IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    ми той кабелот последно време доста по-чисти сетапи дава от ойрото. зяпам го от известно време , ама още не съм му свикнал на гада , та само дзяпам
    аз последно ноември му се пробвах.
    Днес го загледах пак. има разлики малки, но все още немога да ги дефинирам ... има едно задържане и леки връщания, което от евро навиците означава ръчен стоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Тука (еврото) наистина все на кълбета ставаме.
      Днес се пробвах на кабела .... ами какво да кажа, личи си, че лордове с обноски пипат.
      Забелязваш ли от известно време промяната в "държанието" на курсо при достигане на енергийните. Илюминатски номера безброй
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Днес се пробвах на кабела .... ами какво да кажа, личи си, че лордове с обноски пипат.

ми той кабелот последно време доста по-чисти сетапи дава от ойрото. зяпам го от известно време , ама още не съм му свикнал на гада , та само дзяпам
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Комърджи, на едночасова се води борба в момента. Единственното, което ме държи да не затворя дългата, е една двойка от преди

Коментар

Грийди,
            няма никакво броене. На око структурата се вижда. Работна си е работна. Енергийната е малко по-особена работна, която хем става за работа хем не. То всъщност, като гледам фрейма онази работната (на чертежа) е енергийна.

ДжейГ.
            за съжаление всичко може. аз гледам по-нисък фрейм. там в момента интересното е че започна застъпване, което ме засилва за късо, но не му е дошъл момента .... в момента (20:23) 4117-18 ми е интересно дали ще остане връх.
            Комърджи, на едночасова се води борба в момента. Единственното, което ме държи да не затворя дългата, е една двойка от преди
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Грийди,
              няма никакво броене. На око структурата се вижда. Работна си е работна. Енергийната е малко по-особена работна, която хем става за работа хем не. То всъщност, като гледам фрейма онази работната (на чертежа) е енергийна.

ДжейГ.
              за съжаление всичко може. аз гледам по-нисък фрейм. там в момента интересното е че започна застъпване, което ме засилва за късо, но не му е дошъл момента .... в момента (20:23) 4117-18 ми е интересно дали ще остане връх.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Глей да го измислиш преди да се е свлякло до 1.3900
                Ще съм доволен много и на 1.4032 !!!!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Язе ударих едно късо сега
                  от 1.41066 и стоп 1.41366,
                  а лимита мисля го още
                  Аааа, този стоп не ми харесва. Местя на 1.4137. Че къвто си калитко ще вземе моя и без да вземе твоя ще сурне надоле

Коментар

Язе ударих едно късо сега
                    а лимита мисля го още
                    Глей да го измислиш преди да се е свлякло до 1.3900
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

АГАТА се е отдал на пост и молитви !!!
                      Мдааа, няма сам бири да лочи и пружоли да ръфа ... аха..

Коментар

• Язе ударих едно късо сега
                        а лимита мисля го още

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          пак @ 88 стоп 80

тука зех едни +20 пипа @ 08 с 1/3 и местих стопа на 0 @ 88
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

КРАДЛИВА МИЖАТУРКА БРАВО !!!!
                            Най-сетне го разбрахме къф е точно
                            тоз МАЙМУН!!!!!
                            Значи е ШЕБЕК !!!
                            Тошко Африкански от плът и кръв

Коментар

КРАДЛИВА МИЖАТУРКА БРАВО !!!!
                              Най-сетне го разбрахме къф е точно
                              тоз МАЙМУН!!!!!
                              Значи е ШЕБЕК !!!
                              Бог високо, стоп далече

Коментар

не бягам Фицка преминах в друга фаза на форумния живот
                                АГАТА се е отдал на пост и молитви !!!

Коментар

Working...
                                X