
        Е на и аз се подлъгах по Рукито,ама си поправих грешката и ся и лимита си достигнах,ай лека
        Боко, изкефи ме, лека

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Май от Йената идват нещата.
          Некво инфо свързано ???
          Ред-а там Караиванов е спец
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• па като стана въпрос за хора от други галактики с извънземнен разум и умения ей на тука http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059071835

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              ся имам ли право аз да съм агресивен и пълен с комплекси
              НЕ
              ти си нашта пътеводна светлина.нямаш право на слабости
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Май от Йената идват нещата.
                Некво инфо свързано ???
                Нищо важно ! Просто покриват "късо " до пейролса --> стандартна процедура
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                  тез гурута мурута требе се ра'стрелят, че много хора лъжат, ама и тез излъганите никви не се появяват да кажат ем на подлъгах се.няма срамно, всеки е грешал докато дойде на себе си.
                  Е на и аз се подлъгах по Рукито,ама си поправих грешката и ся и лимита си достигнах,ай лека

Коментар

• бтв; в тънките стопове няма нищо лошо, даже е по-добре.всичко зависи от няколко компонента, обстоятелства и начин на животец.

Коментар

• Май от Йената идват нещата.
                      Некво инфо свързано ???
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• тез гурута мурута требе се ра'стрелят, че много хора лъжат, ама и тез излъганите никви не се появяват да кажат ем на подлъгах се.няма срамно, всеки е грешал докато дойде на себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          супер сигнали , кво
                          лупай му стоповете
                          п.с днес ще зануляват / стоп ,акаунта /
                          Не е така бе Иска, има хора дето сега навлизат в материята и му четат постовете във форума и зануляват сметки. Щото като вчера, дава едни " инвеститорски " входове ама с " тънки " стопове.
                          И аз имах дълга вчера, ама от друго ниво. Като ги кара да влизат от " сърцето " на дневния рейнндж, то стопа трябваше да е по-ниско.
                          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Вземи го почерпи по тоя повод ....Бановете имат опция период на валидност ...Виж пробвай и с Петър Караиванов и току-виж си се логнал и с него
                            Спарте,остави го Пеката,а кажи прибра ли кешовицата

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Ееее той Гуруту, вчера посъветва последователите си да купуват от @4090 със стоп на @4060 и цената след има няма 30 мин падна до там. И днес от @42 пак им даде съвет да купуват, ама тоз няма стопове
                              супер сигнали , кво
                              лупай му стоповете
                              п.с днес ще зануляват / стоп ,акаунта /
                              Last edited by is3584; 31.03.2011, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Вземи го почерпи по тоя повод ....Бановете имат опция период на валидност ...Виж пробвай и с Петър Караиванов и току-виж си се логнал и с него
                                Пробвах - не става. Явно името ми са го баннали за вечени времена

Коментар

Working...
                                X