Първоначално изпратено от greedforsuccess
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добро ви утро. Как сте в този хубав слънчев ден) Гледам бистрите пак процентите. Ако говорите за реални акаунти ОК, обаче за демо - не ми ги приказвайте изобщо. Аз открих едно пършиво акаунтче при един бъкет. Заедно с него ми даде и демо акаунт. Резултатът е на риъл 15% напред за 3 месеца и 700%
на демото. Така че куклите с Убавите устни не ми ги хФалете. Друго си е жива кака
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеЧе кой говори за дълъг период. Нали целта е работим няколко дена и след тва очилата на диадемка и въртим по кафетата
А и то има друга легенда, че ако печелиш за някакъв момент, после вече не можеш да печелиш. Някакви фантасмагории се говорят от гурутата и затова започват да продават книжки и акъли
мечобиков, не знам за пурко. Кажи кой е да го видяБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениепо състезанията на демо някои увеличават акаунта 40 пъти за месец. а сметни сега колко е в проценти като толкоз я знаеш математиката. викам ти математик щото не ти знам името
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКолкото и пипа да са
30% на месец са непостижими
в по-дълъг период от време,
да кажем за една година !!!!
Концентрирай се върху отличната
доходност 30% за година!!!!
Постижима е дори за големи акаунти.
Успех !!!:
О, Създателю на всичко съществуващо, помогни ми. Защото днес излизам в света гол и самотен и без твоята напътстваща ръка ще се лутам далеч от пътеката, водеща към успех и щастие.
Не те моля за злато или дрехи, или дори за шансове, отговарящи на способностите ми, а да ме водиш така, че да мога да придобия способности, равностойни на шан¬совете ми.
Научил си лъва и орела как да ловуват и да преуспяват със зъби и нокти. Научи ме как да ловувам с думи и да преуспявам с любов, за да мога да стана лъв сред хората и орел на пазара.
Помогни ми да остана смирен сред препятствия и поражения, но не крий от очите ми наградата, която ще дойде с победата.
Възложи ми задачи, с които другите не са се справили, но ме научи как да откъсна от техните поражения семената на успеха. Изправи ме срещу ужаси, които ще калят духа ми; но ме дари с храброст да се смея на опасенията си.
Отдели ми достатъчно дни за постигане на целите; все пак ми помогни да живея днес така, сякаш е последният ми ден.
Напътствай ме в думите така, че да ми носят резултати, но ме оставяй ням за слухове, за да не наклеветя никого.
Възпитай в мен навика да опитвам и опитвам отново; и все пак ми покажи как да използвам закона за търговските загуби. Подкрепи бдителността ми да разпознава възможностите, но ме дари с търпение, което ще концентрира силата ми.
Потопи ме в добри навици, за да се удавят лошите, но ми дай състрадание към слабостите на другите. Позволи ми да узная, че всичко ще отмине, но ми помогни да мисля за даровете на днешния ден. Подложи ме на омраза, за да не ми е чужда, но напълни чашата ми с любов, за да превърна непознатите в приятели.
Но нека всичко това стане само, ако е такава волята ти. Аз съм малък самотен грозд, здраво закрепен за лозата. И все пак си ме направил различен от всички други. Сигурно наистина има специално място за мен. води ме. Помогни ми. Покажи ми пътя.
Нека стана всичко, което си предвидил за мен, когато си посял моето семе и си избрал да покълне в лозето на света.
Помогни на смирения търговец.
Води ме, Господи.
При доста от вас тези неща ги няма !!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнениеИзвинявай Редче писах минимум 30 % март месец съм около 50 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Удивителните са за се удивлявате с вашите 30 пипса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнениеИзвинявай Редче писах минимум 30 % март месец съм около 50 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Удивителните са за се удивлявате с вашите 30 пипса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм си от онези дето се радват на 30пипса и още съм в предучилищната затова питамТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Коментар
-
Не е лошо, но е по-трудно
да ги повториш , а направо
невероятен шанс да правиш
по 30% на месец в рамките на
една година.
Инък да ти кажа съм правил и
по повече от 100% на месец обаче,,,,,,,,,,,,,
не е толкоз важно--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Успех !!!:
А и то има друга легенда, че ако печелиш за някакъв момент, после вече не можеш да печелиш. Някакви фантасмагории се говорят от гурутата и затова започват да продават книжки и акъли
мечобиков, не знам за пурко. Кажи кой е да го видяТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Успех !!!:
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеПри 1:500 ако действаш то за около 6-10 пипса можеш да направиш 30 процента.
Мале смятай ако са 30 пипса какво ще еПък при 300 пипса, направо милиардер за един ден
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнение30 % на месец печалба минимум колко пипса са че сам зле с математиката а съм завършил СУ математическия факултетБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнение30 % на месец печалба минимум колко пипса са че сам зле с математиката а съм завършил СУ математическия факултет
Мале смятай ако са 30 пипса какво ще еПък при 300 пипса, направо милиардер за един ден
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнение30 % на месец печалба минимум колко пипса са че сам зле с математиката а съм завършил СУ математическия факултет
Успех !!!:
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
Коментар