If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Георги, какъв почивен ден бе човек, я сподели, че нещо съм в яко невидение. Мерси предварително.
Утре е много рисков ден. Може да падне някоя керемида, и аз както си шматкам по Витошка(E/D), да ме хакне по главата! И по Славейков(GBP/USD) ме е страх. Е, може по паунд/йена(дианабад) да мина, ама още не съм го измислил. Виж, озито(овча купел) е по в периферията(прерията), и може да се размине от изненади.
Щом Бат Бойко днеска каза, че е сигурен, че като "отворят борсите петролът ще скочи" значи е много вероятно да слезем под 100 $
ти си лесен ... в братска германия е друго ... ББ все се надува с магистралите оти от там му е най-голямата далавера ... тук на руси пооправиха международното ... две години го правиха и три месеца след като го откриха стана на сирене ама как нема да стане като повече от половината пари за материали бяха прибрани ... ако земем да прибавим и останалите магистрали .... всичката далавера може почти да се доближи до контрабандата с цигари .... пък овцете да си блеят ...
администрацията недей ме три премести ме ама недей три ....
Утре почивен ден. Знам ли го къде ще танцува. И какви шишове ще има. кога най-малко очакваш.
Значи всяко изявление на политици по темата, или коментар по медиите, може да го гони с по 2 фигури на север или на юг.
А може и изобщо да не танцува, щото големите играчи ще пасуеат. Само планктона като нас да се плацика!
Знае ли човек??
Коментар