Айде да видим дали ще съм късметлия днес >>>>>Брой мнения 160000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеОт всеки може да се научи по нещо,включително и от Пешката.
телевизионно предаване >>>>>> но не и нещо полезно за ФорексоХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеЧунчо, след като толкова си напред със Стъкмистиката защо купуваш книгата на Минев?
Аз също я купих и въпреки че не намерих ЛЕГЕНДАРНОТО в нея според мен е полезна.
Освен това съдейки по блога му, той е фундаменталист по-скоро...
Минев е скалпер. Аз имам всичките му книги.Не ми вършат работа,но не съжалявам ни най-малко че съм ги купил.Ако изкара нова и нея ще си купя.
От всеки може да се научи по нещо,включително и от Пешката.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнениеИ си прав Чунчо, и не си прав. Нали знаеш приказката за баницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеМиналото лято си закупих срещу 17 лв книгата на Светлин Минев и знаеш ли какво научих от нея НИЩО. Всичко което пише в нея го има по сайтовете. и вече го знаех. Ти не преподаваш ли същата материя за много дебели такси и накрая какво: Идва голямото разочарование 2 бона хвърлени в кенефа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеХхаха , отдавна не се бях смял толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАма кажи че си филантроп бе човек.
Ела на курс при мен - безплатно, 1 ст. няма да ти взема и после сей семето на познанието безплатно. Даже не искам и да ме споменаваш
А за книжката за която си дал 17лв. от мен да знаеш, че не струва и 17 стотинки. Следователно си се прецакал. Ама то и за това струва толкова - че да кълват баламурници и да си я купуват. Аз съм написал само 1 книга за вълните, ама е скъпичка - 99.00лв. е парчето. Ама пък до сега никой не се оплакал, че нищо не е научил от нея."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
пия Dimple Pinch"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАма на теб вЕрно ти трЕбва нов по-голям мозък. Тоя целият си го запълнил, но очевидно с незнания. Най-първосигналната реакция на мозъчето ти бе да отречеш това което не разбираш.Но е разбираемо поради рамера на мозъчето ти. В книжките ще прочетеш важните неща, но за да можеш да ги прилагаш, са нужни години на самоусъвършенстване. Това обаче няма как да схванеш, поради менталните проблеми които имаш, с тези толкова много мозъци дето имаш.Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКолко броя си продал бе Пешка? 99 цирки да ти излязат на задника и на всяка спукана по 2 нови. каква е тази алчност бе човек. Ти знаеш ли колко е средната заплата в Бг. И понеже твърдя че теория на вълните съм я осмислил перфектно и на нея се гради стратегията ми ще ти кажа, че елиотските вълни за които искаш по 99.00 цирки .......... не е нищо друго освен една статистическа извадка за най често повтарящи се графики. И елиотчиците си нагласят и броят вълните едно към гьотере, само и само да им излезе броенето(затова има хиляди изисквания в тази теория). И ти искаш пари за тази плява. Приготви си 2 бона по твоите тарифи за да те запозная с истинската теория на големите и малките вълни. Тази по която движат всички процеси в природата. Като изпратиш 2к ще ти кажа коя книжка да си купиш за 5 лв и да не баламосваш начинаещите с елиотските статистически глупости. Не напразно на тази наука в Университета и казват Стъкмистика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеАма кажи че си филантроп бе човек.
Ела на курс при мен - безплатно, 1 ст. няма да ти взема и после сей семето на познанието безплатно. Даже не искам и да ме споменаваш
А за книжката за която си дал 17лв. от мен да знаеш, че не струва и 17 стотинки. Следователно си се прецакал. Ама то и за това струва толкова - че да кълват баламурници и да си я купуват. Аз съм написал само 1 книга за вълните, ама е скъпичка - 99.00лв. е парчето. Ама пък до сега никой не се оплакал, че нищо не е научил от нея.
Коментар
Коментар