If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ти просто трябваше да се появиш в името на реда и дисциплината
Къде се покри бе майсторе? Няма да Ви разказвам какво са сторили и нашите окупационни войски в беломорска Тракия. Има една приказка. Там където мине окупационния ботуш трева не никне. Да пази господ. Дано политици и религиозни водачи са поумнели и не създават повече такива конфликти.
4un4o чадо,
за нещата от филма
Спарта е по принцип прав,
защото пресъздават събитията
от Райково и нещата са доста пресилени.
Инък за това коеото и ти разказваш
също си прав !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Спарте, Спарте, пикаете на ламаринка да ви дрънка и се радвате. Ти наясно ли си че това което е показано във филма е до такава степен полирано и омекотено за да може да се гледа от всякакви зрители и че ако филма трябваше да покаже действителноста по онези времена щеше да заприлича на филм на ужасите. Някой от вас направил ли си е труда да отиде до Батак и Перущица да види на какви зверства са били подложени християните. Това е политика на етническо прочистване. Същото направиха в 21 век и в Косово. прадедите на жена ми са от Одринска Тракия. След като връщат Одринска Тракия на Турция войската там е клала християните наред без разлика на пол и възраст. Част от тях които са успяли да избягат голи като пушки са спряли от страх чак в ямболско. над 40 000 са били избити. За каква пропаганда ми говориш? що не вземеш да си туриш доброволно феса. Ще ти отива повече от тази фуражка.
П.П А на учителката трябва да я прекара една турска орда и да и направи онази работа широка кат на Патриарха ръкава Тогава ще я питам пресилено ли е или изнасилено?
ти просто трябваше да се появиш в името на реда и дисциплината
Спарте, Спарте, пикаете на ламаринка да ви дрънка и се радвате. Ти наясно ли си че това което е показано във филма е до такава степен полирано и омекотено за да може да се гледа от всякакви зрители и че ако филма трябваше да покаже действителноста по онези времена щеше да заприлича на филм на ужасите. Някой от вас направил ли си е труда да отиде до Батак и Перущица да види на какви зверства са били подложени християните. Това е политика на етническо прочистване. Същото направиха в 21 век и в Косово. прадедите на жена ми са от Одринска Тракия. След като връщат Одринска Тракия на Турция войската там е клала християните наред без разлика на пол и възраст. Част от тях които са успяли да избягат голи като пушки са спряли от страх чак в ямболско. над 40 000 са били избити. За каква пропаганда ми говориш? що не вземеш да си туриш доброволно феса. Ще ти отива повече от тази фуражка.
Чунчо,не се връзвай на Спарта,той провокира мнения,иначе си прав,а между другото,Фуражката му отива и знае за кво иде речНаздраве
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар