IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мноо филоСТВУВАТЕ , а никой не ще да каже дума за - настоящата сесия
    та кво ще пРарим с иената до сабалем
    търся ретест на миналото дъно / 7980 / но.........туранагите се опъват / за сега /
    малко Ъкъл да постнете .........
    благодарен ще съм
    успех на всички
    Last edited by is3584; 06.05.2011, 01:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Прочети бюлетина на Евростат.
      Ето ти извадка:

Among the Member States for which data are available, total retail trade declined in thirteen and increased in eight.
      The largest decreases were observed in Portugal (-4.7%), Slovenia (-3.0%), Germany (-2.1%) and Poland
      (-1.9%), and the highest increases in Estonia (+2.1%), Romania (+0.8%), Ireland and Latvia (both +0.6%).

Кажи сега - на теб ли да вярвам или на Евростат??!!!

П.П. малко ми приличаш (без да те обиждам) на тези, които употребяват безкрайно дразнещото ме клише: Заведенията пълни, значи няма криза. Това е велика глупост.
      Ти вярваш на суха статистика, аз вярвам на френдс.....сори няма как да ме разбереш....ок .......лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
        Бях за бански, ама нейсе, говоря за Германия и стегнацията....просто я няма...
        Прочети бюлетина на Евростат.
        Ето ти извадка:

Among the Member States for which data are available, total retail trade declined in thirteen and increased in eight.
        The largest decreases were observed in Portugal (-4.7%), Slovenia (-3.0%), Germany (-2.1%) and Poland
        (-1.9%), and the highest increases in Estonia (+2.1%), Romania (+0.8%), Ireland and Latvia (both +0.6%).

Кажи сега - на теб ли да вярвам или на Евростат??!!!

П.П. малко ми приличаш (без да те обиждам) на тези, които употребяват безкрайно дразнещото ме клише: Заведенията пълни, значи няма криза. Това е велика глупост.
        Last edited by anon6706; 06.05.2011, 01:34.

Коментар

То е едно да мръднеш за маратонки, а съвсем друго да произвеждаш и продаваш там.....

March 2011 compared with February 2011
          Volume of retail trade down by 1.0% in euro area
          Down by 0.8% in EU27
          In March 2011, compared with February 2011, the volume of retail trade fell by 1.0% in the euro area.

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cac...2011-AP-EN.PDF

П.П. Иначе с удоволствие приемам забележки относно моята неосведоменост.
          Бях за бански, ама нейсе, говоря за Германия и стегнацията....просто я няма...

Коментар

• Тази нощ може да стане още по-волатилна и да прережат гърлата и на мечките. Япония е много важна как ще реагира след дългата почивка, а и ако се започнат спекулации за интервенция в долар/йена (около 80 е) и ще стане мазало...., но пък аз ще намажа.

Коментар

Как го рече......явно не си мърдал от Калотина по-надалече май........каква стегнация бе пич, тия са перфекно добре, в ред ли си...
              хане, ти може да си мърдал но явно си проспал престоя по хотели и кръчми... В момента в Испания официалната безработица е 22%... На това ли му казваш перфектно добре?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Как го рече......явно не си мърдал от Калотина по-надалече май........каква стегнация бе пич, тия са перфекно добре, в ред ли си...
                То е едно да мръднеш за маратонки, а съвсем друго да произвеждаш и продаваш там.....

March 2011 compared with February 2011
                Volume of retail trade down by 1.0% in euro area
                Down by 0.8% in EU27
                In March 2011, compared with February 2011, the volume of retail trade fell by 1.0% in the euro area.

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cac...2011-AP-EN.PDF

П.П. Иначе с удоволствие приемам забележки относно моята неосведоменост.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  60% са за стагниращата Европа и точно от останалите проценти, основно които са за Китай, имат този растеж. Това ти казвам, а не че Китай им е основна износна дестинация. Към Китай е насочено прозводството с най-голяма добавена стойност - като тежкото машиностроене. Към ЕС е главно хранителна и лека промишленост, а това не е силата на германците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Растежът на Германия е 4%... Аз ти говоря за това, че над 60% от целокупния германски износ е за страни в ЕС! Какъв Китай, какви 5 лева?
                    60% са за стагниращата Европа и точно от останалите проценти, основно които са за Китай, имат този растеж. Това ти казвам, а не че Китай им е основна износна дестинация. Към Китай е насочено прозводството с най-голяма добавена стойност - като тежкото машиностроене. Към ЕС е главно хранителна и лека промишленост, а това не е силата на германците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Ба,ще пада,как не!При този увеличаващ се лихвен диференциал 2011 ще е годината на еврото.Освен ако не изгърми по-рано Гърция де.
                      Мисля,че пазарът вече ,,усвои"предстоящото покачване на лихвата от ЕЦБ след месец-два и би следвало след излизането на новината да имаме една по-дълбока корекция,съпроводена и от спад при суровините.Поживем,увидим.
                      Дръжте се здраво следобяд,доста ще се клати лодката!Успехи!
                      Пенчев,този ти коментар отново е на висота.Поздравления!!!
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

ГРЕШКА - растежът на Германия беше благодарение на износа й за..... КИТАЙ.
                        Растежът на Германия е 4%... Аз ти говоря за това, че над 60% от целокупния германски износ е за страни в ЕС! Какъв Китай, какви 5 лева?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Виж, не ми се спори на тази химическа тема.
                          Разбираемо е. Но не е необходимо да си завършил химия за да знаеш основния природен закон - закона за запазване на енергията...
                          Енергията може да се преобразува от една форма в друга, но не може да бъде създадена или унищожена.
                          Казано по-просто, не може да употребиш 5 калории за да "произведеш" нещо от което можеш да извлечеш 10! Нефтът е акумулирана слънчева енергия в течение на милиони години, която човечеството лакомо изплюска само за един век!!

Ако си гледал графика на населението на планетата Земя ще видиш ясни периоди обозначени от чумата през 13-14 век когато измира половината от населението на Европа. Как дръпва нагоре когато започват да се използват въглища за гориво и какво изстрелване нагоре става когато започва да се използва нефт за производство на храни и стоки за бита. Населението на Земята е най.големият балон който предстои да се спука! Как ще стане това, не зная! Зная само че ще стане когато нефта свърши!

Коментар

Германия не издиша поради курса на еврото. Германия издиша поради това, че издишат основните пазари където тя изнася! Трябва на всички говорещи за германския износ да е ясно, че този износ е преди всичко към страни вътре в еврозоната, а не извън!!!
                            ГРЕШКА - растежът на Германия беше благодарение на износа й за..... КИТАЙ.
                            Прави си изводите какво ще става там/Китай.

Коментар

Точно затова Трише прави подобни еквилибристики, но се видя, че Германия започва да издиша на евро/долар над 1.45 и нефт над 100 долара.
                              Германия не издиша поради курса на еврото. Германия издиша поради това, че издишат основните пазари където тя изнася! Трябва на всички говорещи за германския износ да е ясно, че този износ е преди всичко към страни вътре в еврозоната, а не извън!!!

Коментар

Петре, това никога няма да се случи. Причината е елементарна. За да произведеш спирт ВИНАГИ ще изхарчиш повече калории гориво отколкото можеш да извлечеш от произведения спирт!!!

Тази е и причината поради която биогоривата са един тъжен виц... За да произведеш биомасата винаги ще изхарчиш повече горива отколкото произведеното биогориво може да замести!
                                Виж, не ми се спори на тази химическа тема. Но само за инфо, съм завършил химически техникум и ВХТИ с 8 семестъра. Напуснах го след като ме разпределиха в ... Кремиковци

Коментар

Working...
                                X