IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ха така 4 фигури , разпорили са бичите .....ци
    аз глупака излязох на 2 кат ме нема пред компа
    утре още 4
    наздраве и успех на всички
    п.с. изкефи ме движението с едно -- че дори не си направиха труда да оберат и стоповете над 4939 --- толкова фалшиво беше вчера покачването
    Last edited by is3584; 06.05.2011, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Това е съвсем друг въпрос и съм напълно съгласен, както и го мисля отдавна.

Точно затова Трише прави подобни еквилибристики, но се видя, че Германия започва да издиша на евро/долар над 1.45 и нефт над 100 долара.(днешните фабрични поръчки)
      Ноооо, това не е мой проблем. Аз не съм на заплата от ЕЦБ или от европейските данъкоплатци.

Успешна нощ на търгуващите!
      Добър анализ! Успехи и на Вас, и лека нощ и от мен!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Спада на еврото е 2,7% а спада на нефта сорт брент е около 8%, като по-голямата част от този спад е реализирана след затварянето на европейските пазари. Това е странно предвид че брента е европейската референтна цена... Спада на нефта сорт уралс сигурно няма да е повече от 3-4%. Като отвори утре руската борса ще се види.

Европейският консуматор нищо не печели, защото спада на цените на нефта са показател че кризата вместо да свършва се задълбочава!!!
        Това е съвсем друг въпрос и съм напълно съгласен, както и го мисля отдавна.

Точно затова Трише прави подобни еквилибристики, но се видя, че Германия започва да издиша на евро/долар над 1.45 и нефт над 100 долара.(днешните фабрични поръчки)
        Ноооо, това не е мой проблем. Аз не съм на заплата от ЕЦБ или от европейските данъкоплатци.

Успешна нощ на търгуващите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
          Не съм съгласен с това. Просто цената на бензина вече гони цената на спирта. в момента в който се изравнят, спирта ще стане новото гориво.
          Петре, това никога няма да се случи. Причината е елементарна. За да произведеш спирт ВИНАГИ ще изхарчиш повече калории гориво отколкото можеш да извлечеш от произведения спирт!!!

Тази е и причината поради която биогоривата са един тъжен виц... За да произведеш биомасата винаги ще изхарчиш повече горива отколкото произведеното биогориво може да замести!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Казх ти - за какво ми е да плащам премия на опция за утре, като мога да си купя на спота и премията да ми бъде стоп
            Иначе тази вечер ми удари 2 стопа среброто но бяха плитки. Общо 0.65 $ така, че не е болка за умиране. Мисля да спя спокойно тази нощ, пък ще го мисля утре след НФПР
            Написах го в друг пост по-долу: Защото пазарът е твърде волатилен. Премията ми на опцията е 35 цента. Хайде пробвай да играеш днес и до утре среброто на спот със стоп на 35 цента. Ще ти се поклоня до земята, ако успееш.

Коментар

Ами скочи на спота, ама през Азията, ако ти шибнат шиш до 30-31???!!!! Да не говорим и какъв марджин му направиха на среброто. Играя на доста унции и спот не ме урежда.
              Къде виждаш да ми е "удареното" в мисленето?
              Казх ти - за какво ми е да плащам премия на опция за утре, като мога да си купя на спота и премията да ми бъде стоп
              Иначе тази вечер ми удари 2 стопа среброто но бяха плитки. Общо 0.65 $ така, че не е болка за умиране. Мисля да спя спокойно тази нощ, пък ще го мисля утре след НФПР

Коментар

Днес евро/долар падна с 2%, а нефта с 10%.
                Спада на еврото е 2,7% а спада на нефта сорт брент е около 8%, като по-голямата част от този спад е реализирана след затварянето на европейските пазари. Това е странно предвид че брента е европейската референтна цена... Спада на нефта сорт уралс сигурно няма да е повече от 3-4%. Като отвори утре руската борса ще се види.

Европейският консуматор нищо не печели, защото спада на цените на нефта са показател че кризата вместо да свършва се задълбочава!!!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ама или не ме разбираш, или се правиш на ударен? За какво ми е да купувам опция за утре, като мога да скоча директно на спота. То жалко, че няма TOM вальор, че тогава цената ще ми е по-ниска и от спота.
                  Ами скочи на спота, ама през Азията, ако ти шибнат шиш до 30-31???!!!! Да не говорим и какъв марджин му направиха на среброто. Играя на доста унции и спот не ме урежда.
                  Къде виждаш да ми е "удареното" в мисленето?

Коментар

Не знам защо се учудваш. Сега погледнах на Саксо - котират си опции за утре хората. Те май до 00.00ч. ц. европейско време ще ги котират за цацата.
                    Ама или не ме разбираш, или се правиш на ударен? За какво ми е да купувам опция за утре, като мога да скоча директно на спота. То жалко, че няма TOM вальор, че тогава цената ще ми е по-ниска и от спота.

Коментар

Не знам защо се учудваш. Сега погледнах на Саксо - котират си опции за утре хората. Те май до 00.00ч. ц. европейско време ще ги котират за цацата.

Коментар

• На мастера са му сложни подобни сметки, него го вълнува, нафтата да е скъпа ........Или по скоро да има оправдание да е скъпа ... Имам и теория защо е така .... ама...

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Днес евро/долар падна с 2%, а нефта с 10%.
                        Елементарна математика е да сметнеш резултата в евро за консуматорите в Европа.

Коментар

Малко преди да ти напиша поста ги купих.
                          Ако искаш - мога да ти ги продам срещу скромен комисион. Там откъдето ги купих има още много....
                          http://condor1.betonmarkets.com/d/be...mbol=frxXAGUSD

Коментар

Че кой ще те котира опции с експайъри утре (че то остават 35мин. до края на днешният ден) и още 17.00ч след това до експайрването?
                            Малко преди да ти напиша поста ги купих.
                            Ако искаш - мога да ти ги продам срещу скромен комисион. Там откъдето ги купих има още много....
                            Last edited by anon6706; 05.05.2011, 23:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Утре пейрола, може и да е ужасен.
                              Едва ли, но все пак е доста волатилно време и затова играя с опции.

Коментар

Петре, виж каква далаверка намислих за среброто. Сега наближава 100 дневния МА и ще пусна едни колове, експайрване за утре и със страйк 35. Не са скъпи в момента - 35-36 цента. К'во им плащаш?

Надявам се на не много лош пейрол и може да изкараме за агне утре.
                                Че кой ще те котира опции с експайъри утре (че то остават 35мин. до края на днешният ден) и още 17.00ч след това до експайрването?

Коментар

Working...
                                X