IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Момчета днес е сряда, а в сряда на х*й се сяда. Така че лека полека днес. Аз не търгувам.
    Джейсън,аз мислех „че вече си се отказал от търговията
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Момчета днес е сряда, а в сряда на х*й се сяда. Така че лека полека днес. Аз не търгувам.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
        много бичо
        още малко и аз ще му праскам добавка кЪде 4420 и ще слагам стоп кЪде 4460 и ще приключвам с маркетмейкарството
        Реде , тънък е вече пазара заради празниците тва е най лошото и ще се гърми предполагам и в двете посоки
        успех
        Какво м и пука . На една минута се шмугнах на 1.4394. затворих 1/3 на 1.4406 +12 и останалите да зреят. стопа на +1
        Узряха!
        Last edited by 4un4o; 20.04.2011, 09:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Тази седмица не трябваше да правим нов връх бе мамка му Аз го селнах от 1,4509 ама Много е вероятно да имаме мощно слизане до 1,41-1,42 и после до първата седмица на м Май да бием с малко днешния връх малко малко сигурно 1,4650-1,47 пу мамка му

Някой не спази правилата в петък и днес Успех мен
          Фак фак фак

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Добрю ютрю
            Чакам го днеска къде 1.4485
            или даже около 1.45 00 кенефо,,,,,,

Успешен ден на всички ХОРА !!!
            много бичо
            още малко и аз ще му праскам добавка кЪде 4420 и ще слагам стоп кЪде 4460 и ще приключвам с маркетмейкарството
            Реде , тънък е вече пазара заради празниците тва е най лошото и ще се гърми предполагам и в двете посоки
            успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              4un4o ЧАДО
              книгата на Светлин Минев
              си е много добра !!!!!
              Просто е требело да я купиш
              преди няколко години и да си
              спестиш известни усилия !!!!
              Точно това казах и аз. Открих колелото а се оказаха че хората вече се возят на летящи чинии
              П.П Някакъв философ беше казал: "Който владее информацията владее света" Вижте на 1 мин колко много места за безопасен секс.. опа... вход с минимален стоп. и кака 504 не е пробита никъде., въпреки че 504 бара =8+ часа идват малко за 1 мин графика.Трябва средна цена поне за 2/3 от деня около 16 часа..
              Last edited by 4un4o; 20.04.2011, 08:58.

Коментар

• 4un4o ЧАДО
                книгата на Светлин Минев
                си е много добра !!!!!
                Просто е требело да я купиш
                преди няколко години и да си
                спестиш известни усилия !!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• И понеже заговорихте за Светлин Минев може да видите какви ги е редил преди 10 години за форексо
                  http://www.investor.bg/forum/showthr...5794&page=4000
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                    Чунчо, след като толкова си напред със Стъкмистиката защо купуваш книгата на Минев?
                    Аз също я купих и въпреки че не намерих ЛЕГЕНДАРНОТО в нея според мен е полезна.

Освен това съдейки по блога му, той е фундаменталист по-скоро...
                    Не съм казал , че е безполезна. Аз не научих нищо то нея защото всичко което пише вътре го бях изровил за 3-4 години от сайтове най вече руски и го знаех. А ти като си купуваш книга да не я сканираш за да знаеп какво пише в нея? Просто около тази книга се писа в сайтовете че била много добра и я купих. Няма лошо! Иначе Светлин ми изглежда сериозен човек и е напред с теорията. знае много, Дано да може да я съчетава и с практиката за да не се окаже , че като Пешката Караиванов е отворил магазин за розови мечти и илюзии. Успехи.
                    Нещо да кажете за каката 504 на 5 мин в евро долар???? Пардон аз я гледам на 1 мин, но и там е свършила добра работа.
                    Last edited by 4un4o; 20.04.2011, 08:43.

Коментар

• Няма никакъв спор, че той е основателят. Няма никакъв спор и че има доста голяма практика. Всичко останало за мен е непотвърдено. Дали е успешен трейдър, дали не... Не познавам хора изгорели от него. Не гледам предаването му, защото всичко което казва там съм го прочел някъде отдавна през деня, но това си е нормално. Има някакво надменно отношение, което дори и да има покритие е неоправдано. Може би за това всеки път когато влезе тук се почва с бъзиците.

Коментар

• Така е устроен света.
                        Както казват хАмериканците - "Пионерите събират стрелите, а заселниците - царевицата"
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Добрю ютрю
                          Чакам го днеска къде 1.4485
                          или даже около 1.45 00 кенефо,,,,,,

Успешен ден на всички ХОРА !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Той верно бре Пешката създал таз тема преди 10 години ай сектир а как го трият сега безмилостно >>>>>>>
                            Как създаде ГосподБог таз тема >>>>>>>
                            http://www.investor.bg/forum/showthr...5794&page=4000

Петър_Караиванов
                            Мнения: n/a 19.02.2001, 08:43 Заглавие: Валутна търговия - FOREX
                            Бих желал тук да се коментира само движението на валутите,като всеки който желае да направи своята аргументирана прогноза.Надявам се това да стане приятно място за дискусии на участниците на този пазар.
                            Last edited by Ебльо Еблев; 20.04.2011, 08:25.
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Добро утро! Успешен ден!!

Коментар

• Добро утро
                                успех на всички

Коментар

Working...
                                X