If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър ден!
Аз това го писах тука миналата година и някой ме бъзикаше по коя телевизия съм го бил гледал
Анон го писа това тука или наоколо,
преди седмица или 10-тина дена и
дано повече ХОРА са му обърнали
внимание, щото сега е времето н слуховете,
но ще дойде и времето на новините,,,,,,,
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Добър ден!
Аз това го писах тука миналата година и някой ме бъзикаше по коя телевизия съм го бил гледал
Хихи 4 000 000 работещи гърци, по 2000-3000 еврака на калпак и 3000000 пенсионери по 200-300 за великден. Ето ги още 10-15 милиарда за преструктуриране.
Да го беше продал от 4496, като нормален човек
100 пипса пропускаш и влизаш срещу пазара, докато още пада. Това е на тандема тактиката, не му я отнемай
Добър ден.
Е аз като продадох на 1,4510 кво да правя
Attached Files
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Гърция може да се нуждае от преструктуриране на дълга според Шойбле
====================================
Тука е заровенои КУЧЕТО !!!!
Да те копират от Портокалите дето 2 седмици се обясняваха как няма да искат заем ... и поискаха ... сега гърците нямало да преструктурират ... повярвахме им всички май ... те просто нямат избор колкото и да се обясняват.
Да го беше продал от 4496, като нормален човек
100 пипса пропускаш и влизаш срещу пазара, докато още пада. Това е на тандема тактиката, не му я отнемай
EURUSD - Появиха се слухове, че Южно Африканска Централна банка продава двойката със солидни обеми. Може би това бе причината за спада на еврото спрямо щатския долар преди минути.
Ако ние не го бутнем-чернилките ще го бутнат
Гърция може да се нуждае от
преструктуриране на дълга според Шойбле
====================================
Тука е заровено КУЧЕТО !!!!
Никъде да не ходи Аз съм за нагоре 1,4414/4388 цел 1.4499
EURUSD - Появиха се слухове, че Южно Африканска Централна банка продава двойката със солидни обеми. Може би това бе причината за спада на еврото спрямо щатския долар преди минути.
Коментар