If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро,пияндурници!
Голяма излагация снощи,Крадливия и той ви се повлече по акъла,не сте за гледане и четене вАоПще.
Кеану,много писане,браво,стараеш се,обичам хора,които има какво да кажат освен да подФърлят саркастични реплики.
Та,днеска,другари/такова е било обръщението и в Националсоциалистическата партия байдъуей/,според мен ще се ослушваме за новините от Брюксел и ако Испания не обяви внезапно,че потъва,ще се мъчим да стигнем и минем 4281.Така се е наело еврото,че никакви лоши новини не го спират.Така мисля аз,а ако искате повече сигурност,търсете Фискалиста,той получава директно информацията отгоре.Успешен ден!
КОМЪРДЖИ
не знам
Размътиха картинката вчера.
Аз дълго няма да пускам
преди 1.4281 да видя.
То днеска май ще съм пас
докато големите глави не решат
да обявят нещо:
Среща на лидерите на Европейския Съюз
нали уж ще решават нещо ............
Имам късо от 1.41951 от вчера
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добро утро!
Реде,
само една черта.
липса на синергийна ситуация.
правилен вход нагоре над чертата с цели север.
като ориентир може да се ползва и пунктира,
но не е толкова важен.
така ги виждам, като посока.
пп
проблема за решението при мен се крие в това,че сме в сянката на корекцията на линията с червена стрелка.
Малиий,снощи е имало сбирка на анонимните алкохолици.
Всички пиандета да си изтрият сами постовете,че ме е срам от вас.
И това ми били финансови акули ,у бъчви таквиз.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Добрю ютрю
Боре тия макс не ги знам, но най-добър е
безкабелния интернет на ония дето почват с G.
Ако го знаеш ПИНГВИНА, вземи му хвърли
един здрав бой, щото е пингвин
================================
Почвам да си правя кафето и да чакам
КОМЪРДЖИТО да каже какво е измислил
снощи !!!
Успешен ден на всички ХОРА !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
П.С. Малко се по-объркахте с непознаването на Историята!!!! Германците не са никакви Фашисти, те са НАЦИСТИТЕ бреее!!! Какви Фашисти ва гонят, Италианците на Бенито Муслони са Фашистите, а не Германците!
Ако ще държим на коректността, то в такъв случай ще те поправя, че партията на Хитлер се е наричала Национал-социалистическа.
под "калено" искаш да кажеш 4е пазарните у4астници са отразили ставащото в ефро страните и не оказва влияние върху тренда..мен много ме притеснява фанатизираното купуване на ефро което почти не се влияе от данни а всеки спад се използва за откриване на дълги..катери без много да е подкрепено фундаментално
Докато рових из нета да търся информация за един Case Study, който трябва да напиша по Information Systems Management относно как Бизнес Компаниите, and in particular the Top Management Executive Officers използват the Executive Information Systems in their decision making - та попаднах случайно на ето това видео, което е в пълна relevance с вашта новосъзадена по Български Форекс Теория относно Комунизма и Фашизма!
П.С. Малко се по-объркахте с непознаването на Историята!!!! Германците не са никакви Фашисти, те са НАЦИСТИТЕ бреее!!! Какви Фашисти ва гонят, Италианците на Бенито Муслони са Фашистите, а не Германците!
Като бъдещ Икономически Анализатор, само да спомена относно Форекса, че очаквам от Фундаментална Гледна Точка възходящия Тренд при Евро/Долар да попадне в Стагнация, или казано на чист Български в Застой покрай събитията с Португалия, дори има вероятност леко Еврото да отстъпи завоюваните си позиции спрямо Долара! Но всичко ще стане ясно в Петък на 25 март, тоест при мен утре след срещата на Европейските Лидери какво ще измъндрят относно Пакта за Еврото. Това е важно събитие, което ще повлияе на Тренда на Еврото, но според мен в момента се намираме в неприятен за Еврото период, който му влияе негативно. Вече преминахме през 2 такива периода през 2010 година, първият от които по време на Гръцката Криза Еврото го разтърсиха озезателно, но след това покрай Ирландската Криза сякаш вече Еврото беше натрупало Каляване и не може да падне под 1.31 и след това на втори напън под 1.29. Та и сега очаквам Еврото да е доста по-калено и събитията около Португалия да не се отразят силно негативно на Еврото.
Минат ли събитията с Португалия, от там насетне остава единствено и Испания и вече няма да има други тревоги за притеснения, които да движат в негативна посока тренда на еврото. Единствено от там насетне ще зависи посоката на Еврото от случващото се тука в САЩ.
Така, че Еврото може да се срине от вътрешни събития в Европа покрай Португалия и Испания до минумум, да речем не повече от 1.30 в най-лошия и 1.35 в най-добрия случай, защото вече натрупа каляване!
Иначе от Външна гледа точка ако трябва да направим по-задълбочен Анализ на движението при Евро/Долар, първо нека изчакаме да дойде Юни месец и видим при прекратяване на Печатницата на Долари, дали Долара само ще се стабилизира или ще тръгне обратно да мачка сичко живо по пътя си. Ако ли пък се стигне до недай си боже и вдигане на FFR и изравняване на 1.00% с Лихвата на ЕЦБ, то тогава наистина от външните фактори, Еврото би се поразклатило доста по-сериозно и има вероятност нивата при Евро/Долар да се върнат на старите нива от преди започналата криза в САЩ, да речем периода на 2006-2007 година!
Коментар