IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Е, когато идваха добри новини за долара не го търгуваха.

Фицка, неворъженото ми око показва че винаги се срутва бързо и се вдига бавно (тия с мръсното подсъзнание - къш!).

Реде, що да е лош бре Пускай афро-американците!

ПП: Уважаеми посетители, на Н4 наблюдавате фигура "скок с бънджи от Аспаруховия мост"!

ППП: На Н1 фигурата е "Разходка от Камен Бряг до Яйлата"
    Щото има земно притегляне
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Ейй, те ще си станат 400 пипа днес
      То бива извращения, ама тва вече на нищо не прилича... При такъв подарък нито има как да откажеш, нито как да се зарадваш, щото с пазара винаги трябва едно на ум...

С часовото затваряне под 4795 и последващо на М15 под 4745, мечките си осигуриха пробив на малките графики, гарантиращ им движение в рамките на няколко часа или ден-два макс. Следващата цел е дневно затваряне под 1.4485. Ако това се случи, вече ще можем да говорим за (все още) низходяща корекция с продължителност от няколко дни/седмица/и.

Коментар

Абе аз съм малко скептичен, но ако са думнали стопа на Голдман ще си сипя едно!
        Голдманите от днес на обед са къси, а пък ти ако искаш си сипи две
        Бернанке не случайно каза че това е върха при петрола,ама го чуха само тия които слушаха
        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
          Трише ли беше причината за днешния спад щото данните от САЩ бяха доста лоши-все пак какво е казал толкова някой знае ли нещо повече?
          Е, когато идваха добри новини за долара не го търгуваха.

Фицка, неворъженото ми око показва че винаги се срутва бързо и се вдига бавно (тия с мръсното подсъзнание - къш!).

Реде, що да е лош бре Пускай афро-американците!

ПП: Уважаеми посетители, на Н4 наблюдавате фигура "скок с бънджи от Аспаруховия мост"!

ППП: На Н1 фигурата е "Разходка от Камен Бряг до Яйлата"
          Last edited by Nekaduren Astrolog; 05.05.2011, 22:09.
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
            Мммм, красота, красота ....

Що така сте съборили еврото днес бре.
            Щото Тандема ЛОШ :
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ейй, те ще си станат 400 пипа днес
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Трише ли беше причината за днешния спад щото данните от САЩ бяха доста лоши-все пак какво е казал толкова някой знае ли нещо повече?

Коментар

• Абе аз съм малко скептичен, но ако са думнали стопа на Голдман ще си сипя едно!
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Мммм, красота, красота ....

Що така сте съборили еврото днес бре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Олиото се подлизна под 100$
                      Гледай само сорта Brent. Там е сериозното ценообразуване. WTI е смешка...

Абе, дали ще падне цената на бензина по нашите бензиностанции? Мисля че даже може да скочи, щото еврото се скапа...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        На безграничната Китайска глупост според мен .

Води се война през Еврото за цената на петрола
                        на какво се дължи тоя скок на еврото и борсите??

каква е новината?

Атила Атила -септември ,ти отговорих отдолу нагоре Успех

Коментар

• Олиото се подлизна под 100$

не мога да повярвам чак...

Коментар

Стига сте се дърляли за драсканици във форума Най-глупавато е когато можещи и знаещи се дърлят заради ПК!

Само как го подпира 1.4550
                            То добре го подпира, ама до истинската подпора има още 100 пипа .

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Ти можеш ли да кажеш ,на твоя БАЩА сол ташак ? Аз не мога защото го загубих когато бях 10 клас
                              Имате ли си представа че,ако след случайно изтървана дума ,няма СОРИ ,наранявате някого ? Успех Мен
                              Лека му пръст, въпреки, че не го познавам. Тандем каквото почукало, такова се обадило

Коментар

• Стига сте се дърляли за драсканици във форума Най-глупавато е когато можещи и знаещи се дърлят заради ПК!

Само как го подпира 1.4550
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X