IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момента е подходящ за къси с плитък стоп над kaka 504.
    Аргументи:
    1. цената се намира под средната цена от 1.75 дни което означава че корекцията във възходяща посока най вероятно е приключила.
    На тези нива се намитат някой съпротиви и 50% фибо на последния спад.
    Или потвърждение за нагоре ще е цената да мине над 1.44.
    Last edited by 4un4o; 02.06.2011, 10:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Me4obubule4o Разгледай мнение
      Добро утро на всички
      Снощи азиатците ми взели стопа. Май днеска ще вървим на горе, ама до къде
      Аз се качих за нагоре га ми казаха на 1 час и на 5 мин че требе да се спира и да се обръща за нагоре

Коментар

• Добро утро на всички
        Снощи азиатците ми взели стопа. Май днеска ще вървим на горе, ама до къде
        Търпение му е майката...

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Добрю ютрю ШЕБЕК
          Ами като не знаеш как да излизаш
          има си и прост(МАЙМУНСКИ ) начин
          за определене на лимита.
          Умножаваш стопа по 2, 2.5 или 3 и
          намираш къде е лимита !!!
          Инък може и с търсене на по-важните
          подкрепи, съпротиви и фибота и т.н,
          но това вече не е проста(МАЙМУНСКА)
          работа!!!
          Успех !!!
          1/3 използвах га търгувах мини-та на 1 мин бре. Но в общи линии и сега го правя

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Хихиих като се чета, все едно синът ми се оправдава що не си е написал домашното и как е имал много важна игра на кънтърстрайк, когато е трябвало да пише
            Добрю ютрю ШЕБЕК
            Ами като не знаеш как да излизаш
            има си и прост(МАЙМУНСКИ ) начин
            за определене на лимита.
            Умножаваш стопа по 2, 2.5 или 3 и
            намираш къде е лимита !!!
            Инък може и с търсене на по-важните
            подкрепи, съпротиви и фибота и т.н,
            но това вече не е проста(МАЙМУНСКА)
            работа!!!
            Успех !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Дълъг 4363 стоп 4345. цел 444+

Коментар

• Хихиих като се чета, все едно синът ми се оправдава що не си е написал домашното и как е имал много важна игра на кънтърстрайк, когато е трябвало да пише

Коментар

• Добрутро! Гледам вчера сте се загрижили за мен и сте се опитали да ударите едно рамо, а аз съм ви отсвирил по най-долния начин заспивайки Ами какво да кажа. Аз наистина явно нямам изградена никаква система на входове и изходи. Нормално е да изградя защитата си оправдавайки се с това, че всъщност търгувам когато имам време за това. В зависимост от времето с което разполагам явно влизам в позиция винаги когато намеря всякаква известна ми причина за това. Не търся някакъв определен сетъп. Някога влизам на часова, някога на 5 мин или 15 мин. Вчера след обяд всичко пък беше на новини и на реакцията на новините. В общи линии си обявявам сделките и сте виждали как когато съм на много добра печалба се чудя да затварям или не. Абе стопът си е стоп решаваш колко даваш и го даваш или не. А пропуснатите ползи от рано затворени позиции????

Коментар

• Добрю ютрю
                    ef4e мадам, тука съм !!!
                    Добре правиш !!!!
                    Тая безделна сган
                    требе да се строява !!!

Успешен ден на всички ХОРА и жиуотни
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Добро утро на всички ! Реда що го няма да Ви строява ...?Я мърдайте ...
                      http://fx1.bg/2011/06/prognozi/kr-st...o-si-dvijenie/
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• аха здравеите sell евро 1.4325 за сега е това

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Мен пък много ми харесва спящата красивица от аватара ти ....Или пък добрата фея е това - че аз двете трудно ги различавам
                          Би трябвало да съм зла вещица но .......днес съм в настроение ....
                          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                            .....
                            Мен пък много ми харесва спящата красивица от аватара ти ....Или пък добрата фея е това - че аз двете трудно ги различавам
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                              Ади ва МАЙМУН дай пояснение Няма ти са моли човека !
                              Виж кво Маймунче ако не дадеш обяснение веднага щете сваря в казана ...
                              с добавка от Овча вълна , Мечи нокът и Свинка опашка за аромат ..
                              Last edited by ef4e; 01.06.2011, 23:50.

Коментар

• Здравей E-Bat-Sedefcho

Днес големото разпорване при Еврото беше срещу франка... Май... Облажих малко, ама ако се слушах щеше да има ГОЛЕМО ОБЛАЖВАНЕ!

Реде, мноу мечи нещата по нощите, бананите по пижами нещо, а ?

Фицка, не се сърди за вицовете, знам един за мечо пух
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Working...
                                X