IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ей го сега. Влязох си убаво в 4363 за нагоре и без никва причина сега почвам да го мисля да го затварям или да му слагам следящ стоп. Няма да го барам да го е. Стоп на +1 и цел 1.4440:
    ШЕБЕК ето почнал си да правиш
    като мен и ХОРА ще станеш !!!
    Srop на +1 го използвам отдавна
    и ми се струва, че е добро като решение!!!!
    Другото е да се търси точно количество
    пипове или някакво ниво на съпротива,
    или подрепа и т.н.
    Аз ти споменах
    САБАХЛЕН и МИТИЧНОТО
    1.4444444444444444444444444444444444444,
    но ти си знеш , че вчера тъ излъхах с 1.1 пипа
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Таз падаща звезда на 4 часа не ми дава основание да се надявам на голямо движение нагоре!
      По-скоро чукСпря се засега до МА200 на 4Н,ако я прехвърли,значи отиваме да пробваме вчерашния връх.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
        когато си хванал правилната посока но не си сигурен в себе си всяко трептене по графиката те кара да се съмняваш че ще обърне затова пълзящият стоп е едно от решенията стига да е сложен правилно.
        давам ти пример със себе си,когато среброто се срина до 33 реших че е време за пазаруване и го накупих солидно със цел 38.50...всичко тръгна в правилната посока но обема беше много голям и когато излязох 3 фигури на печалба почна класическият спор между страха и алчноста и...затворих на 36 със с ясното съзнание че ще има още нагоре... липсата на дисциплина и ясна цел ме лишиха от още 2 фигури...когато търгувам по моя си модел с мартингейл знам точно какво искам и това ми спестява по горното дерзание и пропуснати печалби...и те така
        Таз падаща звезда на 4 часа не ми дава основание да се надявам на голямо движение нагоре!

Коментар

Ей го сега. Влязох си убаво в 4363 за нагоре и без никва причина сега почвам да го мисля да го затварям или да му слагам следящ стоп. Няма да го барам да го е. Стоп на +1 и цел 1.4440:
          когато си хванал правилната посока но не си сигурен в себе си всяко трептене по графиката те кара да се съмняваш че ще обърне затова пълзящият стоп е едно от решенията стига да е сложен правилно.
          давам ти пример със себе си,когато среброто се срина до 33 реших че е време за пазаруване и го накупих солидно със цел 38.50...всичко тръгна в правилната посока но обема беше много голям и когато излязох 3 фигури на печалба почна класическият спор между страха и алчноста и...затворих на 36 със с ясното съзнание че ще има още нагоре... липсата на дисциплина и ясна цел ме лишиха от още 2 фигури...когато търгувам по моя си модел с мартингейл знам точно какво искам и това ми спестява по горното дерзание и пропуснати печалби...и те така

Коментар

• Ей го сега. Влязох си убаво в 4363 за нагоре и без никва причина сега почвам да го мисля да го затварям или да му слагам следящ стоп. Няма да го барам да го е. Стоп на +1 и цел 1.4440:

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
              Значи,като няма кой друг,ти ще почерпиш заради кучето си С песновка!
              готово,поздравче за све с тоя уникален глас
              http://vbox7.com/play:25da9ea1&al=1&vid=3194131

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                иначе кучето ми на вилата се зове спасчо ама не си вдига телефона да му честитя
                Значи,като няма кой друг,ти ще почерпиш заради кучето си С песновка!
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• иначе кучето ми на вилата се зове спасчо ама не си вдига телефона да му честитя

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Момента е подходящ за къси с плитък стоп над kaka 504.
                    Аргументи:
                    1. цената се намира под средната цена от 1.75 дни което означава че корекцията във възходяща посока най вероятно е приключила.
                    На тези нива се намитат някой съпротиви и 50% фибо на последния спад.
                    Или потвърждение за нагоре ще е цената да мине над 1.44.
                    Пък и боба така показва
                    В ауд/долар на месечна има голямо отклонение от ма50 и вече един червен бар.
                    Last edited by 4un4o; 02.06.2011, 10:22.

Коментар

Воала,мадам,льо жур дьо Спас!Има ли някой Спас или Спаска да почерпи?
                      И за да не ме изтрие Етито-нещо по темата:ДЪЛГОО,ДЪЛГООО!
                      епааа и аз завлязох пак с малко на дълго и с отложени добавки над важните нива и оставям да отлежава за неопределен период или поне до август месец докато не видя шо ке праят с прословутият щатски дълг

Коментар

Воала,мадам,льо жур дьо Спас!Има ли някой Спас или Спаска да почерпи?
                        Те ти булка
                        СПАСОВДЕН !!!

Коментар

1/3 използвах га търгувах мини-та на 1 мин бре. Но в общи линии и сега го правя
                          Ми значи си напред, щом вече не го
                          използваш
                          Значи днеска целта на дългите
                          е МИТИЧНОТО
                          1.44444444444444444444444444
                          или до 10тина пипа отгоре макс.
                          Успех !!!!

Коментар

• Воала,мадам,льо жур дьо Спас!Има ли някой Спас или Спаска да почерпи?
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добро утро!

Днес ми се струва да има леко покачване до обяд ,причина - ТИрише

Но основно движението е в посока ЮГ

За начало http://www.youtube.com/watch?v=IXlorlqT1Oo&NR=1

Коментар

• Добрютро,ставам аз и що да видя? коня у рякята а стопчето ми отнесено като куцо пиле домат
                                Наивник споко бе,те всички са така даже и тез дето си мислят че знаят кога и къде да си сложат стопа и лимита посредством техническо гадаене и други.
                                За сефте си позволих от 3 годин да метна едно мини ордерче на спота при юродолар изхождайки от фундамент и лични мотиви и естествено бях наказан:
                                Стратегията ми се базира главно на модифициран модел на мартингейл и работи прилично при петрол,злато и др и предимно дългосрочно,туй гадаене на спота не е по силите ми
                                Профитен ден на све и нека всеки се пребори за туй що си е въобразил че иска

Коментар

Working...
                                X