If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам и се чудя на глупостите които се изписаха. Бил съм такъв, онакъв, КАРАЛ съм едва ли не някой да влиза в пазар от определени нива !? Ужас. Толкова глупости изписани за толкова кратко време от няколко човека чиято цел е единствено да ме компрометират и оклепат.
Че съм си написал прогнозата какво лошо има? Че съм казал къде трябва да е стопа технически - пак лошо.Бил плитък - ми сложете си дълбок.Като е дълбок обаче - много е дълбок. Няма угодия, но пък плюването се активизира и нЕкой изпадат в словесни полюции. Ми хубаво - щом им харесва.
Явно се чувстват безгрешни.
тез гурута мурута требе се ра'стрелят, че много хора лъжат, ама и тез излъганите никви не се появяват да кажат ем на подлъгах се.няма срамно, всеки е грешал докато дойде на себе си.
Е на и аз се подлъгах по Рукито,ама си поправих грешката и ся и лимита си достигнах,ай лека
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
тез гурута мурута требе се ра'стрелят, че много хора лъжат, ама и тез излъганите никви не се появяват да кажат ем на подлъгах се.няма срамно, всеки е грешал докато дойде на себе си.
супер сигнали , кво
лупай му стоповете
п.с днес ще зануляват / стоп ,акаунта /
Не е така бе Иска, има хора дето сега навлизат в материята и му четат постовете във форума и зануляват сметки. Щото като вчера, дава едни " инвеститорски " входове ама с " тънки " стопове.
И аз имах дълга вчера, ама от друго ниво. Като ги кара да влизат от " сърцето " на дневния рейнндж, то стопа трябваше да е по-ниско.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ееее той Гуруту, вчера посъветва последователите си да купуват от @4090 със стоп на @4060 и цената след има няма 30 мин падна до там. И днес от @42 пак им даде съвет да купуват, ама тоз няма стопове
супер сигнали , кво
лупай му стоповете
п.с днес ще зануляват / стоп ,акаунта /
Коментар