IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от amgsport Разгледай мнение
    Здравейте,
    искам да ви попитам относно един сайт, дали изплащат парите и до колко време? За да не става реклама няма да пиша цялото име на сайта. Става въпрос за траде платформа и сайта е плус500.

Благодаря

Темата за бисери и вицове е по-надолу.
    Тва са най-големите мошеници ,при това омешани с руска кръв
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Здравейте,
      искам да ви попитам относно един сайт, дали изплащат парите и до колко време? За да не става реклама няма да пиша цялото име на сайта. Става въпрос за траде платформа и сайта е плус500.

Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Eееееее кажете честно, вярно ли ще проспя такива движения днес? Легнах аз преди обяд да дремна и що да видя сега...
        Еми нищо де, на печелившите честито. Как беше, по-добре пропуснати ползи отколкото реални загуби...
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Eееееее кажете честно, вярно ли ще проспя такива движения днес? Легнах аз преди обяд да дремна и що да видя сега...
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Явно ще го рейндж-им. Да кажат до коги, че да не се набутваме с тези стопове
            Има големи стопове над 1,4520 и ще искат да ги вземат Няма да има реиндж-според мен.
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Явно ще го рейндж-им. Да кажат до коги, че да не се набутваме с тези стопове

Коментар

• Sell @ 1.4446 TP 1.4400
                Buy now, think later !

Коментар

• Това са 10 годишните суапове на CDS-ите на някои европейски държави.
                  Освен гръцката трагедия, интересно е движението на испанските (последният ред в таблицата).

Last edited by anon6706; 14.04.2011, 16:35.

Коментар

• Чакащо късо 1.44444/56 за 1.4377

Коментар

• Покупка на USD/JPY 83.0 стоп 82.6 лимит 87.4
                      Покупка на GBP/JPY 135.5 стоп 134.6 лимит 143.4

Коментар

• Първоначално изпратено от nasko123 Разгледай мнение
                        според мен еврака влиза в корекция от висок клас и може да падне до 1,40 ако не успее да задържи на 1,45 днес.
                        Вие как мислите?
                        Днес в периода от 15.30 до 17.30 излизат данни за Щатите, което може да повлияе на двойката.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          Най - големия. Затова не съм избил още вчерашните си загуби
                          http://www.youtube.com/watch?v=h9paVDx1y0A
                          Специално тогава по случая

А за вчера поне в еврото не видях много входове, че и от там загуба да има, другаде може и да е имало, но там в късният следобяд даде много добра къса.
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Анон го писа това тука или наоколо,
                            преди седмица или 10-тина дена и
                            дано повече ХОРА са му обърнали
                            внимание, щото сега е времето н слуховете,
                            но ще дойде и времето на новините,,,,,,,

Анон със сигурност чете много и аз нямам никакви съмнения в неговата информираност,просто миналата година аз изказах едно лично мнение.Дори си помня точно думите:,,Гърция рано или късно ще фалира".
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• според мен еврака влиза в корекция от висок клас и може да падне до 1,40 ако не успее да задържи на 1,45 днес.
                              Вие как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                                На 4360 сменям платната,но ако не ги стигне имам + стоп на 4441
                                Премести го на 4446 поне бре, нали знаеш че тези вълшебните на Ред-а ги стигаме))

Коментар

Working...
                                X