If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как е Далавериус ООД пичове? На fickata лимитът в 4640 ми се е изпълнил. Стопът иначе си остава 1.6050. Гледам за АМГ та хортувате ама нямате пари да им сложите газово
Поздравления ! Аз трябваше и къса да откривам, че да си изпълня петилетката.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
"Алъновите последаватели" по-добре да сменят гуруто. Тоя стоп в паунда на 6440 беше/е технически безсмислен и естествено ударен. На който му се държи дълъг паунд/долар - правилния стоп е на 6430. Но за момента не е добра идея да се държи такава позиция.
Как е Далавериус ООД пичове? На fickata лимитът в 4640 ми се е изпълнил. Стопът иначе си остава 1.6050. Гледам за АМГ та хортувате ама нямате пари да им сложите газово
Не съм следил какво препоръчва Казвам, че е прав в смисъл, че пазара беше предвидим, като си хване една посока и си я дере.
А кабела засега оцелява наистина, но само засега
Ами в тоз рейндж купувай си дъна, продавай си върхове и си свиркай, Пък като свърши ще го мислим
Петре сега от това @6445 при кабела дълги или къси да влизаме
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Е кво да го заяждаш, те неговите последователи, отвориха дълги при кабела от @6486 със стопове на @6440 Може пък и да оцелеят има още 13-14 пипа.
Не съм следил какво препоръчва Казвам, че е прав в смисъл, че пазара беше предвидим, като си хване една посока и си я дере.
А кабела засега оцелява наистина, но само засега
Коментар