If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като погледнеш графиката какво се случи при предното голямо земетресение там 95-та.....разбира се че е за яко продаване, както писах преди няколко дни си е за залагане на апартамента направо
На ливъридж акаунт
ще ти го вземат хапартамента
бързо бързо !!!!!
Инък е за продаване йената
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
СВИНЧО, дали истината не е
да се продава ЙЕНАТА бря ??????
като погледнеш графиката какво се случи при предното голямо земетресение там 95-та.....разбира се че е за яко продаване, както писах преди няколко дни си е за залагане на апартамента направо
+ гаранцията на Г7 отдолу си е направо безрисково, то за това и почти не дава откат за сега, първата цел предните дъна около 100
Държат го държат го, колко да го държат ? Все някога ще омалеят !
аз си държа селловете , ся за скалп що да губя , ще го качат предполагам до 41ХХ .....
пък ако ми вземат стопа на дългите / на 55 / -- ще се изкефя на макс
п.с явно пробиваше 76
Не !!!!
Доброто крупие може така да върти,
че топчето да не се пада на големите пари !!!!
имам предвид игри в които има само две възможности. дори и на рулетка където има нула, ако големите пари са на червено, залагаш несравнимо малка сумичка на черно. ако паднат нулата следващия път можеш да удвоиш по системата на рукито. ако два или три пъти под ред падне нула срещу големите пари възникват неприятни за тях подозрения.
Коментар