If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нов съм във форума (нова жертва на форекса ).
Бутането до 1.4310 е почти станало, и въпроса ми е: Възможно ли е да достигне 1.4420.И ако EUR/USD прехвърли това ниво, дали няма да гони 1.5040. От това ниво тръгва понижаването през м.декември 2009 г.
Поздравления !!!!
По принцип всичко е възможно,
но щом си нов давай по-кротко
с акаунта, с малко влизай и слагай
стопове за да пазиш капитала!!!!
Първия в 99,99% се губи, но можеш
умната да му удължиш времето и
така да си помогнеш като се научиш.
Успех !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Бутанетода1.4310 е почти станало, и въпроса ми е: Възможно ли е да достигне 1.4420.И ако EUR/USD прехвърли това ниво, далиняма дагони 1.5040. От това ниво тръгва понижаването през м.декември 2009 г.
Митак на форекса няма невъзможни неща. Напротив, най-невъзможните се претворяват в реалност, само и само да бъдат обрани стопвете.
[QUOTE=bokogega;1059074927]Влизай и бутай бе Прасчо поне до 1.4310[/QUOTE
здравейте форумци,
Бутането до 1.4310 е почти станало, и въпроса ми е: Възможно ли е да достигне 1.4420.И ако EUR/USD прехвърли това ниво, дали няма да гони 1.5040. От това ниво тръгва понижаването през м.декември 2009 г.
'сичките прасета на мезета
на въздух извън пловдив съм и хващам гората с един бавен комп тука
поздрави на сульо и пульо и успехи със скъсяването на ойрото. аз лапам пържоли с бири и ми е през ......... за трейдинга следващите няколко дни .
успех момци
Не те ли е грях,за нас бедните бе егоист,фърли по една мръвка,бири нещем
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
СПАРТЕ,
Черкеза и той като мен се усети да таксува.
5000 $ е утвърдена ставка. Мисля, че е малко постно, но в тези време е справедливо.
Хубаво е обаче напред да ги взима,
че видя ли как в другия форум ме "бомбиха"... трябва да бъдем предпазливи ....
...... особено след въвеждането в пробна експлоатация на ХААРП.
пп
следващата тема
"Проект "Ядрения колайдер" - кой отвори врата..... Ватикана, Ордена или ТЕ????"
---------
9129 ти е 50 % фибо на движението от 8918 до 9340 , а 9125 ти е бай-зона ( подкрепа ) ...Това 9125 мислех че ще падне вчера , но не стана и затва избягах ....Тва ми бяха ориентирите , ползвай ги ако решиш -- до пробив на една от двете гранични стойности , са актуални
Тенкю м8 !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар