IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Овча Мисъл Разгледай мнение
    ако владееше иврит щеше да разбереш кво ти бях отговорил. намисах ти - здравей овца от стадото. знаеш ли кой е исус ? от това което ми пишеш в този пост разбитам че си поредния промит мозък от системата на религията. но това е тема която не е за тук и още нямаш нужните познания. по въпроса за фибоначи ритрейсмънтите пак говориш емоционално. вредиш си. ето ти идея. работи с тях само над 5 часови фреймове и слагай проекции от зона до зона. ще останеш изненадан може би
    Иврит не владея Приятели имам евреи и ако нещо ми е много важно, ще ги питам Относно религията.... атеист съм. АЗ СЪМ БОГ ! А по отношение на трейдинга... може и да си прав но не виждам смисъл да сменям Ферарито с Ламборджини, при положение, че ме кефи на макс
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      И по-нагоре даже

Овча Мисъл, не правиш добре така. Ако имаш нещо да ни научиш давай, защо ни караш сами да откриваме отговорите.
      И другото, което е, че ние си ги знаем вече Та как ще ни помогнеш, въобще не разбирам.
      Иначе интересно стана във форума.
      Но не хващам нишката на мисълта ти, някак си все едно я няма.
      До този момент нищо конкретно. Много говорене и нищо казано.

Допълнение: Защо си мислиш, че тука сме стадото ?
      Пишеш някакви неща, но без каквито и да е аргументи.
      Както каза и Фицка-та, дай един чарт и обясни, кое е важното, защо е важно.
      Както казах, ние вече си знаем материала
      най дебелата овца се мисли за най големия вълк стадото иска овчаря да му се каже кога да яде кога да спи и кога да пърди. така не се прави. вслушайте се в главите си и мислете. толкова точни верни и истинни неща сам казал че няма на къде повече. аргументите са за убеждение. аз нямам нужда да ви убеждавам. проверете казаното от мен и ще си дадете аргументите сами. не сам случаен и това което става не е случайно. възползвайте се
      Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

преди да отговоря на въпроса с фонда за гарантиране на влогове ще ти кажа най важното което ти и стадото пропускате зарад насадената паника. ситуациата в гърция е проблем с държавен дълг и експозиция. не е проблем на банковата система от повишен риск в баланс флоу преди да ми отговориш помисли обмисли внимателно отговора.
        Абе стадото се юрна да тегли евро от банките в Гърция и да ги къта по дюшеците. Обясни го това на населението в Гърция и на гръцките банкери. Едва ли твоето обяснение ще е удовлетворително и успокояващо и за тези дето теглят и тея дето трябва да платят от изпразнените трезори.

Хм....звучиш ми като Бисер Манолов. Той е с такова самочувствие?

Коментар

И по-нагоре даже

Овча Мисъл, не правиш добре така. Ако имаш нещо да ни научиш давай, защо ни караш сами да откриваме отговорите.
          И другото, което е, че ние си ги знаем вече Та как ще ни помогнеш, въобще не разбирам.
          Грийди, не го знаем как е като трейдър, но определено е добър ( не чак до там, тъй като се откриват гапове ) психолог. Вчера споменах за една френска поговорка Все още сме в процес на акумулация
          Шоу мъст го он !
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Явно от към въобръжение си лишен Овчи. Види се не само правописът, а и похвати на речта са ти табу.
            Пояснявам : Исус Христос е Божият син, Месията ( поразрови се из интернет и ще намериш инфо, че не ми се изпада в детайли ). Та, същият въпреки, че е бил преследван и унижаван, се е посветил да помага на човеците. АНАДЪМБУ ?
            ако владееше иврит щеше да разбереш кво ти бях отговорил. намисах ти - здравей овца от стадото. знаеш ли кой е исус ? от това което ми пишеш в този пост разбитам че си поредния промит мозък от системата на религията. но това е тема която не е за тук и още нямаш нужните познания. по въпроса за фибоначи ритрейсмънтите пак говориш емоционално. вредиш си. ето ти идея. работи с тях само над 5 часови фреймове и слагай проекции от зона до зона. ще останеш изненадан може би
            Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              До към владика, а
              И по-нагоре даже

Допълнение: Защо си мислиш, че тука сме стадото ?
              Пишеш някакви неща, но без каквито и да е аргументи.
              Както каза и Фицка-та, дай един чарт и обясни, кое е важното, защо е важно.
              Както казах, ние вече си знаем материала
              Last edited by greedforsuccess; 11.06.2011, 22:46.
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Ами О.К. - помогни ми! Целият съм в слух в очакване на мантрата
                А щом си по сметките вземи и ме поправи ако греша.
                Във фонда за гарантирае на влоговете има 1.3 милиарда лева. От тях към 630 мио. са в ДЦК и остават свободни 670 мио. на депозит в БНБ. Това общо прави 6500 влога от по 200 000лв., че са "гарантирани". Да ама понеже 1/2 е в ДЦК значи реално са 3300 влоговете от по 200К които могат да бъдат покрити. А като добавим и мно0жоството по-малки влогове, излиза, че най-малката банка в БГ да изпуши и парите на фонда са свършили. Какво ли ще се случи, ако някоя от византийските банки даде на късо?

Обясни ми моля те.
                преди да отговоря на въпроса с фонда за гарантиране на влогове ще ти кажа най важното което ти и стадото пропускате зарад насадената паника. ситуациата в гърция е проблем с държавен дълг и експозиция. не е проблем на банковата система от повишен риск в баланс флоу преди да ми отговориш помисли обмисли внимателно отговора.

Коментар

притъпи накърненото си самосувствие и отговори за да научиш нещо. иначе вървиш срещу себе си

Обясни кое е връх и дъно ! 5 минутни изразени на 1 часова графика или дневни изразени на 1 часова. Опитваш се да ме провокираш за глупости, но си губиш времето. Аз дадох пример с графика Дай и ти !

Коментар

никъде не сам писал че се казвам така или сам тази личност за която намекваш.
                    Явно от към въобръжение си лишен Овчи. Види се не само правописът, а и похвати на речта са ти табу.
                    Пояснявам : Исус Христос е Божият син, Месията ( поразрови се из интернет и ще намериш инфо, че не ми се изпада в детайли ). Та, същият въпреки, че е бил преследван и унижаван, се е посветил да помага на човеците. АНАДЪМБУ ?

Коментар

така е. трагично е положението зя съфорумците от много време. и ти си в стадото но аз мога да помогна. ти говореше за опасност в българските банки които са с гръцко участие и всяваше паника. такава опасност няма дори и за банките които работят на територията на гърция. нагърбил си се с лоша карма ил по лошо ти си манипулатор. аз мога да могна и на теб
                      Ами О.К. - помогни ми! Целият съм в слух в очакване на мантрата
                      А щом си по сметките вземи и ме поправи ако греша.
                      Във фонда за гарантирае на влоговете има 1.3 милиарда лева. От тях към 630 мио. са в ДЦК и остават свободни 670 мио. на депозит в БНБ. Това общо прави 6500 влога от по 200 000лв., че са "гарантирани". Да ама понеже 1/2 е в ДЦК значи реално са 3300 влоговете от по 200К които могат да бъдат покрити. А като добавим и мно0жоството по-малки влогове, излиза, че най-малката банка в БГ да изпуши и парите на фонда са свършили. Какво ли ще се случи, ако някоя от византийските банки даде на късо?

Обясни ми моля те.

Коментар

Не. По графиката
                        притъпи накърненото си самосувствие и отговори за да научиш нещо. иначе вървиш срещу себе си

Коментар

фибоначи ритрейсмънти по върхове и дъна ли се чертаят ?
                          Не. По графиката

Коментар

Исусе, в Африка децата гладуват Що не почнеш от там
                            никъде не сам писал че се казвам така или сам тази личност за която намекваш.

Коментар

оххх Фадър Фицка
                              Ти наистина се оказваш много възвишена личност. С потенциал за огромно израстване. .....
                              До към владика, а

Коментар

Ето за какво говоря
                                фибоначи ритрейсмънти по върхове и дъна ли се чертаят ?

Коментар

Working...
                                X