Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАз съ опитвам да та защитя, ти с дявола ортак зъ ставашКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДавам 2 КАРАКУЛАКА под наем. За бутилка студено бяло вино!
Реде, ЧУ ли!!!!!!!!!!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениенали се печеш , бре
хващай тенМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТи напрау му разказа игрътъ на Астролога
Реде, ЧУ ли!!!!!!!!!!!!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТЦ ! Там паръ съм сложил
хващай тен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеChichoMancho чадо,
той КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
освен от един сетъп и БИРА
от нищо друго не РАЗБИРА.
и домуз хапвам , основно пържен , може и с празецТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеколега NYSECookie да ви запитам,
мислите ли, че ще издържи стопа ми 4370 на дългите ми от 14:33 или ще ми турят едни 13 *я
whatever, взел си 14 пипа .този трейд е само в дневника вече.
въпросът обаче е некоректно зададен
стопа или ще удържи или няма.това какво аз мисля е ирелевантно в случая , за целта си има мани и трейд мениджмънт и те са в твоят трейдинг план.
ако целта е била да се похвалиш само , то тогава еваларка колега чичо манчо, гоуем си беееееТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТи напрау му разказа игрътъ на Астролога
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОйрото е по-добре ...Получих мейл от Голдманите - цел 1.5250 до 1 месец....
.....
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Ойрото е по-добре ...Получих мейл от Голдманите - цел 1.5250 до 1 месец....
Темата за Еврохолд е супер . Препоръчвам я за четене преди лягане ( сваля кръвното)- освен ако не се готвите за халвет
! Или сутрин на първо кафе - действа тонизиращо
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар