IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде да видим дали ще съм късметлия днес >>>>>Брой мнения 160000
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
      От всеки може да се научи по нещо,включително и от Пешката.
      От Пешката можеш да се научиш да водиш
      телевизионно предаване >>>>>> но не и нещо полезно за Форексо
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
        Чунчо, след като толкова си напред със Стъкмистиката защо купуваш книгата на Минев?
        Аз също я купих и въпреки че не намерих ЛЕГЕНДАРНОТО в нея според мен е полезна.

Освен това съдейки по блога му, той е фундаменталист по-скоро...
        Добро утро.
        Минев е скалпер. Аз имам всичките му книги.Не ми вършат работа,но не съжалявам ни най-малко че съм ги купил.Ако изкара нова и нея ще си купя.
        От всеки може да се научи по нещо,включително и от Пешката.
        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Чунчо, след като толкова си напред със Стъкмистиката защо купуваш книгата на Минев?
          Аз също я купих и въпреки че не намерих ЛЕГЕНДАРНОТО в нея според мен е полезна.

Освен това съдейки по блога му, той е фундаменталист по-скоро...
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
            И си прав Чунчо, и не си прав. Нали знаеш приказката за баницата
            Ако искаш ще ти я подаря щом е толкова ценна за теб. На мен лично не ми свърши никаква работа на практика. ако я бях купил преди 4-5 години щеше много да ми помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Миналото лято си закупих срещу 17 лв книгата на Светлин Минев и знаеш ли какво научих от нея НИЩО. Всичко което пише в нея го има по сайтовете. и вече го знаех. Ти не преподаваш ли същата материя за много дебели такси и накрая какво: Идва голямото разочарование 2 бона хвърлени в кенефа.
              И си прав Чунчо, и не си прав. Нали знаеш приказката за баницата

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                Ххаха , отдавна не се бях смял толкова
                Чувам Чувам

Коментар

• Ххаха , отдавна не се бях смял толкова

Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение

Коментар

• Боко, недей! Ще фалира и Ватикана и Руската Църква! Скоро никой не го е супордисвал
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      Ама кажи че си филантроп бе човек.
                      Ела на курс при мен - безплатно, 1 ст. няма да ти взема и после сей семето на познанието безплатно. Даже не искам и да ме споменаваш
                      А за книжката за която си дал 17лв. от мен да знаеш, че не струва и 17 стотинки. Следователно си се прецакал. Ама то и за това струва толкова - че да кълват баламурници и да си я купуват. Аз съм написал само 1 книга за вълните, ама е скъпичка - 99.00лв. е парчето. Ама пък до сега никой не се оплакал, че нищо не е научил от нея.
                      О боже,слез да си прибереш вересиите
                      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение

пия Dimple Pinch
                        Малиии,аз като си удрям по 200-300 Русенски мискет,туй ако го залокам,бах ти и тургувията требе да пада
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Ама на теб вЕрно ти трЕбва нов по-голям мозък. Тоя целият си го запълнил, но очевидно с незнания. Най-първосигналната реакция на мозъчето ти бе да отречеш това което не разбираш.Но е разбираемо поради рамера на мозъчето ти. В книжките ще прочетеш важните неща, но за да можеш да ги прилагаш, са нужни години на самоусъвършенстване. Това обаче няма как да схванеш, поради менталните проблеми които имаш, с тези толкова много мозъци дето имаш.
                          Ти ако толкова много знаеше и мислеше, щеше да разбереш, че който го разбира този занаят прави пари пред платформата а не с ограбване на нещастници, които не знаят с каква боза ще им напълниш главите. Ти отдавна обаче си разбрал че не можеш да търгуваш, и сега се правиш на преподавател. Опазил ме Бог от такива преподаватели. Щял да ми преподава безплатно! Ха-ХА За да дойда да ти слушам глупавите и некадърни теории и стратегии трябва да ми платиш бе Байновото. Ти знаеш ли аз колко печеля на час за да си губя времето да ми повтаряш като папагал наизустените от теб теории който аз вече прилагам с успех на практика. Ай ходи си там в от никой непосещавания сайт и си говори сам колко си велик.
                          Last edited by 4un4o; 19.04.2011, 23:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Колко броя си продал бе Пешка? 99 цирки да ти излязат на задника и на всяка спукана по 2 нови. каква е тази алчност бе човек. Ти знаеш ли колко е средната заплата в Бг. И понеже твърдя че теория на вълните съм я осмислил перфектно и на нея се гради стратегията ми ще ти кажа, че елиотските вълни за които искаш по 99.00 цирки .......... не е нищо друго освен една статистическа извадка за най често повтарящи се графики. И елиотчиците си нагласят и броят вълните едно към гьотере, само и само да им излезе броенето(затова има хиляди изисквания в тази теория). И ти искаш пари за тази плява. Приготви си 2 бона по твоите тарифи за да те запозная с истинската теория на големите и малките вълни. Тази по която движат всички процеси в природата. Като изпратиш 2к ще ти кажа коя книжка да си купиш за 5 лв и да не баламосваш начинаещите с елиотските статистически глупости. Не напразно на тази наука в Университета и казват Стъкмистика.
                            Ама на теб вЕрно ти трЕбва нов по-голям мозък. Тоя целият си го запълнил, но очевидно с незнания. Най-първосигналната реакция на мозъчето ти бе да отречеш това което не разбираш.Но е разбираемо поради рамера на мозъчето ти. В книжките ще прочетеш важните неща, но за да можеш да ги прилагаш, са нужни години на самоусъвършенстване. Това обаче няма как да схванеш, поради менталните проблеми които имаш, с тези толкова много мозъци дето имаш.

Коментар

• Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Ама кажи че си филантроп бе човек.
                                Ела на курс при мен - безплатно, 1 ст. няма да ти взема и после сей семето на познанието безплатно. Даже не искам и да ме споменаваш
                                А за книжката за която си дал 17лв. от мен да знаеш, че не струва и 17 стотинки. Следователно си се прецакал. Ама то и за това струва толкова - че да кълват баламурници и да си я купуват. Аз съм написал само 1 книга за вълните, ама е скъпичка - 99.00лв. е парчето. Ама пък до сега никой не се оплакал, че нищо не е научил от нея.
                                Колко броя си продал бе Пешка? 99 цирки да ти излязат на задника и на всяка спукана по 2 нови. каква е тази алчност бе човек. Ти знаеш ли колко е средната заплата в Бг. И понеже твърдя че теория на вълните съм я осмислил перфектно и на нея се гради стратегията ми ще ти кажа, че елиотските вълни за които искаш по 99.00 цирки .......... не е нищо друго освен една статистическа извадка за най често повтарящи се графики. И елиотчиците си нагласят и броят вълните едно към гьотере, само и само да им излезе броенето(затова има хиляди изисквания в тази теория). И ти искаш пари за тази плява. Приготви си 2 бона по твоите тарифи за да те запозная с истинската теория на големите и малките вълни. Тази по която движат всички процеси в природата. Като изпратиш 2к ще ти кажа коя книжка да си купиш за 5 лв и да не баламосваш начинаещите с елиотските статистически глупости. Не напразно на тази наука в Университета и казват Стъкмистика.

Коментар

Working...
                                X