Знае ли някой как изглеждат Специални права на тираж?....и ако може да постне да видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТова за САЩ, че не слагат
енергията и храните в кошницата
мереща инфлацията е ВЯРНО !!!"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПрасчо привет,ами до там са 200пипоня бре да ги изпуснем ли искаш а?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗа мен дорде не падне под @4220 си е само за бай.
П.П. Дано не ми изтрият и този пост.
въпроса е какво ще накара
курсо да стигне до там,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЗа мен дорде не падне под @4220 си е само за бай.
П.П. Дано не ми изтрият и този пост."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЕ добе де,,,,,,,,,,,,,
Днеска цял ден сме сред нищото!!!!!
Проби 1.4448, обаче ни на горе
ни на доле, а е по добре да иде до
към 1.4599 и да почне да пада
Кво мислите по проблема ?????
=================================
Изкушавам се да пусна МУТРОПРАС
на фото как спи сладко сладко,
щото навярно много ХОРА не са го
видели , ама,,,,,,,,,,,,
П.П. Дано не ми изтрият и този пост.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Е добе де,,,,,,,,,,,,,
Днеска цял ден сме сред нищото!!!!!
Проби 1.4448, обаче ни на горе
ни на доле, а е по добре да иде до
към 1.4599 и да почне да пада
Кво мислите по проблема ?????
=================================
Изкушавам се да пусна МУТРОПРАС
на фото как спи сладко сладко,
щото навярно много ХОРА не са го
видели , ама,,,,,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТи на колко брокера едновременно плащаш ?Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение....ами те русите така броят на всеки 30 десет пропускат за комисионна ...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаз тва за 40 пипа го броя
освен ако не си измислила неква си твоя аритметика дето на нас не ни е яснаВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
Коментар