IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Тандем, сол ташак можеш да кажеш на баща си. Когато разговарям учтиво с теб, опитай се и ти да го правиш. Никой от колегите няма вина, че 1000 пипа търгуваш срещу тренда. Явно стратегията ти е такава. А относно истината, нито ти нито някой друг от нас я знае. Тя е това, което се чертае на графиката в момента. Стар търговец си, а от както съм регистриран тук, ми прави впечатление, че нарушаваш системно едно от основните правила : Не си въобразявай ! "
    Да пиша във форума, за мен е вид разтоварване. Аз не търгувам дългосрочно като теб и емоциите при мен са много повече, тъй като са ежедневни, ежечасни, ежеминутни. Само не ми казвай сега, че в търговията няма емоции, защото много ще почна да се смея.
    А въпроса ти го зададох, тъй като сам можеш да си провериш средно по колко поста на ден имаш за последните месеци и колко имаш днес.
    Хайде със здраве !
    Ти можеш ли да кажеш ,на твоя БАЩА сол ташак ? Аз не мога защото го загубих когато бях 10 клас
    Имате ли си представа че,ако след случайно изтървана дума ,няма СОРИ ,наранявате някого ? Успех Мен

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
      Бахти импулса -не очаквах такъв селофно тези дожита на дневна гласеше се нещо и то стана -между другото сме на долната граница на канала на 4 ч -тук също е интересно -поне корекция ни очаква.
      ЗАБРАВИЛ СИ МАЙ 1.6036 !!!!!
      ============================
      Не е препоръка за аналогии и търговии !!!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Бахти импулса -не очаквах такъв селофно тези дожита на дневна гласеше се нещо и то стана -между другото сме на долната граница на канала на 4 ч -тук също е интересно -поне корекция ни очаква.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
          Сигурен ли си че не си му сол ташак ,или е случайно ?Сори
          Само скивай ,кво съм казал и как ми наскачват днес Единия от 1,46 до 1,19 ,другия от там до 1,33 ,третия не вярваше че ще има 1,41 ,после аз не вярвах че ще има 1,50 ,ама истината ЕДНА -РАБОТИ И ТЪРСИ нови отговори за случилото се .Сигурен съм че ще намериш правилния отговор .И тогава съм сигурен че ще намалиш форумното присъствие и няма да ми задавш въпроса що рядко пиша .Успех Мен
          Тандем, сол ташак можеш да кажеш на баща си. Когато разговарям учтиво с теб, опитай се и ти да го правиш. Никой от колегите няма вина, че 1000 пипа търгуваш срещу тренда. Явно стратегията ти е такава. А относно истината, нито ти нито някой друг от нас я знае. Тя е това, което се чертае на графиката в момента. Стар търговец си, а от както съм регистриран тук, ми прави впечатление, че нарушаваш системно едно от основните правила : Не си въобразявай ! "
          Да пиша във форума, за мен е вид разтоварване. Аз не търгувам дългосрочно като теб и емоциите при мен са много повече, тъй като са ежедневни, ежечасни, ежеминутни. Само не ми казвай сега, че в търговията няма емоции, защото много ще почна да се смея.
          А въпроса ти го зададох, тъй като сам можеш да си провериш средно по колко поста на ден имаш за последните месеци и колко имаш днес.
          Хайде със здраве !
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Тандем, колегата Хан Крум, мисля, че има на предвид, че почти не се вясваш във форума, а днес пишеш доста. Успехи !
            Сигурен ли си че не си му сол ташак ,или е случайно ?Сори
            Само скивай ,кво съм казал и как ми наскачват днес Единия от 1,46 до 1,19 ,другия от там до 1,33 ,третия не вярваше че ще има 1,41 ,после аз не вярвах че ще има 1,50 ,ама истината ЕДНА -РАБОТИ И ТЪРСИ нови отговори за случилото се .Сигурен съм че ще намериш правилния отговор .И тогава съм сигурен че ще намалиш форумното присъствие и няма да ми задавш въпроса що рядко пиша .Успех Мен

Коментар

• Бай лимит 4553, стоп 4533, таргет 4593.

Коментар

• Днес маркета изпусна огромно напрежение... Баси, направо може физически да се почувства!

Иначе - пак стана интересно!

Успех на всички трейдъри!

Коментар

Тандем, колегата Хан Крум, мисля, че има на предвид, че почти не се вясваш във форума, а днес пишеш доста. Успехи !
                  И най-лошото е ,че като се появи Тандема и еврото почва да поскъпва
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Тандем, не адвокатствам на П.К., но наистина вкарваш прекалено емоции и то за сметка на други.
                    Гледай, освен графиките, малко и фундамент. Имахме притеснително ADP, днес лоши помощи за безработни, нефта пада с 6%..... накъде отиват нещата в САЩ? Дали пак няма да се заговори за дефлация?!?!?!

Падна евро/долар 3 фигури - браво! Хванал си ги или поне имаш намаление в загубите на късите си, но защо изпадаш в еуфория?! Изчакай потвърждение на спада, щото утре да не вземеш пак да млъкнеш.....
                    Успех!

П.П. Сега да не подхванеш и мен?

Коментар

• Тандем, колегата Хан Крум, мисля, че има на предвид, че почти не се вясваш във форума, а днес пишеш доста. Успехи !
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                        Май пак говориш като луда с путката си? За разлика от такива като теб с еднопосочен поглед, някой се носят по тренда и новините !
                        Ама ти си голяма работа Айде пусни ако искаш една анкета със следния въпрос -Кой е путката между нас двамата ,щото аз си признавам че съм малко луд

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                          Бил съм там ,където бях и когато еврото спадаше от 1,46 до 1,19 и след това качваше от 1,19 до 1,33 ,и след това от 1,33 до 1,28 ,и след това до 1,41 малко контрях ,до скоро и през всичкото това време съм си бил основно у дома .

Що питаш ?Ти къде си бил ? Мухахахахаха

Ти голям мухльо излезе бре Успех
                          Свършиха ти доводите и започваме да обиждаме, викаш........и да се смееш и да не се смееш, голям клоун като теб скоро не съм засичал в темата.....е може би един Джейми имаше, ама ти май го настигна.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Ако дневният бар успее да затвори под 4627,ще се получи знаменитата конфигурация на Стамбата ,,НЕКРОЛОГ"-един бар покрива предните шест
                            Много яко!

След 30-40 мин или макс час може да се мъчат някакви дълги за ~30тина пипса.

През нощта е вероятно да падне още. Гледаме как ще затворят индексите и суровините. И еврото, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                              Пешката, че е смешник, смешник е, ама ти се появяваш само при остър спад при еврото......къде беше от 1,4150 до 1,4950.......бях сигурен, че днес ще изплуваш, ама твойта е лесна на демото, да му мислят хората на реала....
                              Бил съм там ,където бях и когато еврото спадаше от 1,46 до 1,19 и след това качваше от 1,19 до 1,33 ,и след това от 1,33 до 1,28 ,и след това до 1,41 малко контрях ,до скоро и през всичкото това време съм си бил основно у дома .

Що питаш ?Ти къде си бил ? Мухахахахаха

Ти голям мухльо излезе бре Успех

Коментар

• Хайде малко да ви поотпусна с едни къси AUD/NZD от 1,3520 и с цел 1.30 до седмица.

П.П. Изтървах аз шоуто днес....

Коментар

Working...
                                X