IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На месечна графика ясно се вижда, че започва развитието на конвергенция, а трендлинията е категорично пробита - графиката е качена вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      .......
      П.П Даже и Пешката Баш анализатора, може да слънчаса от слънчевия пазар.

Хайде един поздрав http://www.youtube.com/watch?v=IpP34A0Nz8o
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Ама да не си си помислил, че Европата, почва да се измъква от кризата. Йош не сме и видели дъното.
        Не. Намеквам, че валутната война за поевтиняване на валутите с цел подпомагане на експорта продължава с пълна сила, включително и с вербални средства, което може да изиграе лоша шега на удължилите евро долар и непоставили стоп.
        П.П Даже и Пешката Баш анализатора, може да слънчаса от слънчевия пазар.
        Last edited by 4un4o; 26.04.2011, 14:29.

Коментар

Дори в момента може да се опита вход със стоп на @4626. Аз бих го направил, но няма тъй като не съм алчен
          Щях вече да преместя стопа на 0 @4620 и да чакам @46 за да затворя 1/3.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Дори в момента може да се опита вход със стоп на @4626. Аз бих го направил, но няма тъй като не съм алчен

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              Късата на база двойният връх ли е от Н1 ? Защо си отворил, дай детайли
              Хубава стратегия имаш, да видим ще успея ли да си дръпна нещо от нея
              Двойният връх + пробитата тренд линия от @4157. И очаквам втори опит за пробив.

Коментар

Грийди, не се оплаквам Споделих го. Следвам си стратегията, която до сега не ми е изневерявала Ето и в момента съм на отворена къса, която е на +28, Да му мислят инвеститорите.
                Късата на база двойният връх ли е от Н1 ? Защо си отворил, дай детайли, че и аз видях късата обаче наскоро ми направи впечатление нещо, а то си беше на М1-М5 и не е отработено още
                Хубава стратегия имаш, да видим ще успея ли да си дръпна нещо от нея
                Last edited by greedforsuccess; 26.04.2011, 13:59.
                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Ами купи си мобилен телефон с интернет и ще имаш платформа навсякъде където отидеш. Малко е неудобно, но пак може да се направи някоя сделка.
                  Ами имам една нокиа ама нещо не може да и се инсталира платформата. Абе чак толкова няма ще си търгаша вечер и тва е. Или с отложени
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    чунчо глупостта и незнанието. А нямам много опит, твоят е доста повече, но и малкото който имам това ми сочи.
                    fickata Bentley-то го причислявам към този клас Ама ти сега не разбирам защо се оплакваш за някакви изпуснати 40 пипса

та де е бг-реда да не са го баннали и него
                    Грийди, не се оплаквам Споделих го. Следвам си стратегията, която до сега не ми е изневерявала Ето и в момента съм на отворена къса, която е на +28, Да му мислят инвеститорите.

Коментар

• чунчо глупостта и незнанието. А нямам много опит, твоят е доста повече, но и малкото който имам това ми сочи.
                      fickata Bentley-то го причислявам към този клас Ама ти сега не разбирам защо се оплакваш за някакви изпуснати 40 пипса

та де е бг-реда да не са го баннали и него
                      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Само дето масово започнаха да квичат за дълговата криза в еврозоната.

10:55. Икономическият съветник на правителството на Германия заяви, че Гърция не може да избегне преструктурирането на дълга. Експозициите на германските банки към Гърция не са големи. Преструктурирането трябва да стане възможно най-скоро (АФ)
                        12:09. Според Евростат, дефицитът на Ирландия нараства от 14,3 % към БВП през 2009 г. до 32,4 % през 2010 г.

12:08. Според Старк от ЕЦБ, преструктурирането на държавни дългове ще има по-негативен ефект върху европейските банки от фалита на Лемън Брадърс
                        Ама да не си си помислил, че Европата, почва да се измъква от кризата. Йош не сме и видели дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Пазар слънце вчера и днес :-)
                          Само дето масово започнаха да квичат за дълговата криза в еврозоната.

10:55. Икономическият съветник на правителството на Германия заяви, че Гърция не може да избегне преструктурирането на дълга. Експозициите на германските банки към Гърция не са големи. Преструктурирането трябва да стане възможно най-скоро (АФ)
                          12:09. Според Евростат, дефицитът на Ирландия нараства от 14,3 % към БВП през 2009 г. до 32,4 % през 2010 г.

12:08. Според Старк от ЕЦБ, преструктурирането на държавни дългове ще има по-негативен ефект върху европейските банки от фалита на Лемън Брадърс

Коментар

• Пазар слънце вчера и днес :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                              А е мишки, аз кви коли имам вий само моите си мечтайте ...........
                              Колко дъвки "турбо" съм сдъвкал,колко картинки на коли съм събрал ....ехеее
                              Скорпи, аре бре изтърва пазара.
                              Аз имам от Би-Бип !

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Единственото голямо капо си ТИ !!! Иначе темичката на комарджиите ме кефи - най е "свежа" (т.е. никовете тука се обновяват най-често) ....
                                Ало , бефебака от Каменар ! Ходи дрънкай в коментарите за приватизацията на "Булгарташак " !
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X