If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
преди няколко дена отговорих на този въпрос на съфорумеца bombe. ако ти отговоря това щее само един безмислен пост който няма да ти помогне с нищо но ще направя компромис. със 100 процента от капитала влизам. стопа ми не е с фикциран риск. добре ли се чувстваш в стадото ?
трейдвам , когато ми е кеф и видя нещо за трейдване.от конкретната сделка взех 11,25 и 18 пипа с по 1/3 , аверидж 18 пипа от цялата позиция. и понеже ми се пие бира , а и съм обещал на реда да пробвам нещо отивам да греба на водичка и да се наливам с бири
а и 20-ина пипа дневно са повече от достатъчно за комфортен живот без много,много напъване
ПП чувството ти за хумор ми харесва
блок схемата е супер
добре. ще ти простя днес но ще ти разгледам ссделките и ще те ритам по кокалчетата ако трябва. а ще трябва.
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
овча мисъл ти с какъв процент от капитала влизаш в сделка и колко ти е рискът стопът пак на капитала
преди няколко дена отговорих на този въпрос на съфорумеца bombe. ако ти отговоря това щее само един безмислен пост който няма да ти помогне с нищо но ще направя компромис. със 100 процента от капитала влизам. стопа ми не е с фикциран риск. добре ли се чувстваш в стадото ?
Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр
точно днес ли трейдваш ти? не ме разочаровай. имаш даните за овчар. труди се и мисли. направих за вас нещо което ще ви помогне да разберете мястото което заемате. не ми благодарете за вниманието и това че сам най големия. и вие можете http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/
що бре на хубаво място е влезнал после се е образувал малък триъгълник които е тренд потвърждаващ и цената е изскочила какво му е на деня да не би понеделник да е наи овчият ден
точно днес ли трейдваш ти? не ме разочаровай. имаш даните за овчар. труди се и мисли. направих за вас нещо което ще ви помогне да разберете мястото което заемате. не ми благодарете за вниманието и това че сам най големия. и вие можете http://imageshack.us/f/197/ovchimilsi.png/
трейдвам , когато ми е кеф и видя нещо за трейдване.от конкретната сделка взех 11,25 и 18 пипа с по 1/3 , аверидж 18 пипа от цялата позиция. и понеже ми се пие бира , а и съм обещал на реда да пробвам нещо отивам да греба на водичка и да се наливам с бири
а и 20-ина пипа дневно са повече от достатъчно за комфортен живот без много,много напъване
ПП чувството ти за хумор ми харесва
блок схемата е супер
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
разбира се че е невъобразимо сложно нещо.ти разбираш много добре. опростяването се заключава само до един пример с който указвам кво стадото си мисли за фундамент. аз зная кво е и не плюя. просто изкарвам стадото и помагам. нормално е като за най големия. поправи се.
Няма какво да се поправям.
"Разбъркваш" им главите и после чета странности.
Защото когато не се разбират фундаменталните сили е добре да не се плюе нещо.
Фундаментът е доста сложно нещо, не както го опростява Овчата мисъл с лихвените диференциали, ама явно и на него толкова му разбира главата.
разбира се че е невъобразимо сложно нещо.ти разбираш много добре. опростяването се заключава само до един пример с който указвам кво стадото си мисли за фундамент. аз зная кво е и не плюя. просто изкарвам стадото и помагам. нормално е като за най големия. поправи се.
блявайте още вие
аз след още 11 пипа приключвам за деня , че много зор нещо , преуморих се
Не искам пак да спорим кое е по първо яйцето или кокошката, но ако си гледал града на капитала преди около 30 години, там имаше немалко случаи на манипулиране на пазара с платени обяви по вестниците, пускане на слухове и т.н за да се добута цената до някакви нива и да се приберат паричките на дребните риби. В момента дори и анализаторите коментират че еврозоната е в по добри позиции от Щатите ама цената си върви надолу. Тогава за какъв фундамент става въпро когато цената се движи в обратна посока?
Защото когато не се разбират фундаменталните сили е добре да не се плюе нещо.
Фундаментът е доста сложно нещо, не както го опростява Овчата мисъл с лихвените диференциали, ама явно и на него толкова му разбира главата.
Част от фундамента е ПЕЧЕЛЕНЕ ОТ КАПИТАЛА, както и ЗАПАЗВАНЕ НА КАПИТАЛА. Когато първото надделява, тогава гледаш лихвените диференциали, растеж и т.н., когато е второто....вече става по-сложно и дори златото го изпитва в момента. Най-трудното сега е да се запази капитала, а не да се печели от него.
немалко случаи на манипулиране на пазара с платени обяви по вестниците, пускане на слухове и т.н за да се добута цената до някакви нива и да се приберат паричките на дребните риби.
добро утро булйо пенке
Коментар