Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениесеки ден ли бреМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеУдивлява се как можем да си правим по 30-40 пипа на ден, пък той по 100 за 6 месеца.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеТонито,
каква е причината да слагаш по 20 удивителни?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеТонито,
каква е причината да слагаш по 20 удивителни?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнениеПритеснява ме че сте в детската градина на форекса !!!!!!!!!!!!!!!!
Ще порастнете знам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКолега ти звучиш малко като онзи дето викал: " От нашто по-убу нема ! " Кое те притеснява в това, кой как търгува. Има краткосрочни и дългосрочни стратеги. Всеки сам решава на какъв фрейм и как да търгува, стига да е профитно за него.
Ще порастнете знам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМУТРОПРАС
МИСЛЯ, че сега е времето за удължаване
в Долар>Йена !!!!!!ще я мисля за пунделника !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениебре ти от небето ли падаш. има си тема за псувни
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнениеА Бе Говнйо я си го заври отзад !!!!!!!
Накара ме да наруша едно споразумение със себе си но си го заслужаваш да го духаш !!!!!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар