IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Исусе, в Африка децата гладуват Що не почнеш от там
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• оххх Фадър Фицка
      Ти наистина се оказваш много възвишена личност. С потенциал за огромно израстване. От прасе, вече дори за светен човек, може да те ползват хората, да им опрощаваш греховете
      Ей там преди колко време какви молитви му тегли на другият форумец, евала отвсякъде
      Тъй, бг-реда беше шериф, ти можеш да минеш за отчето, Овчата Мисъл ще е месията и учителя. Лелеее ма ние тука цяло виртуано племе си имаме вече

Овча Мисъл, онова на латински, което си ми написал....ако не е на английски, български или руски, трудно ще те разбера
      Last edited by greedforsuccess; 11.06.2011, 22:22.
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        тука станало по-весело от искрено и лично
        така е. трагично е положението зя съфорумците от много време. и ти си в стадото но аз мога да помогна. ти говореше за опасност в българските банки които са с гръцко участие и всяваше паника. такава опасност няма дори и за банките които работят на територията на гърция. нагърбил си се с лоша карма ил по лошо ти си манипулатор. аз мога да могна и на теб
        Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
          Надушвам някаква месианска роля.
          Ти ли си избраният?
          Ама и ти си БГ реотан. Обръщай се подобаващо към човека Исусе прости му, че се съмнява

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            с гледане става ..... точно с гледане.
            е на сега разбирам, че по дискавърито са забременили някаква, гледайки я от разстояние.
            Не тъй, не баш с гледане, ама може да си остане...офф тая цензура как да се изразя
            Демек ако попадне вълшебното семе дори отвън, то може да проникне навътре, а тя да си остане неопетнена, понеже всъщност то е нямало никакво сношение
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Ти ли си избраният?
              не. аз просто сам голям на форекса. нищо повече от това не е важно за форума.
              Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• тука станало по-весело от искрено и лично

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                  най-интересното е че и обратно да го проектирам не от върхът а от спада при 3968 50% фибо е пак на същото ниво при мен на графиката 4453
                  Ето за какво говоря
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                    аз сам следил писането на много хора тук. за това се нагърбих с трудната задача да помогна да излязат от мътилката. доста хора имат потенциал.
                    Ти ли си избраният?

Коментар

Никога не е късно да научиш нещо ново и полезно.
                      Гледай повече Дискавъри и по-малко чартове.
                      ...... и какво е полезното на зачатието от разстояние?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        е на сега разбирам, че по дискавърито са забременили някаква, гледайки я от разстояние.
                        Никога не е късно да научиш нещо ново и полезно.
                        Гледай повече Дискавъри и по-малко чартове.

Коментар

Е, то с гледане става ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
                            . те не осъзнават кво щастие е да сам тук в темата за форекса. поради таз неосъзнатост ме нападат вместо да питат въпроси за форекса. аз не мога да бъда засегнат ил обиден. голям сам.
                            Що не му кажеш тогава на blqblq-то, че за нищо не става, ами му чертаеш "голям потенциал"?

Коментар

За какво, за флуудване ли?
                              аз сам следил писането на много хора тук. за това се нагърбих с трудната задача да помогна да излязат от мътилката. доста хора имат потенциал. те не осъзнават кво щастие е да сам тук в темата за форекса. поради таз неосъзнатост ме нападат вместо да питат въпроси за форекса. аз не мога да бъда засегнат ил обиден. голям сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                                Входът ми е на @43293
                                Тавталогия. @=на.

Коментар

Working...
                                X