If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иска,
в отсъствието на Овцата и бате Манчо, аз като най-Голям ще ти кажа следното:
къде сме довечера нетрябва да те вълнува много. Следи гегата на овчаря, за да не те излопа, показвайки ти посоката.
бе то на мойта сметка -- там аз съм овчаря та в тоя ред на мисли нищо не виждам за момента
в голяма компания си се наредил , аз не бих те сложил там , ма никой не ме пита -- твоя воля
п.с Тандем , да не си бил март месец в Япония бе , мноо почна да познаваш , бах таз Фукошима
Иска,
в отсъствието на Овцата и бате Манчо, аз като най-Голям ще ти кажа следното:
къде сме довечера нетрябва да те вълнува много. Следи гегата на овчаря, за да не те излопа, показвайки ти посоката.
Хем си бос като стоножка ,хем си устат като десетглава ламя
Абе ахмак ,мислиш че е много лесно да броиш и да изчисляваш вълните в двете посоки ,и то на живо ,а не постфактум ли
Там където съм влязъл за корективна вълна си е имало основанието .
Днес пазара реши да направи удължено ц в 5тата според мен .Погледни в понеделник в 4 часа сабахлян дали няма да свърши тая 1ва ,или 3/1 вълна от голям спад .Успех
Ицках Финци ,броиш ли дивите зайци Щото аз броя питомните Мухахахахаха
* EUR-USD (1.4340). Евро-долар остава над подкрепата в 1,4300. Курсът формира "двойно дъно" на дневна база и "hammer" на часова база, което може да стане причина за временна реакция към 1,4400-25.
* Днес е почивен ден за Австралия, Германия, Швейцария, Франция, Испания.
не ма разбра ..... ако му сложиш две купички с хайвер >>> в едната черен а в другата червен на коя ще скочи първо ? с две думи дали ще изяде първо по скъпия ? знам че Мирко не си го ранил с айвер ама да та попитам де кат експерт може да знаеш
БЕ НЕ ЗНАМ
То на ермичка са радва много МИРКО II Зафир,
камо ли на хайвери-майвери.
Казах и по рано , но не слушаш!!!
Доброто ПРАСЕ е това дето сичко яде и не
подбира нищо!!! Яде от всичко и по много ,
добродушно е, лежи, спи, щастливо си
жювей и от всичко това му е сладко МЕСОТО !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
И ти ли си гуолем бря !!!!
Много станахте, и въ тресе грандоманията!!!
Тука сте всички гоулеми, но
като идете при ония другия
мълчите и ставате МАЛКИ !!!
Кой,бре?!Ти знаеш ли,че всяка сутрин си пия кафето и си хортувам с Него.На бюрото си имам три телефона,на единия кабелът отива право нагоре!!!
Коментар