IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Фицката , само 2 неща ше споменЪ по тоя сложен въпрос :

1) Филмът и книгата си приличат само по заглавието . И докато в книгата е заложена повърхностна пропаганда , то филмът открито насажда национална и религиозна омраза - оправдано за годините на Възродителния процес !

2) Целият представен "сюжет " е историческа лъжа поднесена от " хора " които не правят разлика ( волно или неволно ), между еничари и башибозуци - имам предвид цялостното представяне на Караибрахим !

С две думи даскалицата ти , е била напълно права ....А пък разликата между еничари и башибозуци , я има и в уйкипедията . Само не си спомням дали действието се разиграваше преди или след 1680 г. ,защото след тая година за еничари са вземани и мюсюлмани , а до нея - само " неверници " ( т.нар. дьонмета ( кръвен данък ) , за които оная будала Грую твърдеше че били ) евреи .
    Спарте, Спарте, пикаете на ламаринка да ви дрънка и се радвате. Ти наясно ли си че това което е показано във филма е до такава степен полирано и омекотено за да може да се гледа от всякакви зрители и че ако филма трябваше да покаже действителноста по онези времена щеше да заприлича на филм на ужасите. Някой от вас направил ли си е труда да отиде до Батак и Перущица да види на какви зверства са били подложени християните. Това е политика на етническо прочистване. Същото направиха в 21 век и в Косово. прадедите на жена ми са от Одринска Тракия. След като връщат Одринска Тракия на Турция войската там е клала християните наред без разлика на пол и възраст. Част от тях които са успяли да избягат голи като пушки са спряли от страх чак в ямболско. над 40 000 са били избити. За каква пропаганда ми говориш? що не вземеш да си туриш доброволно феса. Ще ти отива повече от тази фуражка.
    П.П А на учителката трябва да я прекара една турска орда и да и направи онази работа широка кат на Патриарха ръкава Тогава ще я питам пресилено ли е или изнасилено?
    Last edited by 4un4o; 13.06.2011, 22:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
      Това за мижитурката посмъртно не мога да го повярвам, абсурд
      Ако 68 ти е набора, има още хляб в тебе Рано ти е да умиргаш

П.П. Жената и тя е 68, та затуй...
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Предполагам, че ако ей сега не пробие митичното 1.4444444, утре вечер сме на 1.42222222 и около
        Мнения?
        Търпение му е майката...

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
          Привет красавице,драго ми е да се появиш в нашта кочинка,ам той сам го каза,че скалпинга на форекс е оксиморон,квото и да значи това
          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
            То убаво ама,и Крадливата мижитурка почна да търгува дейтрейдинг,а не скалп
            Безплатен обяд няма!

Коментар

Простено да ти е Чадо неверно
              Уххххххх Знаеш ли ко напрай ва ЗНАЙШ ЛИ ВАААААААААА А Свали ми въжету от врътъ

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Причината за движението тази вечер бе чисто фундаментална.
                Ами кажи я. Ако ли не - честита печалба от Тотото, ако си затворил или не знам там какво....

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Обърках май , а
                  Той чати от ЖиСиеМа ваааа
                  Простено да ти е Чадо неверно

Коментар

То убаво ама,и Крадливата мижитурка почна да търгува дейтрейдинг,а не скалп
                    КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
                    лющи пшеничини бирюги и
                    аз съм курназ, щото само той
                    може да ми вземе стопа,
                    но съм го пратил да ПИЯНСТВА
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Абе Прасе,казах ти,че си афектиран това беше задача към Отеца,на който му падна батерията на лаптопа
                      Обърках май , а
                      Той чати от ЖиСиеМа ваааа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Спор няма - скуизът беше/е класика. Нямаше причина да се случи. Поздравления за Тандема и Джей, както и за всички, които го предположиха.
                        Причината за движението тази вечер бе чисто фундаментална.
                        Last edited by Jay Gould; 13.06.2011, 22:09.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Не четеш и не знаеш, че до края на август не търгувам. Снощи ако помниш ти подкрепих дългата и днес на някого споменах да изчака @4418
                          А за твоята схема, сори малко я ошарих аз бих направил това :
                          Абе Прасе,казах ти,че си афектиран това беше задача към Отеца,на който му падна батерията на лаптопа

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Фицката , само 2 неща ше споменЪ по тоя сложен въпрос :

1) Филмът и книгата си приличат само по заглавието . И докато в книгата е заложена повърхностна пропаганда , то филмът открито насажда национална и религиозна омраза - оправдано за годините на Възродителния процес !
                            Спарт, може и да си прав, не споря. Нямам достатъчно познания. Но аз не приемам теорията за " турско присъствие " в България.

Коментар

• За всеки, който се интересува, границите на рейнджа според мен ще бъдат около 1.4440-1.4380. Или около 60 пипа. Поне така го виждам аз... Като вътре има и още две нива, по-тесни - 1.4400 и 1.4425.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                                аноне значи ако затворят на тези нива борсата
                                сме моментно във фаза печелене на капитала, ако пък при дау завършат 100 пункта
                                надолу тогава влиза в сила сценарии - запазване на капитала ?

съжалявам ако прекалявам с въпросите но тази ситуация е нова за мене
                                Сега скуизват. Трудно ми е да преценя. Нека затвори борсата, а и да видим китайския CPI. Все пак - фундаментът на еврото е да повтинява. Паундът да поскъпва, а къмодити валутите да поевтиняват спрямо валутите на развитите икономики.

Коментар

Working...
                                X