Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАм аз пък да са изпекат ребрата, да са нараня и после за купя кори и сирене, че баница ми са ядеИ се чудя да взема ли едни 50 пипонека или да чакам 650
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНи са прай на маймун и тиЗа юрото думаме
за юрото де , изгаснал си още септемврислед почивката ти
Коментар
-
такаааа, гледам не сте разисквали резултатите от вота в Гърция. Макар и положителен, лошото му беше, че 155-те гласа "ЗА" дойдоха единствено от управляващите и нито един от опозицията. Европа иска консенсус в Гърция!!!!
Днес какво казва опозицията:
Greek Opposition head says will vote against austerity measures
-- Says austerity is squeezing domestic demand
-- Says economy's top problem lack of liquidity
-- Says restructuring is a 'no, no' word
-- Calls for issue of euro zone bonds
Днес пазарът отиграваше възможно най-довиш решението на ФЕД, ами ако не е толкова довиш......?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАз чакам да ми падне някой леф...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеБил Грос очаква през август да обяват QE3 а вие какво чакате.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениечакам паунда на 6050
абе ,и вече върви на там
п.с този бас с маймун го пиши бегал, ще плащаш .....
и аз ще се хвана ко искаш с тебе
п.с . Наивника винаги печели
правило номер едноЗа юрото думаме
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОйрото е по-добре ...Получих мейл от Голдманите - цел 1.5250 до 1 месец....
Темата за Еврохолд е супер . Препоръчвам я за четене преди лягане ( сваля кръвното)- освен ако не се готвите за халвет
! Или сутрин на първо кафе - действа тонизиращо
....
Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеИмам бас с Наивника, че до 5 години ( веше 4 и 10-11 месеца) цената няма да качи над 1.6050
абе ,и вече върви на там
п.с този бас с маймун го пиши бегал, ще плащаш .....
и аз ще се хвана ко искаш с тебе
п.с . Наивника винаги печели
правило номер едноLast edited by is3584; 22.06.2011, 18:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПържен с много лук !!!
Печен, ребра с праз
Ехеееееее КЛАСИКА
Знаеш КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
кво се хапва, кво се пиива...Аз ше хапна 40-50 грама
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеТвърдо съм решен да не се давамПита ли та тебе дето бесилка та чака горе
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеи домуз хапвам , основно пържен , може и с празец
Печен, ребра с праз
Ехеееееее КЛАСИКА
Знаеш КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
кво се хапва, кво се пиива...--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеназад съм с м'атрялаизглежда
) цената няма да качи над 1.6050
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОйрото е по-добре ...Получих мейл от Голдманите - цел 1.5250 до 1 месец....
....
А гледам и коко е казал 1.53 (въпреки , че не може да го обясни), а него по едно време си го бях набелязал за индикатор на средносрочни движения - к'вото каже - обратното
Коментар
Коментар