If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, понеже съм съвсем нов във форекс трейдинга, постоянно ми се привиждат разни триъгълници, флагове, правоъгълници и т.н. Бих искал да попитам мислите ли че се образув низходящ триъгълник на едночасова EUR\USD
по-скоро не . въртим се в рейндж некъв imho.
добре дошъл във форума. само не знам колко ще устискаш с този МИРОЛЮБИВ ник в тази дружелюбна среда тука
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Здравейте, понеже съм съвсем нов във форекс трейдинга, постоянно ми се привиждат разни триъгълници, флагове, правоъгълници и т.н. Бих искал да попитам мислите ли че се образув низходящ триъгълник на едночасова EUR\USD
Ще ти се привиждат още дълго- година, две..
Не рисувай много по графиката/освен ако не си импресионист и я ползваш за подложка/.
Не ползвай много индикатори/няма да виждаш графиката, с времето/ако устискаш/ ще се научиш да я четеш и без тях/освен за скалп-евентуално/.
Започни да се концентрираш на най-висока , най-ниска и основно средна цена за период.
Важна е скороста на затихване на дадено движение/може да си слагаш по някоя линийка за ориентация/ и канали за границите на тренда. С времето ще се научиш след кой тип "затихване" какво следва. Ако разчиташ само на технически анализ търси модели /естествено няма да са едно към едно поради което в началото е трудно/ .Най вашното изгради си система за влизане и излизане и я следвай като робот.
Фигурата в момента е за продължаване на тренда- дългосрочно, краткосрочно не знам още.
А защо реши, че е низходящ?Евродолар на Н1 и Н4 е във възходящ тренд и ако има триъгълник, той според теорията е фигура, потвърждаваща тренда, а не е тренд-обръщаща формация
Всъщ имах впредвид вида на триъгълника възходящ, низходящ, симетричен и т.н. Извинявам се за глупостите просто сега навлизам в тази материя и искам да съм сигурен че разбирам нещата правилно.
Kво си напраил с хубавото розово прасенце бе говедо такова?
Ква е тая грозна свиня в която си се превърнал?
Ееееее ти се появи бе доне ! Ами така е, днес останах сам с Реда и той понеже е манипулатор, ме подложи на несвински мъки в другата тема принуждавайки ме да си сменя аватара.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар