If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спри да четеш друго освен графиката.Повечето книги са писани при съвсем друга динамика на пазара...Практика -гледаи и се отърси от емоции и пристрастия-трудно е..
Предполагам, че сентенцията "Не е силен този който се стреми към порядък, а който владее хауса" не важи за този случай
Спри да четеш друго освен графиката.Повечето книги са писани при съвсем друга динамика на пазара...Практика -гледаи и се отърси от емоции и пристрастия-трудно е..
Съгласен съм с теб, но за да се научиш да четеш графиката, трябва да познаваш буквите. Ако няма кой да те научи на тях, трябва да го направиш сам ( по-трудният вариант ). Иначе сметки от по 15 000 $ отиват в небитието. Знам го от горчив опит.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Съгласен съм за посоката ама очаквам и моя стоп на 63 да отсвири след малко. Поне е нулев . Изгоря с малко така че не се хаби. Ами питай последователите на гуруту дето отвориха дълги на 90 със стоп 60.
на кого казваш ГУРУТО?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
аха , винаги има някой по-добър от тебе . даже и в кражбите
продължавам да смятам , че дългите имат по-голям шанс от късите.
засега.....
Съгласен съм за посоката ама очаквам и моя стоп на 63 да отсвири след малко. Поне е нулев . Изгоря с малко така че не се хаби. Ами питай последователите на гуруту дето отвориха дълги на 90 със стоп 60.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар