IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аве моди, кво ти стана бреее, тоз форум да не е твой кво толкоз лошо си казахме с Реда
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      кво е тва злато , на коя държава валута е ?
      Е те това му е най-убавото, че е валутата на всички държави. Не само на една!

Перфектната валута...
      - нито е много рядко срещана в природата, нито много често.
      - най-ниски разходи за съхранение, нито иска да пие, нито да яде, нито му влияят атмосферните условия.
      - никой не може да го печата ако е на зор и му потрябват пари.
      - откакто е открито като метал е изместило всички други валути - сол, жито, добитък, кожи...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Етоооо знаех си и затуй постнах снимка на двете девойки, ама нейсе ..... затриха я
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Кои видял видял!!!
          Неземна красота
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
            ЕЕееее че много рано се сетихте бе ..те хората почнаха да купуват още от преди година и повече и вече добри пари направиха .......
            така е тука , кат ти кажат да купуваш и си последен на черешата ....
            на златната череша , може и да не си .....голема череша

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Купувай физическо сребро и злато - инвестиционно качество с удостоверение за произход! Казал съм го още преди 2 месеца!
              кво е тва злато , на коя държава валута е ?
              кога ще му вдигат лихвите на златото ?
              светни ни по въпроса .......

Коментар

ЕЕееее че много рано се сетихте бе ..те хората почнаха да купуват още от преди година и повече и вече добри пари направиха .......
                Ef4e, кака като те гледам как хубаво си я залапала таз пура за какъв ти е да се занимаваш с форекс?

Коментар

....аз веднъж не го видях 1 пип категорично ги сменям брокерите.......
                  Май ти казах .....Уловката е в дребния шрифт :" Спредове започващи от 1 пипс !!! " ..никой не ти е обещал че требе да се все толкоз ...Явно не четеш фнимателно
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Купувай физическо сребро и злато - инвестиционно качество с удостоверение за произход! Казал съм го още преди 2 месеца!
                    Фори стига плямпа глупости ами дай да видим твойто удостоверение че си купил на върха можеш да махнеш имената и данните само постни снимка на колко си купил и на коя дата
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

EEeeee че ние не сме лакоми спекуланти. Ние играем на сигурно. Купуваме по малко. Оглеждаме се по много. И ако не идва влак преминаваме внимателно!... Ще има още един значителен спад и тогава вече ще разваля всички депозити... Ще ми бъде жал щото тлъста пачка направих от лихвите за тези 3 години, но всяко нещо с времето си!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                          та ко да праим ? нещо практитично

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Дека е ПРАСЕТО ??????
                            у фурната
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Дека е ПРАСЕТО ??????
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Подкрепям...днес цял ден слушам глупости за това как долара се качил заради Бен Ладен , а върхът на простотията беше, че и дежурното брокерче в 18,40 ми обясни че спреда при EUR/USD е на макс /2,8 /защото убили Бен Ладен а аз се обадих да го питам от 2 седмици назат всеки ден някой убиват ли ?какво ли ?аз веднъж не го видях 1 пип категорично ги сменям брокерите
                                ef4e мноо нервна ми се видиш днеска. Сменяй ги тия брокери. За нищо не стават да ги ева!

Коментар

Working...
                                X