IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    дълго @ 83 стоп 70 цели 4093 & 4103
    Руки, има и по крадливи от теб явно !
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
      Ако кажеш , че не ги перкаш на тото от скука...ще черпя ако кажеш защо.
      абе , че не е тото не е
      подведох се от минутката и си го отнесох
      реших да гоня цената, а това винаги се наказва
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Здравей Амикабле, ето нещо което качих и които ми е помогнало много. Надявам се да ти е от полза. Успехи !
        ПРАСЧО

http://pdfcast.org/pdf/technical-ana...ancial-markets
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          дълго @ 83 стоп 70 цели 4093 & 4103
          Ако кажеш , че не ги перкаш на тото от скука...ще черпя ако кажеш защо.

Коментар

• Благодаря ви за съветите, в момента се чуствам толкова невеж, че са безценни

Коментар

• дълго @ 83 стоп 70 цели 4093 & 4103
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от amicable Разгледай мнение
                Здравейте, понеже съм съвсем нов във форекс трейдинга, постоянно ми се привиждат разни триъгълници, флагове, правоъгълници и т.н. Бих искал да попитам мислите ли че се образув низходящ триъгълник на едночасова EUR\USD
                по-скоро не . въртим се в рейндж некъв imho.
                добре дошъл във форума. само не знам колко ще устискаш с този МИРОЛЮБИВ ник в тази дружелюбна среда тука

Коментар

• Първоначално изпратено от amicable Разгледай мнение
                  Здравейте, понеже съм съвсем нов във форекс трейдинга, постоянно ми се привиждат разни триъгълници, флагове, правоъгълници и т.н. Бих искал да попитам мислите ли че се образув низходящ триъгълник на едночасова EUR\USD
                  Ще ти се привиждат още дълго- година, две..
                  Не рисувай много по графиката/освен ако не си импресионист и я ползваш за подложка/.
                  Не ползвай много индикатори/няма да виждаш графиката, с времето/ако устискаш/ ще се научиш да я четеш и без тях/освен за скалп-евентуално/.
                  Започни да се концентрираш на най-висока , най-ниска и основно средна цена за период.
                  Важна е скороста на затихване на дадено движение/може да си слагаш по някоя линийка за ориентация/ и канали за границите на тренда. С времето ще се научиш след кой тип "затихване" какво следва. Ако разчиташ само на технически анализ търси модели /естествено няма да са едно към едно поради което в началото е трудно/ .Най вашното изгради си система за влизане и излизане и я следвай като робот.

Фигурата в момента е за продължаване на тренда- дългосрочно, краткосрочно не знам още.

Коментар

• Първоначално изпратено от
                    А защо реши, че е низходящ?Евродолар на Н1 и Н4 е във възходящ тренд и ако има триъгълник, той според теорията е фигура, потвърждаваща тренда, а не е тренд-обръщаща формация
                    Всъщ имах впредвид вида на триъгълника възходящ, низходящ, симетричен и т.н. Извинявам се за глупостите просто сега навлизам в тази материя и искам да съм сигурен че разбирам нещата правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
                      ПК1 в ден като днешният като даваш съвети на хората , то поне купувай дъна или продавай върхове с плитки стопове, за да не се набутват яко.

Коментар

• Здравейте, понеже съм съвсем нов във форекс трейдинга, постоянно ми се привиждат разни триъгълници, флагове, правоъгълници и т.н. Бих искал да попитам мислите ли че се образув низходящ триъгълник на едночасова EUR\USD

Коментар

• Е/$

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение

Kво си напраил с хубавото розово прасенце бе говедо такова?
                            Ква е тая грозна свиня в която си се превърнал?
                            Ееееее ти се появи бе доне ! Ами така е, днес останах сам с Реда и той понеже е манипулатор, ме подложи на несвински мъки в другата тема принуждавайки ме да си сменя аватара.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Реде, може ли да си поръчам песновка в подкрепа на еврото ?
                                Не щеш ! И без твоя помощ ще си го бутам !

Коментар

Working...
                                X