На месечна графика ясно се вижда, че започва развитието на конвергенция, а трендлинията е категорично пробита - графиката е качена вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение.......
П.П Даже и Пешката Баш анализатора, може да слънчаса от слънчевия пазар.
Хайде един поздрав http://www.youtube.com/watch?v=IpP34A0Nz8oМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАма да не си си помислил, че Европата, почва да се измъква от кризата.Йош не сме и видели дъното.
П.П Даже и Пешката Баш анализатора, може да слънчаса от слънчевия пазар.Last edited by 4un4o; 26.04.2011, 14:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДори в момента може да се опита вход със стоп на @4626. Аз бих го направил, но няма тъй като не съм алченМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеКъсата на база двойният връх ли е от Н1 ? Защо си отворил, дай детайли
Хубава стратегия имаш, да видим ще успея ли да си дръпна нещо от неяМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеГрийди, не се оплаквамСподелих го. Следвам си стратегията, която до сега не ми е изневерявала
Ето и в момента съм на отворена къса, която е на +28, Да му мислят инвеститорите.
Хубава стратегия имаш, да видим ще успея ли да си дръпна нещо от неяLast edited by greedforsuccess; 26.04.2011, 13:59.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеАми купи си мобилен телефон с интернет и ще имаш платформа навсякъде където отидеш. Малко е неудобно, но пак може да се направи някоя сделка.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениечунчо глупостта и незнанието. А нямам много опит, твоят е доста повече, но и малкото който имам това ми сочи.
fickata Bentley-то го причислявам към този класАма ти сега не разбирам защо се оплакваш за някакви изпуснати 40 пипса
та де е бг-редада не са го баннали и него
Споделих го. Следвам си стратегията, която до сега не ми е изневерявала
Ето и в момента съм на отворена къса, която е на +28, Да му мислят инвеститорите.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
чунчо глупостта и незнанието. А нямам много опит, твоят е доста повече, но и малкото който имам това ми сочи.
fickata Bentley-то го причислявам към този класАма ти сега не разбирам защо се оплакваш за някакви изпуснати 40 пипса
та де е бг-редада не са го баннали и него
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСамо дето масово започнаха да квичат за дълговата криза в еврозоната.
10:55. Икономическият съветник на правителството на Германия заяви, че Гърция не може да избегне преструктурирането на дълга. Експозициите на германските банки към Гърция не са големи. Преструктурирането трябва да стане възможно най-скоро (АФ)
12:09. Според Евростат, дефицитът на Ирландия нараства от 14,3 % към БВП през 2009 г. до 32,4 % през 2010 г.
12:08. Според Старк от ЕЦБ, преструктурирането на държавни дългове ще има по-негативен ефект върху европейските банки от фалита на Лемън БрадърсЙош не сме и видели дъното.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеПазар слънце вчера и днес :-)
10:55. Икономическият съветник на правителството на Германия заяви, че Гърция не може да избегне преструктурирането на дълга. Експозициите на германските банки към Гърция не са големи. Преструктурирането трябва да стане възможно най-скоро (АФ)
12:09. Според Евростат, дефицитът на Ирландия нараства от 14,3 % към БВП през 2009 г. до 32,4 % през 2010 г.
12:08. Според Старк от ЕЦБ, преструктурирането на държавни дългове ще има по-негативен ефект върху европейските банки от фалита на Лемън Брадърс
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеА е мишки, аз кви коли имам вий само моите си мечтайте ...........
Колко дъвки "турбо" съм сдъвкал,колко картинки на коли съм събрал ....ехеее
Аз имам от Би-Бип !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЕдинственото голямо капо си ТИ !!! Иначе темичката на комарджиите ме кефи - най е "свежа" (т.е. никовете тука се обновяват най-често) ....! Ходи дрънкай в коментарите за приватизацията на "Булгарташак " !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар