IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Мда, точно за вчерашното скъсяване имах едно лошо чувство , ама кат не слушам интуицията

Но пък това е да не кажа първата ми грешна позиция от доста време, така че мога да преглътна и малко загуби ако се наложи. Засега няма да затварям , ще изчакам поне 3-4 дни.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Е те точно това имах предвид онзи ден като написах ,че имаше сигнал за дълги още от 1.3100 , а пък курсът слезе до 1.1800 и тръгна в правилната посока ,едва след това !

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Абе кво се занимаваш със Сополов ---тва селянче мазно , лек типаж и промит мозък ...Един каканарин и нищо повече ...Може ли , тва е !
      Стори ми се, че влезна с добро , а той провокатор се оказа.

П.П. Тази вчерашната от 9191 още я стискам.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
        Лошо , лошо, са ша требе да осреднявам.

Ето нагледно слабостта на системата ми - като излезе от 200ББ , но и за това има спасение - осредява се след като курса се върне обратно в ББ.
        Е те точно това имах предвид онзи ден като написах ,че имаше сигнал за дълги ( според системата ти ) още от 1.3100 , а пък курсът слезе до 1.1800 и тръгна в правилната посока ,едва след това !
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Що си мисля, че е точно обратното - поскъпва валутата с по висока лихва.

Е това е до време де, но лихвата е една от основните движещи сили.

Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Оказва се ,че влиянието на новосъздадения лихвен диференциал отново работи противно на учебниците .Според тях поскъпването /обезценката/ на една валута спрямо друга трябва да се компенсира от промяна в лихвения диференциал. Сега след като лихвените проценти в Европата са по-високи от лихвените проценти в Щатите, тогава еврото би трябвало да се обезценява срещу долара с размер, предотвратяващ безрисковия арбитраж и керитата. Напоследък обаче ми се чини ,че тази теория като че ли не е много надеждна при прогнозирането на курсо а наопък - по-високите лихви привличат външни пари и предизвикват поскъпване заради доходността по депозитите. С една дума еврото е заложено засега да расте....Ама според мен де

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Ааааа, тука малко се разминаваме....
            Абе кво се занимаваш със Сополов ---тва селянче мазно , лек типаж и промит мозък ...Един каканарин и нищо повече ...Може ли , тва е !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Лошо , лошо, са ша требе да осреднявам.

Ето нагледно слабостта на системата ми - като излезе от 200ББ , но и за това има спасение - осредява се след като курса се върне обратно в ББ.

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Аз пък си чакам
              МИТИЧНОТО
              1.444444444444444444444
              БУТАЙТЕ бря ПОМАГАЙТЕ !!!!

Коментар

• Оказва се ,че влиянието на новосъздадения лихвен диференциал отново работи противно на учебниците .Според тях поскъпването /обезценката/ на една валута спрямо друга трябва да се компенсира от промяна в лихвения диференциал. Сега след като лихвените проценти в Европата са по-високи от лихвените проценти в Щатите, тогава еврото би трябвало да се обезценява срещу долара с размер, предотвратяващ безрисковия арбитраж и керитата. Напоследък обаче ми се чини ,че тази теория като че ли не е много надеждна при прогнозирането на курсо а наопък - по-високите лихви привличат външни пари и предизвикват поскъпване заради доходността по депозитите. С една дума еврото е заложено засега да расте....Ама според мен де
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                  Ами Браво,покажи им колко са зле особено с подписа си.хааахха
                  Ааааа, тука малко се разминаваме. Не ми е това целта общувайки с колегите тук.
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Привет Соколов ! Знам ! Ама ако съм попаднал в някой аристократичен, джентълменс клуб, каква вина имам, че не съм се родил със синя кръв, а съм си пробивал пътя с глиги и нокти. Не смятам, че с аватара, подписа и постовете си, засягам някой персонално. Е, може във форума да съм охулил някого, но не е било без причина. Ние българите имаме много хубави поговорки и една от тях гласи : " Аз, магарето в ряката, не си оставям. "
                    Ами Браво,покажи им колко са зле особено с подписа си.хааахха

Коментар

• Добър вечер . БЛАЖИТЕ ЛИ БЛАЖИТЕ ЛИ
                      РЕДЕ памука много як сигнал дава май гледал ли си го скоро.
                      Успешна вечер.

Коментар

Фиската,тука много ги дразниш,понеже по един или друг начин си техен антипод.Подписа ти прилича на подписа на един друг участник.
                        Аватара ти е прасе,което пък прилича на повечето от останалите .хахах
                        Голям майтап сте тука....
                        Привет Соколов ! Знам ! Ама ако съм попаднал в някой аристократичен, джентълменс клуб, каква вина имам, че не съм се родил със синя кръв, а съм си пробивал пътя с глиги и нокти. Не смятам, че с аватара, подписа и постовете си, засягам някой персонално. Е, може във форума да съм охулил някого, но не е било без причина. Ние българите имаме много хубави поговорки и една от тях гласи : " Аз, магарето в ряката, не си оставям. "

Коментар

Фиската,тука много ги дразниш,понеже по един или друг начин си техен антипод.Подписа ти прилича на подписа на един друг участник.
                          прасето е най умното животно а пиУето няма мозък
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Фиската,тука много ги дразниш,понеже по един или друг начин си техен антипод.Подписа ти прилича на подписа на един друг участник.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              МУТРОПРАС
                              не ги разбираш тия работи
                              и по-добре си трай !!!
                              OK ,

Коментар

И какво митично има в 444444444 ? Дори Данте започва с " На попрището жизнено в средата ... ", което е Христовата възраст- 33.
                                МУТРОПРАС
                                не ги разбираш тия работи
                                и по-добре си трай !!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X