IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Е не. Аноне този пример не става. Нали не си представяш, че хабибите са толкова ларж, че да си свалят цената на петрола за да могат китайците да произвеждат повече шитове които янките да купуват повече, а за сметка на това китайците ще купуват повече петрол от хабибитата? Този сценарий е забавен, но нереален, защото петрол имат и норвегия, Нигерия, Венецуела и Великобритания, а пък за Руснаците да не говорим. Само не казвай, че има нещо и по партийна линия, плийс !
    Трише днес направи показно как се прави политикономия. От предното заседание на ЕЦБ та до днес вдигна еврото, а днес срина петрола с минимални щети за сигурността на Еврозоната. Резултатът е евтини суровини и енергоносители за консуматора в Европа.
    От хабибибте нищо не зависи. Тия само ще си вадят нефта и ще си мълчат. Същото важи и за Русия, Норвегия и т.н.

Коментар

• Айде за лека нощ ,игра с двата крака -дълго евро от 1,4523/1,4505/1,47

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Колкото повече се опитваш да държиш цената на бензина ниска, толкова по-бързо ще се изчерпят световните запаси. И толкова по-жестока ще бъде драмата в последното действие на пиесата "Нефтената Цивилизация"... Ето, така стоят нещата в световната икономика!
        Смяташ ли, че на Големият Капитал и на Големият Спекулант им пука за това????!!!! Гледай да направим кинтите сега, а след 100 години друг ще го мисли това вечно покачване на нефта.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Като започнеш с това праволинейно мислене.....

За да разбереш къде бъркаш, ще ти дам прост пример:
          Да приемем, че пътя София-Варна е 400км. и имаш кола, която харчи 10 на сто км. Глава си на 4-ри членно семейство. Да кажем, че имаш 80лв. за гориво, а ти трябват 100лв., защото 40 литра по 2.50лв. са 100лв.

Аз пък притежавам рафинериите, бензиностанциите, НО и хотела във Варна в който ще отседнеш. Когато твоето 4-ри членно семейство отседне в моя хотел за 2 седмици, аз ще спечеля от твоя престой 500 лв.

Ето ти и врътката - аз ще ти сваля бензина на 2лв., за да можеш да пристигнеш в хотела ми и да спечеля. Ще загубя 20лв. от горивото ти, но ще спечеля 500лв. от престоя ти.

Е, те така стоят нещата и в световната икономика, но са малко по-сложни.
          Е не. Аноне този пример не става. Нали не си представяш, че хабибите са толкова ларж, че да си свалят цената на петрола за да могат китайците да произвеждат повече шитове които янките да купуват повече, а за сметка на това китайците ще купуват повече петрол от хабибитата? Този сценарий е забавен, но нереален, защото петрол имат и норвегия, Нигерия, Венецуела и Великобритания, а пък за Руснаците да не говорим. Само не казвай, че има нещо и по партийна линия, плийс !

Коментар

• Вай Алах, тука верно тотал щета!!! Ужас, изгоре един стоп ,ама пак леко минах, като се замисля мислех петрол да купувам.... опази БОЖЕ!!!
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Ето ти и врътката - аз ще ти сваля бензина на 2лв., за да можеш да пристигнеш в хотела ми и да спечеля.
              Колкото повече се опитваш да държиш цената на бензина ниска, толкова по-бързо ще се изчерпят световните запаси. И толкова по-жестока ще бъде драмата в последното действие на пиесата "Нефтената Цивилизация"... Ето, така стоят нещата в световната икономика!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                Баси погрома... наред!

Повториха си флаш краша!

Тея образи всияко в шаблони правят! Трета година от президентския цикъл; сел през май и т.н....
                ...поизбързали са малко те са, на Гергюв ден ласт иър било е...дали пък за утре не подготвили са нещо тез мамуни...ърм!?
                自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Петрола няма връх, мойто момче. Петролът физически се изчерпа!!! Загряваш ли?

Всичко около нас, цялата наша цивилизация, е на основата на нефта!!! За да се произведе 1 калория храна трябват 10 калории горива! И никакви Бернанкита не могат да променят тази ситуация!!!
                  Като започнеш с това праволинейно мислене.....

За да разбереш къде бъркаш, ще ти дам прост пример:
                  Да приемем, че пътя София-Варна е 400км. и имаш кола, която харчи 10 на сто км. Глава си на 4-ри членно семейство. Да кажем, че имаш 80лв. за гориво, а ти трябват 100лв., защото 40 литра по 2.50лв. са 100лв.

Аз пък притежавам рафинериите, бензиностанциите, НО и хотела във Варна в който ще отседнеш. Когато твоето 4-ри членно семейство отседне в моя хотел за 2 седмици, аз ще спечеля от твоя престой 500 лв.

Ето ти и врътката - аз ще ти сваля бензина на 2лв., за да можеш да пристигнеш в хотела ми и да спечеля. Ще загубя 20лв. от горивото ти, но ще спечеля 500лв. от престоя ти.

Е, те така стоят нещата и в световната икономика, но са малко по-сложни.
                  Last edited by anon6706; 05.05.2011, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                    има заговор тук
                    Има ! Даже са ги снимали

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Време е да пусним НЕГРЯТА!!!!!!
                      Гледайте сега кво става
                      http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                        Бернанке не случайно каза че това е върха при петрола,ама го чуха само тия които слушаха
                        Петрола няма връх, мойто момче. Петролът физически се изчерпа!!! Загряваш ли?

Всичко около нас, цялата наша цивилизация, е на основата на нефта!!! За да се произведе 1 калория храна трябват 10 калории горива! И никакви Бернанкита не могат да променят тази ситуация!!!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• има заговор тук
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Баси погрома... наред!

Повториха си флаш краша!

Тея образи всияко в шаблони правят! Трета година от президентския цикъл; сел през май и т.н....

Коментар

Голдманите от днес на обед са къси, а пък ти ако искаш си сипи две
                              Бернанке не случайно каза че това е върха при петрола,ама го чуха само тия които слушаха
                              Ти да не си им секретар бре Те може и да са къси ,за да изконтрят пазара и пак да си държат дълги позиции. Ний да се включваме тук там, пък тях няма какво да ги мислим. Моше го е измислил тоя файдалък, така че неговите сметки не можем ги хвана. Кат пръдне, беш подир миризмата и туй то
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Голдманите от днес на обед са къси, а пък ти ако искаш си сипи две
                                Абе аз слушах ама нищо не чух
                                а) Защото тоя английски със френски акцент ми бърка транслатора.
                                б) Прекалено съм зелен (т.е. разбирам от финанси и икономика колкото от генно инжинерство)
                                в) За останалото ще пиша като видя ЛЕГЕНДАРНОТО!!!!!!!!!!!!!
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X