IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тони ти на пазара, така с молитви ли я караш. Сега разбрах дългосрочната ти стратегия.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от tonitobig Разгледай мнение
      Не приемам нищо лично !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      В случая Лудия си Тииииииииииииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      като си велик математик трябва да можеш да четеш между редовете. в случая не казвам че си луд, а че по умело се правиш на по луд от черкезов. математическите ти способности са ясни от постовете ти. с тия печалби досега да бече купил сички политици в европейско.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• tonitobig раздай на всички като си почнал........
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          Никанорий?????? Братко?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          ----------
          Тонито
          товариш сметката си много.
          това не геройство.
          Не Братко Мандино е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            Благодаря, подобно
            Ако желаеш мого до ти пратя на лични нещата които ми помогнаха да успявам в настоящето и промениха живота ми ще се радвам ако помогнат и та теб !!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

О, Създателю на всичко съществуващо, помогни ми. Защото днес излизам в света гол и самотен и без твоята напътстваща ръка ще се лутам далеч от пътеката, водеща към успех и щастие ............
              Никанорий?????? Братко?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              ----------
              Тонито
              товариш сметката си много.
              това не геройство.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                черкезуф черкезуууф и ти си седнал да ми са прайш на луд
                Не приемам нищо лично !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                В случая Лудия си Тииииииииииииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Браво помниш !!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Така беше
                  но моите хора си изтеглипа парите малко неприятности с властите !!!!!!!!!!!!!!!!!

70000 долара бяха по сметките тогава прав си !!!!!!!!!!!!!!
                  Хубав ден ти желая и сполука !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Благодаря, подобно
                  Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Миналата или по-миналата година беше споменал, че си с 50-60К акаунт. И 50% на тази сума си е действително постижение. На 4К не ми се виждат 2К кой знае колко за цял месец работа. Поздравления все пак. Но очаквах нещо фрапиращо
                    Ако все пак продължаваш така до края на годината трябва да имаш около 100К. Дръж ни в течение. И аз искам да мога така и приемам съвети
                    Браво помниш !!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Така беше
                    но моите хора си изтеглипа парите малко неприятности с властите !!!!!!!!!!!!!!!!!

70000 долара бяха по сметките тогава прав си !!!!!!!!!!!!!!
                    Хубав ден ти желая и сполука !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                      тези 50% с колко пипа ги направи
                      и

Комърджи пипала и пипсове не смятам играя за проценти и пари за месеца !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

2 сметки с начални салда 4000 евро и 5500 долара ти го смятай !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Миналата или по-миналата година беше споменал, че си с 50-60К акаунт. И 50% на тази сума си е действително постижение. На 4К не ми се виждат 2К кой знае колко за цял месец работа. Поздравления все пак. Но очаквах нещо фрапиращо
                        Ако все пак продължаваш така до края на годината трябва да имаш около 100К. Дръж ни в течение. И аз искам да мога така и приемам съвети
                        Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Още по голям е проблемът при големите акаунти. Въпреки че 1000-4000 дневно печалба или загуба за нищо ги нямах, не е точно така. Случвало ми се е да получавам сърцетуп само като погледна салдото си в рамката на секунди

Коментар

Аз играя зя деня и за месеца годината не ме интересува !!!!!!!!!!!!!!!!!
                            О, Създателю на всичко съществуващо, помогни ми. Защото днес излизам в света гол и самотен и без твоята напътстваща ръка ще се лутам далеч от пътеката, водеща към успех и щастие.
                            Не те моля за злато или дрехи, или дори за шансове, отговарящи на способностите ми, а да ме водиш така, че да мога да придобия способности, равностойни на шан¬совете ми.
                            Научил си лъва и орела как да ловуват и да преуспяват със зъби и нокти. Научи ме как да ловувам с думи и да преуспявам с любов, за да мога да стана лъв сред хората и орел на пазара.
                            Помогни ми да остана смирен сред препятствия и поражения, но не крий от очите ми наградата, която ще дойде с победата.
                            Възложи ми задачи, с които другите не са се справили, но ме научи как да откъсна от техните поражения семената на успеха. Изправи ме срещу ужаси, които ще калят духа ми; но ме дари с храброст да се смея на опасенията си.
                            Отдели ми достатъчно дни за постигане на целите; все пак ми помогни да живея днес така, сякаш е последният ми ден.
                            Напътствай ме в думите така, че да ми носят резултати, но ме оставяй ням за слухове, за да не наклеветя никого.
                            Възпитай в мен навика да опитвам и опитвам отново; и все пак ми покажи как да използвам закона за търговските загуби. Подкрепи бдителността ми да разпознава възможностите, но ме дари с търпение, което ще концентрира силата ми.
                            Потопи ме в добри навици, за да се удавят лошите, но ми дай състрадание към слабостите на другите. Позволи ми да узная, че всичко ще отмине, но ми помогни да мисля за даровете на днешния ден. Подложи ме на омраза, за да не ми е чужда, но напълни чашата ми с любов, за да превърна непознатите в приятели.
                            Но нека всичко това стане само, ако е такава волята ти. Аз съм малък самотен грозд, здраво закрепен за лозата. И все пак си ме направил различен от всички други. Сигурно наистина има специално място за мен. води ме. Помогни ми. Покажи ми пътя.
                            Нека стана всичко, което си предвидил за мен, когато си посял моето семе и си избрал да покълне в лозето на света.
                            Помогни на смирения търговец.
                            Води ме, Господи.

При доста от вас тези неща ги няма !!!!!!!!!!!!!!
                            черкезуф черкезуууф и ти си седнал да ми са прайш на луд
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Ясно. Това го знам с ябълки.

tonitobig мерси за молитвата. Направо отива във файла с ценни мисли.
                              Забравил си да кажеш Амин
                              Амин !!!!!!!!!!!!!!

Благодаря че ме разбра !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                аспарух - главния герой от господин за един ден. имаше теория, че като продаде едно яйце ще земе 10 стотинки. 2 яйца - 20 ст. ........., 10000 яйца еди колко лева. найш как купуват гражданята гладни
                                Ясно. Това го знам с ябълки.

tonitobig мерси за молитвата. Направо отива във файла с ценни мисли.
                                Забравил си да кажеш Амин

Коментар

Working...
                                X