If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Митак не знам от колко време си на форекс пистата , но определено вече си попил най-лошите практики ...Претрупани графики гарнирани с елиът и ган и други знайни и незнайни теории "анализиращи" пазара...
Ако занапред си решил сериозно да се занимаваш първа стъпка е веднага да ги забравиш тези неща......само пречат.....
Мое мнение и съвет......
+1024
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
тази графика, ме кара да мисля, че ще има 5-та дълга след 3-та къса подвълна след корекцията на основния тренд. С условие, ако правилно броя вълните.
малко късно се включвам , ама да питам и аз
от цялата тази шарения как виждаш цената?
виждам , че си девствен още /за пазара говоря / .махай индикаторите и се учи да четеш цената, от нея по-велик индикатор НЯМА . американците имат един много хубав лаф KISS / Keep It Simple Stupid /
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Пичове днес може да завършим с бял дневен бар --Така стана при 1,4280-два бели (зелени) спрямо близкия връх 1,4150.Така стана при 1,2873 два черни(червени ) дневни бара спрямо 1,2969 .И от посред нощите -мамка им и китайска (замесени са сериозно ) трябва да започне големия сел .
Горното не е препоръка за нищо .
още снощи смятах да ти се подигравам 'кръстник' , но доброто възпитание надделя да го е... днес обаче съм на няколко бири и мога да ти кажа само, че ако нещо е поскъпнало много , това не е автоматично сигнал , че веднага ще се продъни , по-скоро ще поскъпне още . поне за известно време .
След като мине през
МИТИЧНОТО 1.4444444444444
връх около 1.44588
и затваряне около 1.44333
==============================
Посрещнете
МИТИЧНОТО
1.44444444444444444444
Това си е така.Аз имах предвид ,че действията и политиката на ЕЦБ явно са за силно евро ,озадачаващо за много от нас,понеже не всичко се казва и акълите щракат с половинчата база данни.
Лихвения деференциал е само
един от многоброините фактори
които засягат валутните съотношения !!!!
От към Испания или Белгия засмърди ли
глей какво става , ако ще разликата да
е 2 към то 0.25 % от към лихви !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Що си мисля, че е точно обратното - поскъпва валутата с по висока лихва.
Е това е до време де, но лихвата е една от основните движещи сили.
Това си е така.Аз имах предвид ,че действията и политиката на ЕЦБ явно са за силно евро ,озадачаващо за много от нас,понеже не всичко се казва и акълите щракат с половинчата база данни.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
SStoilov
мойте нива имат стремеж
да се осъществяват !!!
Та и от това требе да се водиш !!!
Вярно много трудно стават,
но са неминуими !!!
Помните ли ЛЕГЕНДАТНОТО
1.333333333333333333333333
преди време как не излезна един ден
само за 0,1 пипа,,,,,,,,,,,,,,
Днеска май е същото
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!