If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много са ми смешни по новините. Цяла сутрин обясняват, как убийството на Бен Ладен качило веднага долара. Като гледам графиката обаче, е нужно да се утрепят поне още 10-тина с ранга наБен Ладен + Муамър Кдафи, или поне няколко десетки хиляди обикновени камикадзета, за да се размърда сериозно долара така, че човек да може да напълни малко сметката.
Подкрепям...днес цял ден слушам глупости за това как долара се качил заради Бен Ладен , а върхът на простотията беше, че и дежурното брокерче в 18,40 ми обясни че спреда при EUR/USD е на макс /2,8 /защото убили Бен Ладен а аз се обадих да го питам от 2 седмици назат всеки ден някой убиват ли ?какво ли ?аз веднъж не го видях 1 пип категорично ги сменям брокерите
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
за Кончио от куртово конаре .......
Пешката е над пазара , работи със '' сигурни '' пари , не е бунак да се поти с котировки и прочея
баш майстор , мъни мейкър
ко ще и еврото да иде към паритета .........
той е сигурен в утрешния ден
То всичко убаво, но май ти е кеф
да купуваш кило леб на 3-4 лефа,
а литър бензин да ти е 10-тина.
Мои и да не караш колица, но лебец
муаш !!!
Форито ме кефи мнооооогу разбира ги нещата и ми е интересно какви позиции е заел на пазарите за да си запази капитала ако има такъв все още с това което очаква
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Нещо много си напрегнат... Изнервяш се и от препоръките за покупка и от препоръките за продажба... Да не би да имаш две срещуположни огледални позиции?!
ти пъ ти пъ >>>>>>>> само ти ли не разбра че Пешката са праи на луд >>>>>само не мога да разбера защо си мисли че балъците дето ги зарибява няма никога да свършат
Пешка време е да си смениш професията ако не го направиш и я даваш все така ще е загуба на време за теб >>>> чувстваш го отдавна ама си курназ все още но няма да е за дълго >>>>>>>>>доброжелател съм ти надявам се че го разбра
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Ми не знам, аз лично се кефя на печалбите си когато има добри движения по курсовете... Още повече не сме американци да плачем за САЩ.
ами нали полсе като отидеш (и аз и ти, и всички ние) в магазина и жалките петачета дето сме ги "напечелили" на форекса и прочее други спекулации (при сериозен риск) са нищо в сравнение с темпа на поскъпване на потребителската кошница... и реално обедняваме с всеки изминал ден..
Нещо много си напрегнат... Изнервяш се и от препоръките за покупка и от препоръките за продажба... Да не би да имаш две срещуположни огледални позиции?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Точно тази седмица доларът не е за продаване. Предстои корекция на фондовият пазар и индексите, а това по инерция ще доведе до поскъпване на долара. Разбира се, ще е кракотрайно но движението може да е с голяма амплитуда. Още когато бе на 1,42 всичкото анализатор се кълнеше и заричаше че предстои корекция до 1,36... Движението отиде прекалено далеч и прекалено бързо...
Още повече че скъпият нефт буквално яде от рейтинга на сегашната администрация в САЩ. А освен това от САЩ зависи кога ще фалират и преструктурират дълговете си прасетата от Южна Европа! Назрява момента... Сега еврото е на удобно високо ниво за такава крачка, която е неминуема!
и май си вадиш ляба с филосовствуватествуване
та кво да се продава , стоп и цели
ко ша е за филосовствуватествуване -ТО , аре моля в други теми
Точно тази седмица доларът не е за продаване. Предстои корекция на фондовият пазар и индексите, а това по инерция ще доведе до поскъпване на долара. Разбира се, ще е кракотрайно но движението може да е с голяма амплитуда. Още когато бе на 1,42 всичкото анализатор се кълнеше и заричаше че предстои корекция до 1,36... Движението отиде прекалено далеч и прекалено бързо...
Още повече че скъпият нефт буквално яде от рейтинга на сегашната администрация в САЩ. А освен това от САЩ зависи кога ще фалират и преструктурират дълговете си прасетата от Южна Европа! Назрява момента... Сега еврото е на удобно високо ниво за такава крачка, която е неминуема!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
аха искаш да кажеш покупка от текущата цена --4873 и стоп 4830
ех лесен си ти пешо , наблягаш на курсовете и котировките са за глупавите
тарикат , баш майстор
Коментар