If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Принуждаваш ме да разкрия публично твоятя ,,малка"тайнаА тя е:............на малките
мъжки прасенца им режат топките,за да растат по-бързо и да не им мирише после месцето на нерез.Ако е Реда тука,ще го потвърди.Сори,приятелю,но ,,сладоледът"на един евнух си е просто едно...украшение.
+1024
Taka е чадо Пенчев,
но може ЧЕРНОПРАС
да са го оставили за разплод,
т.е НЕРЕЗ .
Напрай сметка как смърди
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Принуждаваш ме да разкрия публично твоятя ,,малка"тайнаА тя е:............на малките
мъжки прасенца им режат топките,за да растат по-бързо и да не им мирише после месцето на нерез.Ако е Реда тука,ще го потвърди.Сори,приятелю,но ,,сладоледът"на един евнух си е просто едно...украшение.
Диву сцине съм
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар