IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Аз съм написал само 1 книга за вълните, ама е скъпичка - 99.00лв. е парчето. Ама пък до сега никой не се оплакал, че нищо не е научил от нея.
    защото никой не я е и купувал
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Чунчо не се се закачай с господин Караиванов. Той е многоуважаван, но недооценен експерт във финансовият свят. Много търговци го ползват като антииндикатор Скоро го очакваме на страниците на Форбс.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        А ти като вдяна защо изгуби парите на клиентите си та чак те заплашват в публичното пространство с бой и евьн. Да не говорим и за онзи акт за принудително изпълнение срещу теб на стойност над 30000 лв който също беше публикуван в този сайт. Аз поне имам достатъчно мозък за да рискувам само мойте си пари и за най голямо твое учудване стратегията ми вече работи перфектно. Знам, че се заяждаш с мен защото публикувам безплатно натрупания си практически опит и по този начин те лишавам от клиентела, но имам достатъчно доходи и искам да помогна БЕЗПЛАТНО ако мога на колегите за не си губят парите като теб. Миналото лято си закупих срещу 17 лв книгата на Светлин Минев и знаеш ли какво научих от нея НИЩО. Всичко което пише в нея го има по сайтовете. и вече го знаех. Ти не преподаваш ли същата материя за много дебели такси и накрая какво: Идва голямото разочарование 2 бона хвърлени в кенефа.
        Ама кажи че си филантроп бе човек.
        Ела на курс при мен - безплатно, 1 ст. няма да ти взема и после сей семето на познанието безплатно. Даже не искам и да ме споменаваш
        А за книжката за която си дал 17лв. от мен да знаеш, че не струва и 17 стотинки. Следователно си се прецакал. Ама то и за това струва толкова - че да кълват баламурници и да си я купуват. Аз съм написал само 1 книга за вълните, ама е скъпичка - 99.00лв. е парчето. Ама пък до сега никой не се оплакал, че нищо не е научил от нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
          Ауу....ама ти си бил фрашкан с мозъци бе МОЗЪК !
          Струва ми се обаче, че и всичките да ги включиш на мах. от форекс няма да вденеш никога. Но пък продължавай, за какво са ти толкова мозъци, ако не ги напъваш.
          А ти като вдяна защо изгуби парите на клиентите си та чак те заплашват в публичното пространство с бой и евьн. Да не говорим и за онзи акт за принудително изпълнение срещу теб на стойност над 30000 лв който също беше публикуван в този сайт. Аз поне имам достатъчно мозък за да рискувам само мойте си пари и за най голямо твое учудване стратегията ми вече работи перфектно. Знам, че се заяждаш с мен защото публикувам безплатно натрупания си практически опит и по този начин те лишавам от клиентела, но имам достатъчно доходи и искам да помогна БЕЗПЛАТНО ако мога на колегите за не си губят парите като теб. Миналото лято си закупих срещу 17 лв книгата на Светлин Минев и знаеш ли какво научих от нея НИЩО. Всичко което пише в нея го има по сайтовете. и вече го знаех. Ти не преподаваш ли същата материя за много дебели такси и накрая какво: Идва голямото разочарование 2 бона хвърлени в кенефа.
          И ако наистина имаше в главата си мозък колкото една хамсийка, нямаше да си правиш такава грозна антиреклама. Успех "преподавателю"!
          Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Виж ще се повторя. ма504 ти дава средна цена на 5 мин графика за 1.75 дни или средна цена за 1.75 дневни бара. Когато има тренд ма 504 има посоката на тренда и цената движи по посока на тренда. Стратегията е когато цената върне към ма200, ма89, ма 50. ма 20 и след това ги пресече пак по посока на тренда при всяко пресичане по посока на тренда да се търси вход на 1 мин, с методите на прайс екшън и плитък стоп до 10 пипса.
            Благодаря 4un4o

Коментар

• Що са карате бре ?
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak Разгледай мнение
                аз използвам 200, но само като ориетир. За 504 би трябвало да има особеност на използване
                Виж ще се повторя. ма504 ти дава средна цена на 5 мин графика за 1.75 дни или средна цена за 1.75 дневни бара. Когато има тренд ма 504 има посоката на тренда и цената движи по посока на тренда. Стратегията е когато цената върне към ма200, ма89, ма 50. ма 20 и след това ги пресече пак по посока на тренда при всяко пресичане по посока на тренда да се търси вход на 1 мин, с методите на прайс екшън и плитък стоп до 10 пипса.

Коментар

аз използвам 200, но само като ориетир. За 504 би трябвало да има особеност на използване
                  Има...трябва да е включен костният мозък

Коментар

• Сел 4348 стоп4380 лимит -ново дъно под 4157

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                      Когато разговарям с комплексари използвам само малкия си мозък. Главния компютър включва, само при нужда, а за разговора с теб ще ми е достатъчен и костния мозьк. Не ми е нужно да се напрягам повече.

Коментар

благодаря 4un4o.

не е ли много 504? Как я използваш?
                        Върни два три дни назад и ще прочетеш мнението ми и стратегията която ползвам.

Коментар

благодаря 4un4o.

ее вече чунчо требе да ти отговори
                          Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• благодаря 4un4o.

Коментар

Днес, 20:36
                              4un4o написа:
                              На 5 мин е най показателна. иначе на 4 ч по добре да се ползва кака 200.
                              виж сега графиката на евро долар. Цената е над кака504, но не се влиза нагоре защото посоката на каката е надолу, което ще рече че тренда още не е обърнал. в смисъл , че може да си шари тук нагоре надолу и няма как да влезеш с плитък стоп. Плюс това каките не са подредени по ранг а са разбъркани и събрани на куп, което означава рейндж.
                              Чукчо,твойта кака ми е донесла доста приходи. Имам я от 4-5 месеца и съм доволен,въпреки че я гледам на 1 час.
                              Аиде, като измъдриш нещо друго пак да го споделиш

4un4o, може ли да те помоля да обясниш какво е кака504. Съжалявам, но съм нов и това ми звучи ужасно непознато.

Как мислите, дали EUR/USD ще стигне до 1.45 тази седмица илище се движи между 1.42 и 1.44
                              кака 504 - кака 200 и така нататък са MOVING AVERAGE ИлИ ПЪЛЗЯЩИ СРЕДНИ , а числата са тяхните периоди дано съм ти бил полезен
                              Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Днес, 20:36
                                4un4o написа:
                                На 5 мин е най показателна. иначе на 4 ч по добре да се ползва кака 200.
                                виж сега графиката на евро долар. Цената е над кака504, но не се влиза нагоре защото посоката на каката е надолу, което ще рече че тренда още не е обърнал. в смисъл , че може да си шари тук нагоре надолу и няма как да влезеш с плитък стоп. Плюс това каките не са подредени по ранг а са разбъркани и събрани на куп, което означава рейндж.
                                Чукчо,твойта кака ми е донесла доста приходи. Имам я от 4-5 месеца и съм доволен,въпреки че я гледам на 1 час.
                                Аиде, като измъдриш нещо друго пак да го споделиш

4un4o, може ли да те помоля да обясниш какво е кака504. Съжалявам, но съм нов и това ми звучи ужасно непознато.

Как мислите, дали EUR/USD ще стигне до 1.45 тази седмица илище се движи между 1.42 и 1.44

Коментар

Working...
                                X