Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПак взех 44444444, ама баш ме е яд за чакащото късо от 4514Чакащо дълго в 4414 да се рейнджим
Buy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИмате ли при вас 1.4514?Гадният бъкет пише че е имало такава котировка, а не съм изпълнен
Да взима да тръгва надолу, че така като го гледам да се чуди на 1.4490 много ме изнервяLast edited by EpicFailure; 14.04.2011, 10:49.Buy now, think later !
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИмате ли при вас 1.4514?Гадният бъкет пише че е имало такава котировка, а не съм изпълнен
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Коментар
-
Привет на всички спекуланти, инвеститори и анализатори. От един дребен спекулант, който тази седмица предимно почива и няма позиции, специален поздрав със аудио-визуална класика:
http://www.youtube.com/watch?v=qhE7sNSIjFk
С пожелания за успешен и лек ден.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПенчев ЧАДО
черния ГРЪКОПРАС
да ти отговори !!!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобро утро! Късо 1.45, чакащо 1.4514 стоп 1.4527 за 1,44444444444444444Гадният бъкет пише че е имало такава котировка, а не съм изпълнен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
Леко бях се стреснал,че и ти ще зачезнеш кат комарджито
Как ги виждаш за днес нещата,цял ден ли ще се мотаме около 4500?Аз мисля да чакам за тест на 4520 и в зависимост от резултата/според мен ще е неуспешен теста/да действам.
Успешен ден и на теб!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнениеSell @ 1.4505... ще чакаме по-сигурен вход
Да видим и Г-7 калъфите какво са намислилиLast edited by EpicFailure; 14.04.2011, 10:07.Buy now, think later !
Коментар
Коментар