If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То бива извращения, ама тва вече на нищо не прилича... При такъв подарък нито има как да откажеш, нито как да се зарадваш, щото с пазара винаги трябва едно на ум...
С часовото затваряне под 4795 и последващо на М15 под 4745, мечките си осигуриха пробив на малките графики, гарантиращ им движение в рамките на няколко часа или ден-два макс. Следващата цел е дневно затваряне под 1.4485. Ако това се случи, вече ще можем да говорим за (все още) низходяща корекция с продължителност от няколко дни/седмица/и.
Абе аз съм малко скептичен, но ако са думнали стопа на Голдман ще си сипя едно!
Голдманите от днес на обед са къси, а пък ти ако искаш си сипи две
Бернанке не случайно каза че това е върха при петрола,ама го чуха само тия които слушаха
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Ти можеш ли да кажеш ,на твоя БАЩА сол ташак ? Аз не мога защото го загубих когато бях 10 клас
Имате ли си представа че,ако след случайно изтървана дума ,няма СОРИ ,наранявате някого ? Успех Мен
Лека му пръст, въпреки, че не го познавам. Тандем каквото почукало, такова се обадило
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар