IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Такааа,засега добре,както казал оня дето падал от десетия етаж като стигнал до петия.
    Моето внимание сега ще е насочено към 16.00-на какво ниво ще сме в онзи момент.
    Задържане на ниво около митичното и последване на новините в 15,30

Коментар

• Стартира регистарцията за Automated Trading Championship 2011
      Звукозаписно студио

Коментар

• Такааа,засега добре,както казал оня дето падал от десетия етаж като стигнал до петия.
        Моето внимание сега ще е насочено към 16.00-на какво ниво ще сме в онзи момент.
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
          където иска да ходи .....само да се печели ...
          Аде! Точно това е трудното!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            бах туй евро! У космоса ли ша оди??
            където иска да ходи .....само да се печели ...
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• бах туй евро! У космоса ли ша оди??

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Затворих в 4434 Причина влязох и видох че е много близо до лимита
                Абе ти да не си седмак ?чакаш и това е ....аз го сложих на 4440 за да не изпитвам душевни терзания май ще те свалим от палмата на земята ...
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Тва е Описах ви стъпка по стъпка как не си вземам печалбите като хората.

Коментар

Aaaa
                    Написано от сутринта МИТИЧНОТО
                    1.444444444444444
                    ШЕБЕК си !!!
                    Аз затворих точно на
                    1.444444444444444444444444
                    МИТИЧНОТО.
                    Сега се чудя ЧУДЯ дали
                    късо ще е или ще продължи,
                    или пък да ударя една ДЮЛЕВИЦА
                    или ОТОНЕЛ да е евентуално,,,,,,,
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ей го сега. Влязох си убаво в 4363 за нагоре и без никва причина сега почвам да го мисля да го затварям или да му слагам следящ стоп. Няма да го барам да го е. Стоп на +1 и цел 1.4440:

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                        РЕД-а, вчера хвърли тука някаква бомба с 1.4777777 , днес нищо не казваш
                        Не е БОМБА !!!! Все още е актуално,
                        обаче требе да минем над 1.4458 и тогава
                        ще седна да го разгледам малко по-подробно .
                        Мързел съм
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• РЕД-а, вчера хвърли тука някаква бомба с 1.4777777 , днес нищо не казваш

Коментар

.... Влязох си убаво в 4363 за нагоре и без никва причина сега почвам да го мисля ..
                            Цикълът на случайните печалби , съвпада с този на Халеевата комета

ПС : http://www.dnes.bg/world/2011/06/02/...&if_height=255
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• В момента всички гледат каналчето на 30м,Вчера имаше друго ,малко по-малко и по изправено.Нормалното е да си направи връхче след втория лаг и да коригира.Мисля ,че втория канал не е актуален и се промени структурата на движението.Демек отиваме на по-висок фрейм.За да стане това ,трябва време-днес ,утре понеделник.Т.е. големи флуктуации днес ,нагоре и надолу. Аз скъсих от тукаТе това исках да кажа.стопче на 1.4430
                              http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Таз падаща звезда на 4 часа не ми дава основание да се надявам на голямо движение нагоре!
                                вчера пълзящият ми е затворил златото на 546,мисля че без да има по сериозна корекция няма да има нов връх.в момента съм купил с малък обем и отложена добавка ако слезе под 33 и след това 489... а ако излезе на печалба дългата под големио връх ще скъсявам.
                                новинките може да размътят водата ако са шокиращи като вчерашните и пак да подплашат овцете нагоре обаче...паживьом увидем

Коментар

Working...
                                X