If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здраво на всички малко не ми стигна за лимита ако до 00.00 часа не го избутате поне 20 пипа нагоре мислете мутолкова ми триабват хем и на никои стопожете ниама да отидат хаиде с здраве
ШЕБЕК направи някакъв МАЙМУНски
номер да бутнеш курсо надоле до
1.40444 да ми вземе лимита !!!!!!!
Дължиш ми го номера , щото с моя
стоп пазя и твоя !!!!!!!
Първо че мине през гапа
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
стоп пазя и твоя !!!!!!!
Всичко правя бре. Даже съм се обърнал със задницата към курсо да види червеното
Аааа, този стоп не ми харесва. Местя на 1.4137. Че къвто си калитко ще вземе моя и без да вземе твоя ще сурне надоле
стоп пазя и твоя !!!!!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
в тази ситуация сме в корекция, нормално е. За това в корекция според мен е добре търсене малки сетъпи, а големите ако са в нашата посока ще е добре, но нетрябва да се разчита на тях, т.е. да се чака излизането им с големи стопове.
Всъщност да ли сме в корекция незная, но първо този вариант трябва да се изчерпи.
Грийди,
не ми се влиза в подробности.
"Така виждам единствено линии." верно е, но номера е в интерпретацията в рамките на "чист модел", ако говорим за търгуване, а ако говорим за гадаене са си просто черти.
Комарджи пак не ми стана ясно, какво е енергийна и какво работна.
Дай ми някакво значение на тези понятия.
Така виждам единствено линии. Не схващам коя каква тежест придава, а това ми се струва е важно в рисунките ти. Още повече че за мен важни са хоризонталите, обаче и тези са полезни и искам да ги науча, защото ми липсват.
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар